Únor 29, 20169 r Jj, dam vědět. Mě zatím nikdo o light verzi nic netvrdil. A pokud bude, narazí. Cena fakt light není...
Únor 29, 20169 r Pro zajímavost... OIII http://forum.skodahome.cz/topic/130834-dešťový-senzor-nefunguje/ a Yeti http://forum.skodahome.cz/topic/78779-automatické-rozsvícení-světel-dešťový-senzor/page-4 Upraveno Únor 29, 20169 r od k0j0t
Únor 29, 20169 r SW problem jsem zminoval, kdyz Trautenberkovi nepomohla ani vymena. To by ale melo jit videt pres kabel ne? Ne teda v logu chyb, ale nekde primo v nastaveni toho senzoru/asistenta.
Únor 29, 20169 r Podle mě to nelze paušalizovat. Máme v rodině 2 FIII vyrobené 6/2015 a na obou to funguje normálně. Nevím co je na tom "light". Čidlo používají všechny aktuální škodovky: http://www.eskoda-shop.cz/cidla-senzory-12242/7519-Čidlo-deště-a-vlhkosti-5Q0955547A Dále VW - CC 2012>> - Golf 2014>> - Passat 2015>> - Polo 2015>> - Touran 2016>> SEAT - Alhambra 2016>> - Leon 2013>> - Toledo 2016>> Tady bude problém jinde....
Únor 29, 20169 r Jj, já to netvrdim. To řekli Trautemberkovi. Uvidim co řeknou mě. Vzhledem k tomu, že to přestalo fungovat za jízdy očekávám, že by mohlo být něco v chybách...
Únor 29, 20169 r Proto jsem to Light napsal do uvozovek.. Myšleno tudíž ironicky dětská verze senzoru..
Únor 29, 20169 r Třeba soft nebo hw berou od více výrobců, taky mohla být vadná série. Když vidím, jak dodavatelé různých věcí dodávají jednu sérii skoro 2 měsíce, protože toho udělají mraky, tak se asi nedá spolehnout na datum výroby auta. Já po zkušenosti s O3 dešťovým senzorem taky mohu potvrdit, že to pracuje tak z půlky, určitě ne stejně ani podobně. Až zajedu do servisu s Front A, možná se na tohle zeptám.
Březen 1, 20169 r Ted jsem se dival a Yeti podle vseho dostal nove zrcatko, vypada stejne jako ve Fabii.
Březen 1, 20169 r Držím Už jenom proto, že jsem si dnes ráno opět práci dešťového senzoru užíval. A to byla přesně ta krizová situace, že auta přede mnou mi ohazovala sklo. Senzor na jedničku!
Březen 2, 20169 r Nechali si čas do pátku, kdyby náhodou nic nebylo v diagnostice, tak že budou kontaktovat ŠA. Já to vydržím, jsem rád, že mě s tím nevyhodili a hodlají to řešit. Na druhou stranu jsem tu Niagáru měl natočenou na video, takže nebyla diskuse... Jakmile budu mít info, tak samo napíšu sem.
Březen 3, 20169 r Auto je hotové, sensor vyměněn, odpoledne si pro něj jedu... Dám vědět, co se dozvím... Prý to reaguje na "první kapku", tak jsem zvědav.
Březen 3, 20169 r V prubehu opravy se totalni nefunkcnost neprojevila, ale sensor reagoval "hur" nez byl mechanik zvykly. Po dotazu na ŠA byla odpoved, aby zkontrolovali cislo dilu sensoru a pokud odpovidalo urcitemu typu (v mem pripade tomu tak bylo) meli objednat jiny-take dle cisla dilu. Cisla samozrejme neznam ;( Po vymene mechanik konstatoval, ze ted to reaguje uplne jinak-lepe-nez predtim. Takze uz jen cekam, az naprsi a neuschne. Dam info, jak to vypada. Zaver tedy je, ze ŠA si je evidentně vědoma problému a má na něj řešení.
Březen 3, 20169 r Já dostal taky nový senzor ale choval se stejně, každopádně počkám jak na tom budeš ty a evidentně jim najedu tím autem až do kanceláře
Březen 3, 20169 r Taky počkám, jestli se to provalí a budou to měnit na počkání, tak bych to taky řešil. Určitě to je nějaká vadná série.
Březen 3, 20169 r Ocekavam prvni kapku v poloze int s nejnizsi citlivosti. Doufam, ze nebude od ptaka... Epo, tobe jak to funguje, tak to taky jede v sekvencich cca 8mi setreni?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.