Mikino69 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Ze ste sa este na to nevysrali, ja uz som dávno rezignoval [emoji23]Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Ja mám budíky ok ale ako som mal zamrznuté auto a pomaly cúval cez nerovnosť príde mi že karoseria nieje nič moc tuhá a trpí na krútenie, tesnenie dverí len tak vrzgalo až to nieje pekné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 chci se zeptat, když vylézáte z auta vržou vám zadní tlumiče, neříkám že pořád, ale vržou. P.S. vážím jen 90kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 (editace) 9 minutes ago, Eric_ said: tesnenie dverí len tak vrzgalo až to nieje pekné Skus toto, mne to funguje celkom dobre Editováno: 30. Listopad 2016, autor: sk0d@ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 (editace) před 13 hodinami, Mikino69 napsal: Ze ste sa este na to nevysrali, ja uz som dávno rezignoval Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku No právě, ne že bych byl z vrzajících, lupajících, praskajících Škodovek nějak nadšený, ale co už, prostě tak už to u Škodovek bývá. Teď nedávno jsem se svezl v Peugeotu 307, asi tak 10 roků starém, řeknu Vám naprostá balada, za cca 200 km jsem nic podstatně zvukově otravujícího neslyšel. Já to částečně řeším tak, že si kupuji nové Škodovky až po 1. faceliftu, když už může být spoustu much vychytána, na nové modely a horké novinky nereaguji. Myslím si, ze současná rychlá obměna modelových řad automobilek a nepočítaně modelů a variant zavdává k tomu, že se nějak dlouhodobě systematicky, komplexně a vyčerpávajím způsobem tyto modely již tak netestují. No a taky když nás EU a podobné instituce nutí mít stále nové systémy ve voze (ABS, ESP, systém hlášení nehody atd.) tak při dlouhodobě podobných cenách nových aut, se někde musí ubrat ( na kvalitě materiálu, na zkrácení, nebo vynechání dřívějších dlouhodobých testů apod.) Editováno: 30. Listopad 2016, autor: DušanV pravopisná chyba 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 před 27 minutami, RDMBR napsal: chci se zeptat, když vylézáte z auta vržou vám zadní tlumiče, neříkám že pořád, ale vržou. P.S. vážím jen 90kg To mi dělá i dvojková octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 tak to sem klidný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 před 1 hodinou, sk0d@ napsal: Skus toto, mne to funguje celkom dobre Skúsim len to neporieši to krútenie karoserie....šetrenie sa prejavuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 A opravdu vržou tlumiče? Mě vržou brzdy při zatažené ruční brzdě a auto se odlehčí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Brzdy ti tak nevržou, ani tlumiče vrže uložení pružin, už jsem to zkoumal, neřeším to auto sedí dobře a během jízdy nic nevnímám takže nějaké vrzání při nastupování a vystupování je mi buřt, taky jsem chvíli myslel že brzdy ale dělá to i když je odbrzděno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psf3 Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 V 30. 11. 2016 at 8:14, Eric_ napsal: Ja mám budíky ok ale ako som mal zamrznuté auto a pomaly cúval cez nerovnosť príde mi že karoseria nieje nič moc tuhá a trpí na krútenie, tesnenie dverí len tak vrzgalo až to nieje pekné S tou tuhostí mám stejný pocit. Já zase pozoruji, že v autě odněkud táhne chlad. Děje se to hlavně při změnách směru jizdy, kdy se kroutí karoserie, tak je cítit takový závan vzduchu. Chyba bude asi v nedostatečném těsnění dveří a nízké tuhosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heavy408 Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Presne s tym závanom studeného vzduchu pri zmene smeru jazdy to pozorujem aj ja, ako aj že my ťahá studený vzduch na ľave koleno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Taky jsem tohle řešil, a zjistil jsem, že příčinou je změna polohy těla v zatáčce. Dostanete se do jiné polohy vůči proudícímu vzduch z výdechů topení, a to vyvolává dojem že odněkud táhne studený vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psf3 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 (editace) V 5. 12. 