Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdarec mám opět problém, Fabia rv 2001 50kw 8ventil. neco je špatně a nevim co ani mechanik se s tím nesetkal. měl sem zloměnou měrku na olej cca 8-10cm od konca tak sme tak koupili druhou(na špici už je kulička) a tu mu to během 5km ohlo opět v těch samých místech. co by to mohlo provést? zatím nic nevim nemá čas a vanu budem sundávat až ve středu. nemá někdo podobnou zkušenost?

Vloženo

Ja som mal toto iste na 1.4MPI. Mne zožralo asi tri mierky tam niekde nad maximumom. Pytal som sa mechamokov v škodovke len tak divne kukali na mňa pripadal som si ako debil tou otazkou. Tak ty si prvy koho počujem že mal podobny problem.

Vloženo

trubička v které je to vedeno je v pořádku měli sme ju dole, aj sme to kontrolovali vše je z vrcho v cajku. ted je musím počkat až to rozebere a uvidí se. jednou sem ju tam měl starou měrku špatně danou nebo přihlou nevím a normálně jí to vyklepalo hore. dokonce mě to zarazilo že by tam byla tk malá vůle od klikovky a že by to do ní naráželo?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...