Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,potreboval bych poradit na skoda fabia 1.4 mpi 50 kw,docetl jsem se ze tento typ motoru jeste nasava horky vzduch od vyfuku a ze muze nasavat stale a motor ztraci vykon,pripada mi ze mam tento problem akorad nevim ktera hadicka to je a cim to zaslepit,potreboval bych poradit kde tu hadicku najdu,dekuju moc

Vloženo

neni to hadicka ale azbestova hadice ;) .... vede to od vyfukovych svodu jak je tam ten plech, do saci trubky filrt boxu ( smerem k chladicove stene )

snad ti to nejak pomuze, obrazek zatim zadny nemam ;) ..... hadici normalne vem a hod ji do garaze ;) motor si obecne poradi lepe se studenym vzduchem ( lepe stlacitelny ) nez teply vzduch, to je jasna fyzika ;)

Vloženo

za malo ;) od tohu tu jsme, teda aspon ja ;)

jinak, on muze byt problem prave v te trubici co nasava vzduch do filtrboxu ;) je tam jake si co si, asi nejaky bi-metalicky pasek ktery reaguje na teplotu a ten ovlada prepazku na studeny a teply vzduch, tak na to podivej ;)

Vloženo

ono to asi moc nerozeberes, mozna ji vylomit nebo nevim,.. uvidis sam,.. ja tam tuhle nemam, ja mam primo nasavani z TDI ;) ale nemam air box ;) ten budu davat az ted, kdyz to davam zpet do serie, ale nasavani chci nechat z TDI aby tam slo vice vzduchu a uvidim co to pak udela ;)

Vloženo

neprekazi, jen reaguje na teplotu a ovlada privod vzduchu, jestli teply nebo studeny,.. jestli je to rozbite, tak proto ti to nasavalo jen varici vzduch od svodu ;) tezko rict, ja to nevim tak nemohu posoudit ;)

Vloženo

ono to je na rozebrani cele te trubky, da se rozebrat, jsou tam plastove zobacky,.. takze kdyz to rozeberes, bude to jen nejlepsi ;)

zaslepit asi ano, nejlepe nejakou pruchodkou nebo necim co odolava teplu ;) ale zase sem zastancem toho aby to trochu vypadalo :D tudiz nejak originalne a ne prasacky :D

Vloženo

Tak jsem dnes rozebral tu trubku a to vicko bylo porad otevreny takze to nesalo vzduchu studeny ale porad teply,bylo to na pruzine tak jsem to vylomil to vicko a zaslepil.zitra zjistim az stim pojedu jaky to ma vliv,ale predem dekuju za radu a pomoc Lukason

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...