2016 at 9:03, dodge napsal: Taky jsem tohle řešil... V mém případě jde o závan který projde celým autem, třeba když odbočuji z kruháče. Je cítit závan studeného vzduchu. V tu chvíly z topení proudí teplý vzduch. Studený tam tedy nemá odkud vanout. Editováno: 6. Prosinec 2016, autor: psf3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Pripojuju se k dodge, vsiml jsem si toho taky jiz mnohem drive (v OII, pak i v Rapidu a OIII) a dospel jsem ke stejnemu zaveru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Ano souhlas. Změna polohy těla a taky posun masy vzduchu . Od 120l přes němce rusy francouze stejné. Specialita opel , tam na radiem foukal jen venkovní. Do auta určiťě netahne. Nema kudy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misho28 Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Nazdar chalani, na svojej novej Fabii mam najazdenych len cca 1000km a asi pred tyzdnom som spozoroval velmi zvlastny zvuk ktory mam pocit akoby vychadzal niekde od budikov resp. akoby samostatne budiky vydavali tento zvuk. Ako keby sa tam nejaka elektronika nacitavala. Je to velmi otravne a ozyva sa to jak na volnobehu tak aj pri jazde kedy to je najintenzivnejsie..ale nie stale..raz ano, raz nie. Tazko pomenovat ten zvuk..je to take "elektricke cvrlikanie, bzucanie" ako ked vam PC nacitava disc tak tiez to tak "cvrlika/cvaka". Stretol sa s tym uz niekto? Dakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 http://forum.skodahome.cz/topic/131441-pískání-při-jízdě-12-tsi/#entry2083691 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 RDMBR, nemyslim si ze mysli tu vec co si postol... Najlepsie by bolo keby si Misho28 nahral ten zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ehjohnyk Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 V 18. 12. 2016 at 22:56, Misho28 napsal: Nazdar chalani, na svojej novej Fabii mam najazdenych len cca 1000km a asi pred tyzdnom som spozoroval velmi zvlastny zvuk ktory mam pocit akoby vychadzal niekde od budikov resp. akoby samostatne budiky vydavali tento zvuk. Ako keby sa tam nejaka elektronika nacitavala. Je to velmi otravne a ozyva sa to jak na volnobehu tak aj pri jazde kedy to je najintenzivnejsie..ale nie stale..raz ano, raz nie. Tazko pomenovat ten zvuk..je to take "elektricke cvrlikanie, bzucanie" ako ked vam PC nacitava disc tak tiez to tak "cvrlika/cvaka". Stretol sa s tym uz niekto? Dakujem za radu ja som sa s tym stretol.... pojdem na 30 tis. servis za mesiac a skusim sa na to opytat.... ale treba si len zvyknut a pustit radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 ja tam mam taky obcas problem s podobnym zvukem (jako nacitani CD v mechanice). Zvuk ovsem nejde od budiku, jako jakoby od spolujezdce. Zvuk se vyskytuje pouze pri pustene klimatizaci a pokud to zacne bzucet a hned vypnu klimu tak zvuk zmizi. Co jsem procital forum, tak by to mohl byt nejaky ventil, co upousti tlak - tzn. normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Tenhle divny zvuk jsem spozoroval dnes rano poprvé, mám najeto 4 tis. Přijde mi, že to jde z budíků. Vypnuté radio, klima a ventilatory a pri volnoběhu a přidání plynu nic až při uvedení auta do pohybu. A taky takovej piskavej zvuk ja bych mel spíš přirovnání jako když je balík balených vod a ty flašky se v tom o sebe třou a vydavaj právě podobný zvuk. Přišel někdo na něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Také tento zvuk pozoruji (najeto cca 9500 km). Připomíná mi spíš cvakání Geigerova počítače . Klima nemá vliv. Nejsem si zatím jistý, zda zvuk vychází přímo od budíků nebo někde od středu palubní desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Dnes jsem byl v salonu a zjistil jsem nepříjemnou věc, člověk si jí neuvědomí, když denně auto používá, ale když jsem v salonu zavíral dveře Fabie, tak pěkně klaply, zato moje dveře třísknou jak u starého auta, zkoušel jsem to několikrát, dokonce jsem se kvůli tomu i vracel do salonu. Dělají mi to jen přední dveře, zadní se mi pěkně zaklapnou, ale ty moc nevyužívám, tak chci vědět jestli to je vlastnost (daň za používání) nebo je něco špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 není to i tou zimou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.