Pro_man Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Ahoj, manželce jsem objednával Fabii Combi Style Bílá MOON mimochodem jsem na tu barvu strašně zvědavý...(a myslím že i spousta lidí tady na fóru) nikdo v mém okolí ji ještě neviděl 1.2 TSI 66kw + bluetooth + vyhřívané prdele, nosič střešní, plnoh.rezerva... Objednáno 1.9.2015 termín dodání ve 41 týdnu... už se těšíme... je to cca za 15 dní :-) Myslím ale že překonfigurovali nějaký vůz co měli na sklad protože čekačka je prej okolo 16 týdnů teď běžná... holt nekvalitní auta... :-D :-D :-D .....nikdo je nechce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Kluci, lze si auto přebrat přímo v Automobilce? Né že by se mi chtělo z Ostravy do MB ale kolega chce první své nové auto a rád by si to odvezl nejlépe přímo od linky :-D Myslíte že by to pro něj mohlo být nějak lepší? Stejně si myslím že mu to maximálně předají v nějakém zák. centru v MB (autosalon u závodu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Já barvu viděl, do nějakého vlákna jsem vkládal fotku. Přijde mi taková tmavá, laser svítí více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Tmava bila, svetla bila, leskla bila, matna bila... kremova? No musi se ty bile nejak od sebe odlisit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Jedina vyhoda zak. centra by mohla byt navsteva sousediciho muzea a depozitare. Mozna taky o neco kratsi doprava, jinak z linky urcite ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Tak u mě bude dodací lhůta krátká. Zadáno do systému 25.8. a dnes jsme s prodejcem zjistili, že je zaplánované na příští týden ( měsíc), tak do 6 týdnů od objednání bude doma . Asi mají přebytek litrů nebo interiérů Ambition nebo někdo vypadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Čekatele jistě potěší, že vzhledem k obavám z budoucnosti bylo naplanováno 5 minusových směn. Čistě preventivně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 A jedna směna tak 1200 aut, to potěší. Na druhou generaci, jsem před 6 lety čekal 11 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chabal35 Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Já byl objednávat 14.srpna a 14.října už bylo hotové.. Co jsem ve fabrice slyšel tak není poptávka a čekačka se tak výrazně zkracuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 teď v pondělí 02.11.15 jsem byl u porsche plzeň, orientačně jsme probírali objednávku, pojistku, atd., a doba dodání F3C MC byla 10-11 týdnů (TSI), jakákoliv naftová verze "nešla" objednat... jinak mě prodejce nadhodil, že objednávají 95%TSI/5%TDI (v podstatě jen fleety), a 70%66kW/30%81kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 10-11 týdnů už je fajn, já objednal v lednu a jezdil až na konci května... Byl jsi na Lochotíně nebo na Borských polích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Na Borských polích. Na Lochotíně mě jejich přístupem dost odradili. (i když je to jedna a ta samá firma). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 No prodejce pan Jopek je super, ale zbytek je takový divný. V servisu už jednám pouze s panem Hanzlíčkem, zbylí technici jsou dost protivní. Vedle u VW je to vše ještě na druhou, protivní, nepříliš ochotní. S čím mě ale Porsche docela zklamalo byly ceny litých kol jako ND - za 15" litý kolo si řekli víc, než v Autovolfu za 16". Jinak Autovolf opravdu hodně neochotní - když jsem měl akutní problém s autem od nich, tak žádný přijeďte hned, ale objednáme vás. V Porsche - samozřejmě přijeďte hned, (pan Hanzlíček). Od té doby vždy jednám pouze s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Tak já na začátek obešel všechny co nabízí Škodu v Plzni. U Šmuclera nevěděli co mluví (měl jsem v konfigu záruku 5y/150tkm za 13k, neřekli mi že je pro PO, pro FO že stačí ta za 990,-. TA je v přestavbě, bojují tam v hodně provizorních podmínkách a jednání tam je dost na palici... CB reference hodně negativní, Např. ani Šmucler (ten si hraje že se mu daří a přistavuje), ani Volf (u kterého jsem očekával vstřícnější přístup, bylo by to od nich 3tí auto v rodině) neřekli o možnosti výkupu starého vozu za 15tkč (což bohužel kvůli nevědomosti už nevyužiji). Díky za info (p.Hanzlíček/servis). Já mám dobré osobní vztahy s jedním z prodejců (p.Potužník). Známe se mimo Porsche. To, a mj i nejvýhodnější nabídnutá cena za auto + ostatní služby mě zatím utvrzuje v tom, že když už bych šel podepsat objednávku, tak u Porsche Bor.Pole. Co se týče Volfa, zažil jsem, zprostředkovaně, kdy si volvo přehazovali z Plzně do Holýšova, ani jedna pobočka nebyla ochotná seriozně řešit, byl to pingpong na úkor zákazníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Já byl objednávat 14.srpna a 14.