Přejít na obsah

světlo v popelniku


hawkeye3

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

JJ videl jsem ze tady to hodne lidi delaji jen ja mam rok 2001 a alarm s dalkou od jablotronu a pry je v tom problem kvuli imobilizeru ze to jde lip az od MR2002, prave rad bych aby sla dlaka z toho vystrelovaku jinak to nema cenu, no jinak to svetylko v tom popelniku je good kdyz ja nekourim a mam tam vzdy neco pohozenyho tak vecer je to dobry :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
Jak poznám jestli mám zapalovač osvětlený, koupil jsem starší fábku a nevím jestli je prasklá žárovečka nebo tam žádná žárovka není, jak to poznám?

ahoj..

no já bych řekl, že až večer až budeš svítit světly, a taky bys mohl napsat jakou verzi (výbavu) fabie máš... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nesvítí, jinak bych se neptal jestli je to jen prasklou žárovkou, nebo v tomto modelu zapalovač nesvítí.

ok, chápu to,myslel jsem zda víš že to má svítit se světly. pokud máš klasik tak to tam nemáš,bohužel,

stejně by to chtělo silnější světlo než je tam od originálu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

zdravím. prosím vás nemáte někdo přesnej postup na to jak si osvětlit ten popelník mám fabču a taky to nemám osvětlený přečetl jsem to tu celý a jen jsem pobral že vemete štávu z osvětlení zapalovače ale jinač nevím jakou diodu kde ty draty připájet k tumu osvětlení zapalovače jak se tam dostat jestli mám rozbrat celé ty plasty u ručky.... jestli stačí jen dioda drátek nebo co ještě k tomu.řeknu to tak o elektrice vím jen to že kope. :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Dodělal jsem před nedávnem. Ale musí celá konzole ven. Potom je to hračka.

Pokud máš loketní opěrku ta musí taky ven, popelník vyndat, a tam jsou tři šroubky, dva drží konzolu a ten jeden plast okolo řadičky, stačí lehce zabrat a jde ven. Potom jsem z toho vymáčkl řadičku s kůží a ten plast okolo vyndal, teď už jen zadní popelník ven a tam jsou taky dva šroubky. Vepředu vytánout u nohou taková dva černý špunty a mělo by to jít vše ven. Teď jen rozpojit konektor u zapalovače.

Odjistit konektor z boku, vytlačit dva piny ven. Šmik a slisovat do nového pinu dva dráty jeden původní a druhej co jde do osvětlení popelníku.

A zase smontovat.

Potřebuješ držák se žárovkou, konektor do toho držáku a dva kabely + 4 piny.

Toť vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Je to jednoduche. Staci na to kusok kabliku, 1-2 diody a patricny odpor podla poctu diod a zapojenia. Ja som diodu uchytil nejjednoduchsim sposobom. Pouzil som lepiacu tavnu tycinku. Tak som lahko nasmeroval diodu kam bolo treba.

Demontujes stredovy tunel (je to tu rozpisane ako)... Od osvetlenia zapalovaca zoberies + a -. A pripojis to k diode. Treba si dat pozor a uchytit ten kablik k stredovemu tunelu. Lahko by sa mohol dostet k pake radenia a tam by sa mohol lahko pricviknut a preseknut.

To je vsetko. Je to jednoduche a rychle. Fotky som nerobil. Prislo mi to zbytocne. Ale ak by si nieco nevedel, tak kludne sa pytaj... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zalezi aku farbu zvolis, typ zapojenia a pocet diod. Ak chces biele a staci ti relativne slabsie osvetlenie tak postaci 1 dioda vysoko svietiva 5 mm. Odpor sa dava na +. Velkost odporu zalezi od pouzitia ako som pisal v prvej vete tohoto prispovku. Ak pouzijes 1 bielu vysokosvietivu diodu, tak velkost odporu je cca 450-500. Ja som pouzil 500.

Necituj posledne prispevky, lebo dostanes po prstoch od moderatorov... Je to aj v pravidlach fora.

Editováno: , autor: MAUpick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...