Looky8 Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Chcel by som sa opýtať na funkciu dažďového senzoru stieračov, pri jazde fungujú skvele, podľa nastavenej citlivosti, avšak otázka smeruje keď pri naštartovaní je čelné sklo mokré od vody, stierače ju po naštartovaní nezotrú, musím prebehnúť stieračmi manuálne, potom už pri jazde opäť fungujú skvele. Aké máte vy s tým skúsenosti? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisMms Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Zrovna včera mi to hned po nastartování okno setřelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Myslim, ze to setre, ale musis mit packu v te spravne poloze. Mne to naposled pri vypnutych steracich nereagovalo ani za jizdy, kdyz zaclo krapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Looky8 Vloženo 23. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Nejdú keď sú v polohe OFF, musia byť v polohe INT, ale ani v najcitlivejsej polohe nezotru mokré po naštartovani...pri jazde áno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Taky mi to nesetře, řeším překliknutím nastavení citlivosti. Nebo po rozjetí, když se kapky začnou hýbat, tak už stírá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Looky8 Vloženo 23. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Presne tak isto to riešim aj ja, prepnem citlivosť a potom už makajú sami, alebo po rozbehnutí. Takže to chyba asi nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Ak kvapky nie su v dosahu senzora, tak na základe čoho by mal stierať? Takže či zotrie, alebo nie, je závislé od toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Looky8 Vloženo 23. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Celé okno mokré od vody a nie sú v dosahu? To ako funguje dazdovy senzor nájdem hocikde na internete a nepísal by som sem. Skúšal som ho aj obliat, auto kým sa nepohne dažďovy senzor je neaktivny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Ak zrovna neprší a okno je len mokré, tak nemusia byť v dosahu, ale ak si oblial, tak ok. Nikdy som to neriešil a nie je to moje prvé auto s dažďovým senzorom. Nedám za to ruku do ohňa, ale zdá sa mi, že keď pršalo tento víkend, tak mi stačilo naštartovať a stierače okno zotreli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Looky8 Vloženo 23. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Ani mňa to nejak netrapilo, ale dnes celý deň prší, tak som si myslel ze by to malo hneď zotriet, už pred jazdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Budem si to teraz všímať a potom poviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Jen podotknu, že u SII to mám úplně stejně a taky mě to štve, protože si musím setřít vždycky ručně. Prostě dokud auto nepřekročí cca 15km/h, tak stěrače okno nesetřou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Jsem z toho nějaký zmatený... Při koupi vozu (výbava Style plus) mi bylo řečeno, že při poloze INT je ve funkci senzor, a stěrače stírají jak uznají za vhodné. Nevím, zda to ve zpětném zrcátku pod předním sklem je tedy dešťový či světelný senzor... Ale při jízdě v poloze INT a při změně "citlivosti" reagují stěrače na citlivost, nikoli na množství vody na okně... Ale naopak už se mi i stalo, že jsem zastavil a stěrače přestaly stírat, při rozjezdu opět začly. To jsem ovšem stál v dešti pod stromy a kapky dopadaly dost velké a nepravidelně. Měl jsem původně za to, že dešťový senzor jako Rain assist nemám, proto mě překvapila slova technika, že mám, ale přesto mám pocit, že pokud mám, tak nefunguje tak, jak by měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Pokud si nepřiplácel za Rain-Light Assist nebo Style Advance paket, tak by si dešťový senzor neměl mít (kouká skrz čelní sklo z držáku zpětného zrcátka). Při zastavení snižují stěrače rychlost stírání a při rozjezdu zase přidají, to funguje i s obyčejným cyklovačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 (editace) Nepřiplácel, ale mám předváděcí vůz a tam již výbava byla daná, předání proběhlo tak nějak narychlo a mohli zapomenout, nebo spíše řekli ež mám a nemusím mít. Ale jsem si jistý, že mám široký držák zrcátka a skr sklo jde vidět jakýsi senzor... Ale jestli je to opravdu dešťový, těžko říct. Editováno: 8. Červenec 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 (editace) Ja destovy senzor mam a funguje to tak, ze když je packa na INT a na predni sklo cakne voda (třeba i jen ze me ohodi protijedouci auto z nejake louze), tak to setre. Když zacne prset, tak podle nastavene intenzity cyklu se sterace rozbehnou. Když se zastavi, tak se stirani zpomali a po rozjezdu zase zrychli... Jednou se mi ale stalo, ze jsem prisel po desti k autu (odstavene, zhasnute) a predni sklo bylo setrene (packu jsem mel v INT a na skle byl pulkruh bez kapek)... vcil babo rad Editováno: 8. Červenec 2015, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 (editace) Děkuji, vysvětleno, zřejmě mám jen přípravu pro dešťový senzor. Nebo je tam umístěn ještě jiný senzor, protože pak neznám důvod použít tak mohutný úchyt pro zrcátko, když nemá opodstatnění. Mi nevadí, ale náklady... Editováno: 9. Červenec 2015, autor: Pawouk Necituj oředchozí příspěvek! Porušuješ tím pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Máš tam samo stmívací zrcátko, tak do něj jde napájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Taky nemam Rain-Light Assist a koukal jsem, ze to vypada, jako by tam byl. Bude to jen stejny dil, kvuli zatmavovacimu zrcatku, ale senzor tam nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Moc bych se nedivil, kdyby tam byl, jen to není nakódováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Reeshanek: . Ze bych se sel podivat, jestli prece jenom nemam vepředu ty parkovaci sensory??? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T0-MAS Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Zdravím, kúpil som si prednedávnom Fabiu, a zdá sa mi, že dažďový senzor funguje minimálne zvláštne. Citlivosť senzoru je podľa mňa OK, reaguje adekvátne môjmu nastaveniu, ale po zareagovaní sa stierače aj pri úplne jemnom daždi nezastavia. Pauzu si dajú možno po 20tich cykloch. Mení sa akurát rýchlosť stieračov v závislosti od rýchlosti jazdy. Je to normálne? Pri tak jemnom daždi by som čakal stieranie spôsobom "zotriem raz- počkám- zotriem raz- počkám" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbalint Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Ten moj má zas slabú citlivosť po naštartovaní, na okno stále prší, ale sám nič nezotrie, musím akoby ostrieknúť sklo, až potom začne stierať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Martinbalint toto už mi dělal Golf IV... Taky bylo potřeba nejdřív striknout a pak to jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Přesně tak tohle nemají dodělané, bohužel je to standardní chování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.