1,9 SDI Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Já jsem koupil před rokem v Rakousku přímo od 1. majitele s najetýma 229tis. krátkou bílou Fábku 1,9 SDI r.v. 2001, Clasic jako "socka". Podle dokumentace byla dvakrát bouchlá: poprvé do ní nacouvali a byl vyměněn pření spoiler a levé světlo a jinak nic a podruhé lehce lízlá pravá zadní část kde se to jen povytahovalo a stříklo, s nápavama hnuto nebylo, výfuk ještě původní v nerezu, spojka bere uprostřed a byly vyměněny kosti, klasicky volezlý zadní části předních blatníků . Z "výbavy" mám akorát dva pytle, servo, stavitelnej volant, el. seř. světla a podsvícení palubky, centrál, rádio Pioneer a tažný, není tam ani palubní počítač a ani ABS. Skoro přesně takovou jsem chtěl. Spodek naprosto zdravej, kupoval jsem jí u Innsbucku, jezdila v kraji kde se nesmí solit. Včetně dovozový STK mně vyšla na 37tis. Doma jsem vyměnil rozvody + náplně a filtry a postupně desky, zadní pakny, lana, udělal jsem nástřik spodku a vyšplíchal sem dutiny, zapravil blatníky, vyměnil přední sedadla což mně sakum prdum vyšlo na 20tis. Očekávám že bude tak pět šest let jezdit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Hoj, mám v plánu prodat svoji Fabii tak se chci zeptat, jestli je 50 za ni reálná cena. Pokukoval jsem po bazarech a všude jsou starší a zároveň dražší. Ale nebude se někdo bát tý kategorie N1? A kde všude inzerovat? mám to na bazoši a tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Nevidim tam typ motoru, nájezd, staří ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 1,2 HTP 47kw, BME, 175000km, 2007 rok a nájezd v inzerátu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Dival jsem se na to a prehlidnul, asi uz jsem slepy nebo jsem zvykly na jine inzertni servry kde to je vyraznejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.