Jara-i Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Otázkou jsou kritéria podle kterých se plánuje výroba... jestli je to barva, typ karoserie combi/HB atd.? Pokud tam leží dealerovi otevřená objednávka např. na combi style 81kW těsně před momentem, kdy se má stanovit termín výroby a zákazník si nadiktuje jinou barvu + další blbosti navíc, tak to tu objednávku stejně může posunout na čekačce zase zpátky, když se to nějak zásadně překope. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 To by mě taky zajímalo jak plánují výrobu. Ale podle toho co jsem viděl v létě na dni otevřených dveří tak to vypadá že na tom až tak nezáleží na výbavě. Na lince jsou za sebou různé barvy, motorizace, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Důležitý je vznik komise k vozu, to že se za měsíc změní 183x je úplně jedno, jedině, když automobilka vydá restrikce na něco, například nyní je na motor 1.2TSI 81kW tak se může stát, že dojde k malému posunutí..Jinak objednávání vozů na sklad není žádné terno.. Prostě to má na starosti jeden člověk a ten si hlídá, kdy se bude plánovat do výroby a v případě, že není zákazník, naskládá si to podle sebe, například co cche mít na salonu a prezentovat, popřípadě ví, jaké verze se nejvíce poptávají na skladové kusy..Není to věda, má to logiku a jasný selský rozum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) @Trautenberk: Restrikce? Jak to jako chápat? Že se teď 1.2TSI 81kW vůbec nedodávají? :-/ Editováno: 3. Březen 2016, autor: Jara-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Dodávají..Restrikce je pojem, kdy je díl nebo část dílu ve skluzu od dodavatele a tudíž je tam lehký posun směrem dále k dodání, s tím že restrikce trvají různě dlouho.. Někdy třeba měsíc, někdy je situace za týden zase v pohodě atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ok. Chápu. Díky za info! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 To by mě taky zajímalo jak plánují výrobu. Ale podle toho co jsem viděl v létě na dni otevřených dveří tak to vypadá že na tom až tak nezáleží na výbavě. Na lince jsou za sebou různé barvy, motorizace, ... To je schvalne, narocnejsi a jednodussi kusy se zpravidla stridaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 U mě změny v konfiguraci auta, které měl dealer v komisi asi dva měsíce před mojí objednávkou, šly provádět ještě 4 týdny před KT výroby, pak už to nemohl udělat dealer, tak se volalo do Boleslavi a ještě to změnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 dodge: A za jak dlouho od objednání bylo auto dodaný? Btw. parádní konfigurace - tomu teda řikám v "plný palbě"... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 dodge: A za jak dlouho od objednání bylo auto dodaný? Btw. parádní konfigurace - tomu teda řikám v "plný palbě"... ;-) Objednávka 18.9.2015, vyrobeno a přivezeno k dealerovi 2.11.2015, odebráno 11.11.2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 dodge: Tak to šlo rychle - asi vzhledem k tomu, že tam ta komise tomu dealerovi už delší dobu visela... Já si asi budu muset trochu počkat! :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Objednávka 18.9.2015, vyrobeno a přivezeno k dealerovi 2.11.2015, odebráno 11.11.2015 Já to podepsal 25.9, u dealera 29.10 a odebráno 11.11.15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BedaFabia Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Tak koukam, že jsem měla štěstí. 8.1. Objednáno Style 66 kW s nějakými doplňky a 19.2. bylo auto již na prodejně. Původní dodací termín byl na konec května, pak posunuto na začátek dubna. No nakonec jsem musela objednat i zimní pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTrex Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Moja skusenost. Objednane 15.12.2015 - 10.3.2016 si preberiem auto. Skoda Fabia 1,2 TSi 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 (editace) Tak jsem dnes telefonoval s prodejcem ohledně doladění konfigurace a ptal jsem se, jestli už se neví něco bližšího ohledně výroby. Cca. po měsíci od objednání (12.2.) zatím žádná změna - orientačně 20. týden - takže půlka května... Fabia Combi Style 81kW. Je ještě brzo, ale doufám, že to snad o nějaký ten týden dopředu poskočí... Editováno: 9. Březen 2016, autor: Jara-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jookyn Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Moje se včera vyráběla. Takže 6 týdnů přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Jookyn: A HB nebo Combi? Výbava? Motorizace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jookyn Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 dá se tady najít http://forum.skodahome.cz/topic/134633-%C5%A1koda-fabia-combi-style-tsi-81kw-dsg-%C4%8Derven%C3%A1-corrida/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Krása! Tak to gratuluju k tak krátké čekačce a ať dobře jezdí! :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Objednával jsem 9.2.2016, dnes mi prodejce volal, že auto dnes dorazilo na prodejnu. 6 týdnů přesně.. Combi style/66 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Já objednával 12.2.2016 - ještě nemám ani info o zaplánování do výroby, které prý prodejce dostává cca. měsíc před výrobou... Combi Style 81kW... Že by třeba problém byl v 6 st. převodovce pro silnější verzi? :-( Editováno: 22. Březen 2016, autor: Jara-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuboBBSK Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Jara-i, tiez mam taku istu konfiguraciu ako ty a ja som objednaval 12.1.2016 a ked som sa na to dnes pytal, tak mi predajca povedal, ze vyroba je naplanovana na 16.KT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 LuboBBSK: Tak to odpovídá - já mám předběžně 20.KT... Už od chvíle, kdy jsem to objednával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Ano, u motoru 81kw je restrikce proto to trvá déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 No jo, vybral jsem si tu komplikovanější verzi TSI, tak snad se to čekání vyplatí! :-) Ale to čekání je utrpení a čím víc se to blíží, tak je to horší a horší...! :-D @ Trautenberk: Ještě, že nemám v konfigu dešťový senzor... Už to nějak funguje nebo už to neřešíš? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.