Přejít na obsah

Výměna Dsg řadičky

Merluzoo

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problém. Vyměnil jsem starou Dsg řadičku za faceliftovou. Vše jsem udělal podle návodu. Řadička funguje perfektně, ale po zařazení P nejde vytáhnout klíček. Už opravdu nevím čím by to mohlo být. Kontroloval jsem všechny pojistky, protože někde psali že to je jedna z příčiny, ale všechny jsou v pořádku. "Zobáček" zapadá přesně do všech drážek a za jízdy vše funguje. Nevíte někdo co s tím? Nechce se mi nechávat auto před domem s klíčem uvnitř :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejný problém jsem měl loni z ničeho nic s originální DSG řadičkou. Nakonec jsem dojel do servisu, kde zjistili, že "řídící jednotka sice správně dostala informaci, že je páka voliče jízdních režimů v poloze P, ale nedala pokyn elektromagnetu ve spínací skříňce k uvolnění klíčku." Snad si pamatuju přesně, co mi tehdy technik řekl. Takže příslušnou řídící jednotku zresetovali a od té doby mám pokoj. Myslím, že by v danou chvíli pomohlo vytáhnout tu správnou pojistku, přes který je ten elektromagnet napájený a pak by klíček mělo jít vytáhnout - ovšem která to je, to netuším. V každém případě, když jsem se ptal, co dělat, kdyby se to opakovalo, tak mi poradili vozit s sebou druhý klíček, abych auto mohl zamknout...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...