miklisek Vloženo 15. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Tyhle BCM 7H0....090 jsou full verze, takže umí tempomat, corner atd. Mám ji v autě z 04/2013 a bez problémů. A budu realizovat v příštím roce xenony fl, tak jsem zvědav, jak se moje úprava spínače 17/10 pin a AUTO spínání světel s novými xenony popasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 V 18. 7. 2018 na 20:10, ferda25 napsal: Předfaceliftový xenon je plně použitelný, jen se musí správně nastavit jednotka BCM. Po instalaci bude xenon blikat. Faceliftové xenonové světlomety s led proužky musí mít na sobě jednotku: 4G0907397Q - světla by měli mít označení: 5JB94101xC(např. 5JC je označení světel pro Anglii) např.: https://www.mihocar.cz/svetlomet-predni-levy-kompletni-xenon-skoda-rapid-5ja-lift-5jb941015c/d-143720 a https://www.mihocar.cz/svetlomet-predni-pravy-kompletni-xenon-skoda-rapid-5ja-lift-5jb941016c/d-143719 Kde skutečně koupíš je jen na tobě. Omlouvám se že se teď zeptám jak blb, ale radši pro jistotu. Koupím např. tohle https://www.sbazar.cz/721858585/detail/19836723-skoda-rapid-kompletni-xenony nechám si je tady od "Franty od vedle" namontovat, domluvím se třeba s tebou nebo někým kdo to umí a ten je nastaví v BCM a jezdím ? Nemusím v podstatě u roku 2017 nic kontrolovat jestli to auto má a nebo umí ? Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 (editace) Delete Editováno: 24. Únor 2019, autor: KarelZikmund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 ...., že se ti chce to kuchat zase ven. Třeba by to někdo koupil jak to je, ale asi je to o kačkách, které ti málo kdo navíc dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Tak i já jsem podlehl a už mám doma...... Teď už jen vyměnit, natahat dráty a hurá za ferdou25. 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Tiše závidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 A to denní svícení v mlhovkách vypneš, nebo to necháš svítit všechno najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 Tak to by bylo dost originální :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2019 (editace) To by bylo, ale DLR přepojím zase zpět do světla. Kdo z vás by pak chtěl DLR MC černé mlhovky i s propojovacím kabelem na staré halogeny nebo xenony před fl, budou na prodej. Já dám buď MC černé mlhovky (těch je na netu mraky) nebo třeba už ty malé fl, pokud budou za rozumnou cenu. Editováno: 28. leden 2019, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 27. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2019 (editace) Dnes test bi-xenonů. DLR a parkovačky nesvítí, protože ještě nemám přepojený vodič od mlhovek zpět do světla. Ale jezdit by se z tím teoreticky už dalo. Editováno: 28. leden 2019, autor: miklisek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 toto mám uložené. ak niekomu pomôže https://www.drive2.com/l/480555576766497576 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomio80 Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 V 30. 3. 2018 na 20:41, ferda25 napsal: Není problém u mě zapojit. Zdravím.mam spaceback style plus 2014 s xenonama bez denního svícení. Nyní jsem zakoupil bixenony. Jak je složité je rozchodit aby vše fungovalo jak má?.. Vím že když jsem do mlhovek dal ledku tak mi to hlásilo žárovku a ve skodovce řekli že to nejde dokodovat ale třeba ledkova h15 mi chybu nehlasila. Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Pokud se ptáš s porovnáním h15 je to svatý grál :D ještě teď pamatuji na práci Ferdy.. startuj a jeď za odborníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomio80 Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 před 3 minutami, KarelZikmund napsal: Pokud se ptáš s porovnáním h15 je to svatý grál :D ještě teď pamatuji na práci Ferdy.. startuj a jeď za odborníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomio80 Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Spíš mě zajímá to zapojení, co a jak aby vše šlapalo jak má. Ale nepochybuji že to bude nebe a dudy? slyšel jsem na ferdu všude chválu ale nevím zda nebude problém s kódováním když ve skodovce neuměli odstranit chybu ledek v mlhovkach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Ve Škodovce kde? Někde v autorizovaném servisu v Horní Dolní? :)) Nemyslím, že by měl problém s čímkoliv. Poslední příspěvek se necituje, nepsané pravidlo všech for. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomio80 Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Pardonek ?... No bylo mi vysvětleno že bych musel mít novější jednotku že u této jednotky chybové hlášení resp. Led žárovku nakodovat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 V ŠA je většinou problém uplně všechno, takže tím bych se moc neřídil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 (editace) Jak píše Martab - takové věci v Autorizovaném servisu nemá vůbec cenu řešit. Nedělají to. Editováno: 2. Únor 2019, autor: KarelZikmund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomio80 Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Ok kluci. Pokusím se spojit s ferdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Tak jsem zjišťoval ceny mřížek mlhovek po fl s chrom lištou, aby to ladilo s fl bi-xenony. Celá ta sranda by přišla na 4000 Kč. Za tři pochromovaný kusy plastu chtějí skoro 3200 Kč! K tomu černé mřížky za 800 Kč. To fakt asi ne.... Jinak čísla jsou:- mřížka střední 5JA 853 677 D 9B9- chrom lišta 5JA 853 551 2ZZ- mřížka vlevo 5JA 807 681 B 9B9- mřížka vpravo 5JA 807 682 B 9B9- chrom lišta vlevo 5JA 853 767 2ZZ- chrom lišta vpravo 5JA 853 768 2ZZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 tá kabeláž k bixenonom je definitívna verzia? to by som radšej nadstavil pôvodnú kabeláž a dal origo konektor , s týmto bude len problém za pár rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 O není tak složité, jak to vypadá. Jelikož má halogen/xenon/bi-xenon pořád stejný 10 pin konektor (i když ETKA hovoří u bi-xenonů z nějakého důvodu o 14 pin, přitom světlo má 10 pin vstup), není s tím vůbec problém. Ty nové vodiče, co tam přidává ferda25, se prostě v případě zpětné montáže halogenů/xenonů přeruší. Možná to ani potřeba není, ale to by musel říct on. Jasně, trochu je komplikace v případě, že DLR je v mlhovkách, tam je to kapku složitější. Tam už se musí propojení znovu obnovit. Ale pokud s tím člověk počítá, že to bude chtít při prodeji vracet do původního stavu, je i toto řešitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 (editace) Mělo by stačit zapojit původní vodič zpět do konektoru a nakódovat do původního stavu. Editováno: 25. Únor 2019, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Ahoj, mám dotaz, řeším již delší dobu zvuk "jako rachtátka" z přední části vlevo. Myslel jsem, že to jde od nápravy, ale ta po kontrole vypadá ok. Po ohmátání všeho okolo motoru, jsem zjistil, že levé světlo je volné, prostě jako nedotažené a druhé je napevno což by tak asi být nemělo, že? Kde se přesně dotahuje světlo, nerad bych točil něčím jiným. Jsou to jen ty šrouby B a C z obrázku? Nebo ještě něco třeba po demontáži nárazníku? Je mi divné, že světlo je volné, to musí být snad již z výroby. Nejsem po nehodě ani výměně, tak nevím. Děkuji za postřehy a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.