DamFabia Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 (editace) Mám velkou prosbu v prosinci minulého roku jsem boural na pravý bok a po opraveni a vymeneni naprosto všeho kromě brzdové ho kotouče začala brzda blbnout . Při jízdě nad Cca 70 km šlápnu na brzdu a do brzdy vypadá jakoby bouchalo ABS a brzda se propadá. Prosím o radu FABIA 1.4 16V 2000 Editováno: 19. Červenec 2015, autor: DamFabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Byl měněn i náboj kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamFabia Vloženo 19. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Ložisko i čidlo je nové. Náboj se také měnil ale za starší (né za úplně nový). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Ložisko je v kuse s nábojem.V první řadě udělat diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 (editace) Já předpokládám,že geo byla dělaná po opravě. To by snad ani jinak nešlo. Spíš mě zaráží ten propad pedálu. Přece i po sepnutí ABS se pedál nepropadává. Nebo někomu ano? Diagnostika měla být první. Editováno: 19. Červenec 2015, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamFabia Vloženo 19. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Geometrie je v pořádku. Po diagnostice auto nic nehlásí ani žádná kontrolka ABS prostě nic .... Ale brzda to dělá až při vyšších rychlostech 70 + . Vůbec nevíme co s tím může být ... Např po dálnici při jízdě 120 když začínám brzdit, tak brzda se začne ze začátku trošku propadat a začne mě kopat do nohy a když auto zpomalí až na cca kolem 70 to přestane. Ještě chci dodat, že to není pravidlem někdy to udělá a někdy ne .Myslím tím to jak často se brzdní někdy to začne kopat a někdy ne ale toho, že to nezačne kopat je fakt opravdu málo kdy. Jen ještě dodám po odpojení pojistky na ABS to přestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Do naměřených hodnot,jestli ukazují všechna kola stejnou rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamFabia Vloženo 19. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Jo to jsem zapomněl napsat už jsme to měřili a právé kolo při brzdění melo o cca 7 km/h rozdíl než leve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 No tak čemu se divíš?7 km je už celkem dost,nech to odstranit,pravděpodobně bude špatný magnetický kroužek na náboji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamFabia Vloženo 19. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 No ten už je taky vyměněn . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 A pořád ukazuje méně?Tak ještě snímač otáček.Nejlepší by bylo,kdyby se na to podíval někdo,kdo má příručku a všechno proklepl,včetně kabeláže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamFabia Vloženo 20. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Zkusím až bude něco dám vědět zatím moc Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.