Sir_Jarek Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Kupoval jsem jí jako součást výbavy s autem 5.4.2016. Auto sjelo s linky 15.3.2016. Treba špatně hledám, ale info o aktualizaci jsem nikde nevyčetl - ani v licenční smlouvě, ani v nabídkách, ani jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 (editace) Na ceskych strankach jsem to ted uz opravdu nenasel. Na nemeckych jo. „Latest-Map-Garantie“: Bei Kauf sichert sich der Kunde kostenlos* (anstatt 69€) dasaktuellste Kartenmaterial (sollte es ein e aktuellere Karte geben, als die bereits vorhandene) Nemecky moc dobre neumim, ale znamena to, ze mas zdarma nejaktualnejsi mapy, ktere jsou dostupne pri koupi zarizeni. Neco v tom smyslu bylo drive i na ceskem webu. A ten dvoulety update jsem si popletl. To bylo placene, ale porad za mnohem mene nez 69EUR. „FreshMaps“ 2-Jahres-Update: alle 3 Monate ein Update, max. 8 Updates) zum Vorzugspreis von nur 19,95€ anstatt 99,00€ (Nur bei Registrierung des Gerätes und durch die Eingabe des „FreshMaps“-Codes über die „Garmin.com“ Homepage innerhalb 60 Tage nach der ersten Inbetriebnahme.) Editováno: 21. Duben 2016, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Uz jsem to nasel, v nabidce muj system je velke tlacitko Latest Map Guarantee a kdyz tam kliknes tak by ti to melo zdarma dovolit stahnout nejaktualnejsi mapy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 (editace) Zkuste tento postup: v programu Fresh je nutno založit si osobní účet a po přihlášení k němu zaregistrovat navigaci. Poté vybrat menu Můj systém a v něm volbu Latest Map Guarantee. A tady by mohla zafungovat aktualizace na poslední verzi map. Jak je psáno výše, lze to provést jen do 60 dnů od prvního zapnutí navigace a jejího prvního zaregistrování systémem GPS. Zkuste, třeba to dopadne. Teď koukám, že jsem jako Cimrman - než jsem to dopsal, už jsem druhej ... mike_k byl rychlejší .... Editováno: 21. Duben 2016, autor: ratafak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 (editace) Kluci zlatí, díky!!! jak jsem mohl to "nenápadné tlačítko" (Latest Map Guarantee) přehlídnout Takže už mi Fresh nabízí mapy Europe Q1/2016 ... jenže... když je chci nainstalovat, tak mi to tvrdí, že se to tam nevejde - mám buď "zvolit menší množství komponent" anebo kliknout na "můj systém" a "smazat nepotřebné komponenty", což mi ovšem Fresh nějak neumožňuje, nenabízí... Editováno: 21. Duben 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Chybí jen 345 MB a mám pocit, že jsem někde četl, že lze ukládat i na SD kartu, tu tam ale mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 (editace) Staci odskrtnout nektere nepotrebne mapy typu Ukrajina a spol., kam clovek stejne v zivote nepojede. Bohuzel soudruzi opet setrili na pameti co to da a nepocitali ze aktualizovane mapy budou logicky zabirat vice. Editováno: 22. Duben 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 (editace) Jj, už jsem to tak udělal navíc to psalo, že ty odškrtnutý mapy lze kdykoli nainstalovat (samozřejmě s uvolněním místa odškrtnutím jiných). "Mazání komponent", který mi nešlo, je možný až teď - po aktualizaci map - u každý země se objevil symbol koše, kterej tam v origo instalaci sw nebyl - byl tam jen výpis co toho, co tam je. To šetření na paměti je fakt na bednu - museli vědět, že objem dat poroste. Navíc jsou sami proti sobě, když nepřímo odrazují zákazníka od koupě dalších komponent - třeba turistických cyklomap (někde jsem to na netu viděl pro move&fun nabízet). Co by se líbilo mě, jsou klasický turistický mapy ČR se stezkami a vrstevnicemi, ale ještě jsem to nezkoušel hledat. Editováno: 22. Duben 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Neuploadnul by mi někdo prosím celou složku Navigon s mapami 2016? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 A k cemu by ti to bylo? To snad nemuze byt takto jednoduche, nebo ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Stáhnul jsem si mapy 2016 z uložta a šlapou Nevíte proč v navigaci chybí funkce Car Info > Think Blue. Trainer? Viz video http://www.youtube.com/watch?v=32jM7u9TliQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 To jsi jenom prohodil soubory ve složce NAVIGON/map ? Think Blue Trainer ti nejspíš chybí protože máš Škodovku - pokud vím, přístroje jsou shodné a tudíž by to měl umět každý. Záleží ovšem na tom, do jakého auta se navigace strčí jako první - podle toho se nastaví logo výrobce (přístroj pak bude považovat pouze tento vůz "za svůj", pamatuje si i VIN) a u VW v menu se objeví Think Blue, který tam zůstane i když se navigace připojí do Citiga nebo Mii. Řešením by možná bylo uvést přístroj do továrního nastavení (někde jsem tu možnost viděl) a pak strčit do UP!-a a nechat zaktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Thinmk Blue jde povolit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Spíš napiš jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Preklopit na VW verzi a komu by vadial startovaci VW obrazovka, pak i nize navod na startovaci obr., diky tvurci ... http://www.briskoda.net/forums/topic/278962-how-to-get-think-blue-trainer-for-citigo-mii/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 (editace) Už jsem několikrát manuálně aktualizoval a funguje to. Než jsem stačil nacpat Q4/2015, jak tak koukám, už abych si rovnou stáhnul 2016 Ano, jak píšeš, stačí překopírovat soubory ve složce map, někdy je potřeba s tím aktualizovat i ostatní soubory (map drawer apod..), občas nějaký mapy nenaskočí hned, je potřeba nejlíp starý vymazat a nový nahrát. Editováno: 25. Květen 2016, autor: RST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Já mám zatim 2016/1 v rámci první aktivace, ale zkusim pak další, až budou - bude mi asi stejně stačit ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Dneska jsem udelal komplet update vseho, zdarma me to jiz nenanbizelo, tak sjem to poresil jinak ... vse bez problemu, jeste si teda zaktivuji TB, i kdyz to je blbost ... Tudiz do budoucna problem s aktualiazcema nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 TB jsem se snažil zaktivovat v navigaci marně, dočetl jsem se, že navigace se vyrábí ve dvou variantách a ta druhá, V2, kterou mám já, nefunguje aktivace jak je popsáno výše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 (editace) TAk to nevim, ja myslel ze se lisi jen logem ( pote kdyz Garmin koupil Navigon ... ) a HW je stejny ... Ja mam starsi s logem Navigon, auto vyroba 10/2012 a vse bez problemu ... Editováno: 26. Květen 2016, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Jen tak pro info, povedlo se mi nahradit pozadí startovací obrazovky obrázkem mého auta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Dobrá práce Mě by se hodilo, kdyby v režimu těch dvou "budíků" šlo navolit zobrazení rychlosti - (použít by se dala možná i stupnice teploměru chladící kapaliny). Na tacháč totiž nevidim - když mám správně nastavenej volant. Můžu ho dát sice vejš, ale na úkor pohodlí a správného dosahu i nastavení (a i bezpečnosti - střed volantu má směřovat na hrudník, nikoli na obličej). A i tak by tam mohlo bejt víc voleb, než jen teploměry motoru a venkovní teploty a otáčkoměr (ten mi přijde zbytečnej úplně, páč je na něj vidět v jakémkoli režimu). Zajímavé by mohlo bejt třeba analogové zobrazení okamžité spotřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 NO to bych chtel taky, ale udajne jde jeste nakodovat rychlost na LCD radia ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 JJ, to zobrazení 2 budíků je takový spíš legrační... to je bohužel součást softwaru a jen tak se to asi nepovede předělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 Kdyby nekdo chtel, moje navi je na prodej v bazaru ... cena 2400 za holou navi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.