října už bylo hotové.. Co jsem ve fabrice slyšel tak není poptávka a čekačka se tak výrazně zkracuje.. a měl jsi nějakou zvláštní specifikaci ? já objednával 1.9. a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chabal35 Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 1.2 TSI 66KW Zelená Rally ve výbavě style + paket style plus a navíc tempomat, kessy, kotoučové brzdy vzadu 16" ROCK. Když jsem objednával bylo mi řečeno rozpětí 4-6 měsíců.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 no já mám právě termín až 1.2. takže bych taky bral kdyby to bylo třeba do vánoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Z tlampače odborářů: Zaměstnance na montáži modelů Fabia a Rapid Spaceback čekají páteční volná odpoledne. V rámci flexikont se totiž uskuteční minusové směny, a to vždy v rámci páteční odpolední směny 6.11., 13.11. a 27.11.2015. Zaměstnanci budou doma za plnou denní mzdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 chtěl bych se zeptat ten kdo již přebíral v jaké fázi se kupující dozví kdy bude auto na prodejně, jestli když už jde do výroby nebo až když už je u prodejce nebo kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 No, ja mel nejaky odhad od prodejce a jak se termin blizil, tak mi volal, ze to nebude ani nahodou. ale az za dalsi dva mesice a jestli nechci jeste neco zmenit. Pak me kontaktoval az kdyz auto bylo vyrobeno s tim, ze kdy bude u nich pripravene na prevzeti abychom si domluvili termin, ktery se mi hodi. To ale byl muj pripad, jinde a v jiny cas to muze byt zase uplne jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 no předběžný termín mám taky ale až za dlouho 6 měsíců od objednání, tak doufám že se lhůty teď zkracují tak sem chtěl vědět no kdy dávají vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 chtěl bych se zeptat ten kdo již přebíral v jaké fázi se kupující dozví kdy bude auto na prodejně, jestli když už jde do výroby nebo až když už je u prodejce nebo kdy. Objednáno 17.2. Na moje naléhání dealer pravidelně nahlížel do systému, až se tam cca po 3 a půl měsících objevilo, že auto půjde do výroby ve 24. týdnu. Předali mi ho až v 26.týdnu (26. 6.). Alespoň jsem díky tomu ještě dva měsíce po objednání nechal změnit barvu, za což jsem teď neskonale vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Chalani tak neska som objednal auto 18.11 a malo by byt kolo 30.3 tolka doba ale už sa nemožem dočkat povedal mi predajca že do vyroby by malo ist niekedy vo februari.inač sa jedná o fabiu combi 1.2tsi 81kw style modra race ,paket style plus,sun set,rezerva,a šede hagusy dali mi 4%zlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 kubo233, můžu se zeptat, to na slovensku nejsou žádné skladovky, nebo ti jde přesně o tu tvoji výbavu.Kombíků ve výbavě style je všude plno.By mě jeblo čekat na auto 4 měsíc, to je jak za komančů, to se mi stalo naposled u favorita. Jako nekecám k mému prodejci každý tyden přivezou minimálně 3 auta na sklad a jak tak koukám v okolí 20-ti km. je to podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 zatial nemaju u nas naskladnené nič on sám hovoril predajca že im niečo príde za 2 týždne ale ja som chcel to čo som chcel k výbave radšej si počkám a budem tam mat všetko čo som chcel ako zobrat hned a potom si buchát hlavu že som mohol mat toto a toto vieš ale zase nemám tam nejak extra výbavu len to čo sa mi proste páčilo a na čo boli peniaze takže tak ekare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.