Bikes Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 pribyl cip od CIMBU, verze 66kw i 81kw shodne na 92kw http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&chip=223&lng=cze7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 ale taky zdražil o 2 tácy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 No jo, neber to za ty prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 5. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Škoda že nemají nějakou levnější variantu kde by třeba jen zlepšili reakce na plyn a snížili spotřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Zadarmo ti vytisknou letáček kdyby jsi chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 no nevim kde beres jen o 2 tacy:(. Mi prijde 10 vs 17 tis trosku vetsi zdrazeni. u HTP 51kw ty 3tisice jsem byl ochoten obetovat. Tady si asi budouci chip asi odpustim. 17 mi uz prijde dost:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 TSI bylo 15 480 plus minus nějaké drobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 A s perfektně namalovaným grafem..... nemohl jsem si odpustit. Ale pokud nejste skalní příznivci, tak toto auto dělám za 9900,- včetně měření na brzdě před a po úpravě. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Motorpower, můžu se zeptat na jaké hodnoty výkonu a krouťáku se s tvojí úpravou dostáváš? Na webu nemáš Fábii III zmíněnou... Případně nebyl by graf z měření upraveného auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Graf dodám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Taky bych se přimlouval za graf.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Jsem marod po operaci, jinak by byl hned. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Tak zde je jedna 66kW nové generace. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) Motorpower - jak je to s emisemi, ten chiptuning opravdu nezvyšuje emise na hranici, že katalyzátor má menší životnost ? Editováno: 15. Březen 2017, autor: bobanHTP Gram. chyby, dodatečné info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 motorpower: pro 81kW man, graf série a úpravy bys někde nenašel? zajímalo jak by vypadala úprava na 200Nm, v jakém cca rozsahu... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Pokud zvažujete úpravu ŘJ, tak se minimálně u 66 kW verze určitě vyplatí - vlastní zkušenost. Každopádně bych doporučoval tuto úpravu provést u někoho, kdo tomu opravdu rozumí + samozřejmě s měřením před a po... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ehjohnyk Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Ja som daval robit chip pri 15 000 v powerTec v Kladne. A som momentalne velice spokojny.... auto sa odmeralo pred upravou za jazdy ci nevykazuje nejake odychylky a islo sa na to.... prifukli to podla brzdy na 95,2KW, samozrejme velmi dobry pristup a taktiez sa ma pytali v akych otackach priblizne jazdim, ake palivo tankujem a ci chcem citlevejsiu reakciu na plyn. Mam absolvovanych na tom 18 000km a bez problemov.... auto ma paradnu spotrebu na moj styl jazdy a je sviznejsie Co sa tyka poruch- bola nutna vymena silentbloku na prevodovke... tesne pred chipom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 A kolik byl výkon před? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 ted maji akci na Mereni-vykonu.cz fabka za 5.500,- + 500,- mereni vykonu pred upravou. podle popisu to nevypada na nejaky čičmundy Doba úpravy Vzhledem k nutnosti provést u každého vozidla úpravu zcela individuálně vč. kontrolního měření výkonu po úpravě (navýšení výkonu max. 20 %) a kontrolního měření emisí po úpravě a dalších administrativní úkony, je doba úpravy cca 3-5 hodin. 100% legální chiptuning - první v ČR! mate nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 (editace) Zajímavé sleva na slevu. Ceny od 6895 a když zadám 1,2,TSI 66kW tak mám cenu 2600 a po slevě 2600 Editováno: 27. Září 2017, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 (editace) nekdo nejaky zkusenosti s leadrem koncernovych motoru APR ? na fabii III delaji Stage 1 za 13.000 Editováno: 14. Prosinec 2017, autor: moralles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 No nevím, koukal jsem na grafy a jestli má sériový soft u 1,2TSI 81KW 136nM tak sním svoje boty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Není to v Nm. Tyhle demo omalovánky jsou však stejně k ničemu, reálně vypadá i originál jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 před 11 hodinami, lumpo napsal: No nevím, koukal jsem na grafy a jestli má sériový soft u 1,2TSI 81KW 136nM tak sním svoje boty... presne jak pise Petr je to v ft-lb tady mas prevodnik 181ft-lb = 245Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Diky zase jsem o neco chytrejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.