Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 24. 8. 2016 at 20:23, foji napsal:

Docela mě zajímá ten zvuk z repráků který má zlepšovat zvuk 4 válce. To má jen verze sportline?

Tak tohle by mě asi vůbec nezajímalo. Bylo by to první co bych se snažil vypnout. :-) 

• 2 týdny později...

ja som nakoniec vyriešil zvuk komlet menou vyfukov

A dobré? Koncovky si dal aké nakoniec? 

V 24. srpna 2016 at 15:26, Viki88 napsal:

Dovolil přidat svou spotřebu, mám 3.6  v rijnu dva roky a 45 tis km. Dlouhodobý průměr je 10,3, je možné jet i pod 8 a není to zase tak velký problém... 

Upraveno od PetrSY

• 3 měsíce později...

mám najeto ke 30t km a záleží na stylu jízdy, defenzivní znamená kolem 8. 

220 na dálnici v Nemecku je tak kolem 14.

Couračky město (Praha) tak za 12.

Dálnice 160-170 9,5 litru.

Dlouhodobý mi spadl, měl jsem přes 11, teď bych řekl 10,5

Couracky město 12 mi prijde dost.

Jak na to slapes pri rozjezdu v kolone, nebo na světlech? Start ala raketa, nebo v klidu na pohodu?

Praha Magistrála je couravá, zapomněl jsem říct že je i auto většinou studené. 

• 3 týdny později...

421hp a 574Nm z nového Superbu :)

Graf je pěkný / progres výkonu/, i když by bylo pěkné vidět i sérii.

Osobně bych však takto těžký vůz 4x4 přes 500Nm a 350PS neupravoval, zde nejde o rekordy, ale o životnost.

Pokud je to však vlastní předváděcí auto, proč ne.

U dvoulitru jsem na 550PS/ na jednotce Pectel/, ale u auta které má 1300kg a i tak je to nesmysl.

Díky za kladnej komentář. Výkon je vždy takový, jaký si zákazník přeje. Pokud chce míň, může mít těch 350hp a 500Nm. Pokud chce víc, tak má tohle, pokud bude chtít max, tak může mít třeba i těch 550hp v Superbu, Octě RS, Kodiaqu, prostě v čemkoliv, kde je novej 2,0 TSI. :)

Kodiaq má jiný 2.0TSI než Superb a Octavia

Co se týče toho nižšího krouťáku, tak dneska tu byl zákazník, který chtěl úpravu se středními hodnotami točivého momentu a také to nevypadá úplně zle ;)

• 3 týdny později...

Za víkend nacestováno 400 km, z toho 250 po dálnici. Mimo město dle předpisů, na dálnici tacho 140. Průměr 8,3 dle palubáku.

Trochu nuda

Tyhle silné motory jsou nuda, co? Nemusíš na to šlapat a ještě to skoro nic nežere, chudáci ti, co mají maloobjemy a doufají, že ušetří.

homy: hezká spotřeba, když se chce :-)

mischicka: já coby maloobjemový chudák bych to v tom samém režimu, co jel homy, jel tak za +- 5.5 litru a to ještě většinu cesty jen na dva válce. Nuda o 3 litry míň. Když se chce.

Njn, ale to je zázračné ACT...

Najel jsem s tím tvým motorem jen necelé 3 tisíce km, ale je to nuda a lenost v limuzíně. Než se to při předjíždění na okresce roztáhne, než se to na dálnici ve 140 roztáhne, abych  předjel tu dodávku, co mne pouští, to je prostě tragédie, takže v Německu na dálnici a v Česku na okresce motor dobrý tak pro důchodce, ale jinak nepoužitelný :huh:

Na mé obvyklé trase do Belgie byl tak rozdíl ve spotřebě 1,1 l na 100 km (1.4 TSI ACT v SIII vs. 2.0 TSI v OIII RS), což při 1000 km sice udělá jedenáct litrů, ale rozdíl v požitku a komfortu jízdy je nesrovnatelný.

• Autor

když už ACT, tak alespon V8 4.0 TFSI, tam funguje docela slušně :D(osobně vyzkoušeno v S7)

Upraveno od kokta7

V Supu mi taky fungovalo dobře, ani jsem o něm nevěděl, ale kua na co mi je průměrka 6,4 l/100 km, když to prostě nejede, když potřebuji?

Nevim, co presne berete jako maloobjemak, ale ja jsem se svymi 200 konmi pod kapotou maximalne spokojeny a jede to, kdyz potrebuji. A mimo mesto jsem dlouhodobe na 5.6l/100km a ve meste 6.4l/100km :)

Jenom tak ze zvedavosti - do kolika ma ta 2.0TSI 206kW nalinkovany tachometr?

• Autor

260

Seš si jistý? Není to víc?

Je to 280 aspoň podle toho co udává škodovka

Taky si myslím, prt. "jen" OIII RS s TSI má 280.

před 19 hodinami, Kraso napsal:

Nevim, co presne berete jako maloobjemak, ale ja jsem se svymi 200 konmi pod kapotou maximalne spokojeny a jede to, kdyz potrebuji. A mimo mesto jsem dlouhodobe na 5.6l/100km a ve meste 6.4l/100km :)

Jenom tak ze zvedavosti - do kolika ma ta 2.0TSI 206kW nalinkovany tachometr?

do 260, viz zde: https://www.dropbox.com/s/0buofa7vid4arru/2016-04-21 16.53.35.jpg?dl=0

Hm, koukám na to...asi nový trend - v OII RS mám do 300, v OIII RS do 280 a nejsilnější SIII má jen do 260 :-D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.