Publikováno Červenec 13, 201510 r Myslíte, že půjde nakódovat, aby auto umělo svítit klasicky LED denním svícením v předu a k tomu také LED světly vzadu?
Červenec 13, 201510 r Autor ferda25 :-)) a potřebuješ na to kolik času? může to s něčím kolidovat? je to o ztrátu záruky?
Červenec 13, 201510 r Hmm, ja jsem to myslel spise jestli ti to staci pres vzdalenou spravu a nebo musim k tobe? Upraveno Červenec 13, 201510 r od Bladik
Červenec 13, 201510 r Otázky záruky jsou vyřešeny zde: http://forum.skodahome.cz/topic/125760-dá-se-něco-dokódovat-do-rapida/?p=2063377 Mám od tohoto člena i zmiňovaný email, který mi laskavě přeposlal. Lze přes vzdálenou správu.
Srpen 29, 201510 r Vzhledem k tomu, že Superba budu mít až za dlouho, jsem z toho docela zmaten. Jak že to tedy svítí, když ne tak jak píše Martin v prvním příspěvku?
Srpen 29, 201510 r při denním svícení svítí jen předek, zadek je mrtvej. Až když se ti rozsvítí xeny tak se sepne zadek. Musíš víc jezdit a všímat si
Srpen 31, 201510 r TO: Hurikan88: Zdravím tě. Myslel jsem si, že v poloze "0" to po nastartování svítí tak jak říkáš. Klasicky jen přední LED světla denního svícení ( v zadu nikoliv). Při poloze "auto", to je jasný, to si samo podle světelných senzorů např při průjezdu tunely samo rozsvítí bixenony a pak zhasnou a nechají zas jen LED. ale pak je tam poloha: něco jako (parkovací světla, nebo poziční) a to jsem myslel, že to svítí vpředu i v zadu LEDkami. Nakonec je tam poslední poloha: kdy se to rozsvítí všechno natvrdo xenony i s ledkami vpředu i v zadu a tam je už nepodstatné, jaké je venku světlo, nebo tma a svítí to pořád všechno. V manualu to snad půjde dohledat jak je to s tou polohou: "parkovací světla". To si právě myslím, že to svítí LEDkami vpředu i v zadu současně. Ale jistě to nevím.
Srpen 31, 201510 r "0" - svítí jen přední LED na 100% "Auto" - svítí vše na automatiku, projedeš tunelem, vše se rozsvítí, vyjedeš a vše pohasne a svítí zase jen přední Led(přes den) "Park-poziční" - svítí přední led na 50%cca a zadek Led svítí také ale s tím se moc nejezdí jen stojí. "poslední poloha" - vše naplno Myslím že je to tak u OIII i SIII, pokud se mýlím sorry. Proto chtěj lidi u polohy "0" aby jim svítil předek 100% i zadek. S tím jezdím většinu roku! Upraveno Srpen 31, 201510 r od Hurikan88
Srpen 31, 201510 r Hodně lidí teď chce, aby při denních svítily v poloze 0 i zadní obrysová světla...Není problém to tak zapnout, ale pak je to jen na řidiči zda si to v případě problémů s aktivním příslušníkem PČR nějak vyřeší.
Srpen 31, 201510 r Mě např. pčr zastavila i za nasvěcování corner, proč jsem ty mlhovky před nima vypnul. Následovalo poučení příslušníka
Listopad 1, 20159 r Hodně lidí teď chce, aby při denních svítily v poloze 0 i zadní obrysová světla...Není problém to tak zapnout, ale pak je to jen na řidiči zda si to v případě problémů s aktivním příslušníkem PČR nějak vyřeší. Vyhláška říká, že při denním svícení zadní světla svítit nemusí, z toho asi vyplývá, že svítit mohou. Na mé OII FL je přímo z výroby nastavené denní svícení tak, že svítí přední i zadní. Neřeším to.
Listopad 1, 20159 r Však to zákon říká jasně. http://www.policie.cz/clanek/svetla-pro-denni-sviceni.aspx Buď denní, nebo obrysová s potkávacíma. Kombinaci obojího zákon nepřipouští. Může nastat situace, kdy je něco podobného schváleno při homologaci. Např. když se denní změní na obrysová.
Listopad 1, 20159 r Tomu nerozumím, musí přece existovat nějaký zákonný předpis jak má denní svícení vypadat. Podle Tebe to je tedy tak, že některá auta mohou svítit předními i zadními, a některá pouze předními? Zřejmě bude mít pak Policie i soupis, jak u kterého to má svítit. To je tedy guláš. Upraveno Listopad 1, 20159 r od KarelM
Listopad 1, 20159 r Ne, denní je pouze vpředu. Chceš- li svítit vzadu obrysovkama, musí svítit potkávací. Upraveno Listopad 1, 20159 r od motosman
Listopad 1, 20159 r Viz výše - u OII FL mi vpředu svítí světla, která jsou určena jen pro denní svícení (to jsou ty dole v nárazníku), současně s tím svítí zadní obrysová.
Listopad 1, 20159 r Pochybuji, že je to z výroby... Nemám to ani na O2 FL, ani S2. Ale dá se jednoduše nakódovat, ale jo to v rozporu se zákonem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.