Přejít na obsah

Výměna svorkovnice

Aircombater

Doporučené příspěvky

Dobrý den zdravím všechny ...v poslední době mi celkem autíčko zlobilo a netáhlo turbo ...na základě námětů z tohoto fora jsem projel celou sestavu hadiček a kabelu ... jedinou závadu jsem zjistil u konektoru 1J0973704 - svorkovnice plochého kontaktu - 4-polová svorkovnice pro čidlo tlaku, trubku sací, klapku regulátoru, zpětné vedení zplodin - k mám přeseklý kablík číslo 4 přesně u hrany konektoru ...jediné co mě napadá jak to opravit je výměna celé svorkovnice .. jenomže jak na to ?? už to někdo dělal má s tím někdo zkušenosti ??? díky za odpovědi 

jinak svorkovnice se dá normálně koupit třeba zde http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0973704-svorkovnice-plocheho-kontaktu-oe-13532.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle nekupuj, je to jen plast bez pinů. Ze staré svorkovnice vytáhni pin a připájej drát, případně si ve Škodovce sežeň pin nový (prodává se i s kusem drátu) a nastav to. Pro vytažení pinu ze svorkovnice budeš potřebovat dva špendlíky, či jiné vhodné nástroje - dost špatně se to popisuje, jak se to dělá - dej si do googlu v obrázcích "vyndání pinu".

Odkaz ke komentáři

aha aha no přemýšlel jsem jestli to je z kabelama nebo není :-) tak že pin se dá vytáhnout ...když koukám na obrázky neměl by to být problém .... hlavně to pak bude chtít pájku ( alespon si rovnou mužu udělat konektor od airbagu na kterej se delší dobu chystám :-) :-) ) díky za správné navedení

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...