Reesha Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Mám najeto cca 1500 km a začal mi jakoby zadrhávat plynový pedál, dělá to jen pod určitým úhlem sešlápnutí. Bohužel při tom zadrhnutí občas jakoby vrzne Řešil jste to někdo? Tak brzo se mi do servisu moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Neries to ked je suto v zaruke..najviac pozri ci nieje nieco povolene a inak do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Pod určitým úhlem taky chvíli vrzal, ale buď si to sedlo nebo šlapu pod jiným úhlem a už nevrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 11. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Strikl jsem tam silikonovy olej a je klid. Zatim neresim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Mi takto občas vrže brzdový pedál, je to slyšet pouze při vyplém rádiu, převážně při teplejším počasí, časem tam stříknu nějaké mazivo, kvůli takové věci se mi nechce do servisu. Holt jsem si nekoupil Mercedes, abych měl vše vymazlené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Nejsem si jist zda-li by to bylo jen značkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Mne od dnes vrzga spojkovy. Celkom som aj zvedavý, dokedy ten kus plastu vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Plastove pedaly měla uz FI, cili tim, ze vydrží, si muzes byt jistej. Vrzani je ovsem neprijemne, v nasem aute zatim nic takoveho nepozorujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Len je zvláštne, že z plastu je plynový a spojkový, ak tomu plastu tak veria, tak mal byť aj brzdový. Alebo chce niekto naznačiť, že tie dva teoreticky môžu odletieť? Bezpečnosť nie je predsa len o brzde. No a vrzga to teraz, keď ráno bolo cca 15 stupňov a poobede nad 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Uvědom si,jakou silou tlačíš v krizové situaci na brzdu.Na spojku a na plyn snad takovou ovládací sílu nepotřebuješ ne?Nehledě na určitou pružnost plastu,asi by se ti nelíbilo,kdyby se ti brzdový pedál kroutil po nohou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Na plynovy/spojkovy a brzdovy pedal prece vyvijis uplne jine sily... EDIT: standavfr byl rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Mne od dnes vrzga spojkovy. Celkom som aj zvedavý, dokedy ten kus plastu vydrží. Na FII mi od počátku vrzal spojkový pedál - řešením bylo trochu vazelínou máznout pružinu, která na něm je. Od té doby už je ticho (4 roky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Ja teda na brzdu vyvíjam v 99% postupný tlak. To skôr na spojku v rýchlosti dupnem, keď radím. Takže rozhodne je to u mňa najpouzivanejsi pedál, resp. s najväčším namahaním. Rovnako je jediný, ktorý sa pohybuje vždy v celom rozsahu a pohyb je veľmi rýchly. Neviem potom ako radite vy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Maximální ovládací síla je u brzdového pedálu mnohem vyšší než u spojkového. Pří krizovce se do brzdového pedálu opíráš celou svojí vahou, to na spojku můžeš dupat jak rychle chceš, ale takovému zatížení jako musí vydržet brzdový pedál se ani nepřiblížíš. Navíc, pokud vím, tak brzdový pedál musí být kovový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Možno jednorazovo áno. Pozrite sa však ako sa pohybuje brzda a ako spojka a koľkokrát sa na brzdu vyslovene dupne. Ale ok, nechajme to tak.. tu proste každý bude obhajovať evidentne svoje auto, aj keby mu dali pedale zo slamy. Je to proste jeden zo spôsobov šetrenia, ale keď už je to aj na takomto mieste, tak ma to zaujíma. Nejaké výplne dverí, palubovka alebo sťahovanie okna sú mi ukradnuté. Rovnako či bude MR alebo SL fungovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 (editace) I kdyby si na tu brzdu tak dupnul jednou za život, tak ten pedál to vydržet musí. Spojkový pedál sice mačkáš častěji ale menší silou danou vypínací silou spojky. Že je rameno brzdového pedálu kovové je dáno předpisy, s plastovým by to auto nikdo neschválil do provozu. Že by plastový spojkový a plynový pedál byl projevem šetření si nemyslím. Z plastu byly jak v O1, tak i ve F1, které jsi měl... A třeba v BMW M4 je spojka a plyn taky z plastu... Editováno: 31. Srpen 2015, autor: Pavel M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Hm.. je to možné, lenže za celý čas som s nimi nič nemusel riešiť, keďže nevydávali žiadne zvuky. Ale radšej si mi to ani nemal hovoriť, je to smiešne. Veď aj lepšie pedále k PC a simulátorom sú z kovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Plastů existuje celá řada. Některé jsou při správném použití lepší než kov. Vůbec bych se toho nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Preto brzdový dali z kovu To je fuk, ja sa toho nebojím. Serie ma len, že to vrzga ako hrackarske autíčko. Sám odmietam čo i len streknúť niekde a ísť tretí krát do servisu v priebehu dvoch mesiacov s novým, je už trošku silná káva. Kupoval som auto presne z opačného dôvodu, aby som mal pokoj. To ešte neriešim problémy typu ML, vtedy by som asi rovno každé ráno miesto do práce smeroval do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Hmmm, stejný problém jsem měl se spojkou. Jak se venku auto pěkně prohřálo, spojka vrzala, až téměř nebylo možné se plynule rozjet. To vše při stavu kilometrů 500. Byl jsem z toho hodně rozladěný, naštěstí trocha WD40 to spravila, ale je pravda, že ne hned, prostě musela někam navzlínat, ale zase teď ani v těch vedrech nevrzla/nevrzne. Najety cca 3000 km. CharlieCh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 7. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Plynový pedál mi uznali na reklamaci, je nový typ s černou tečkou. Více info zde: http://forum.skodahome.cz/topic/131695-reeshova-sněhová-vločka/?page=8#comment-2182551 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 (editace) Měl jsem problém s plynovým pedálem, že když jsem na něho položil nohu, tak tam někde cvaklo/skříplo. Rozdělalo se to celé a nenašlo se tam nic a dělalo to furt, tak se to vyměnilo za nový kus. Dva týdny nic a potom to zase dělalo/dělá. Nemáte někdo zkušenosti i s tímto? Už mě štve to cvakání a jde to slyšet i při rádiu. Až mě tam uvidí, tak si budou říkat co tu zase dělám. Editováno: 14. Únor 2017, autor: Mics0d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 15. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Já už mám třetí a ten je zatím v pohodě. Najeto asi 8tis. a funguje hladce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arion Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Ahoj, včera jsem převzal FIII combi monte carlo se sportovním podvozkem. Dneska cestou z práce jsem zjistil, že mi během jízdy ztuhl plynový pedál, tzn že bylo potřeba vynaložit více síly pro jeho sešlápnutí. Nechal jsem auto hodinku odpočinout, znovu nastartoval a pedál byl opět měkký, tzn předpokládám, že jde o elektroniku. Je toto chování v pořádku, nebo ne? díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Nic takoveho jsem nikdy nepozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.