Přejít na obsah

Rámeček na RZ a servis

iddqd

Doporučené příspěvky

Ahoj kolegové,

už se vám někdy stalo, že vám v servisu vyměnili rámeček na značku za jiný s reklamou na daný servis? Mně se to stalo už dvakrát, poprvé v jednom neznačkovém servise v Praze Libni a teď podruhé v Auto Brejla ve Vestci. Ani v jednom případě jsem si toho nevšimnul, protože v prvním případě jsem nevěděl, že se to stává a v druhém případě jsem to nečekal u značkového servisu, nicméně jak se tomuhle mám bránit? Dát si do zakázky Nechci, abyste dělali cokoliv nad rámec smlouvy? Nebo jim to říct? Stalo se to už vůbec někomu z vás, nebo mám to štěstí jenom já:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
Odkaz ke komentáři

kokta7: ja vim, dik za tip... premyslim nad tim, ze to nalepim a hotovo, akorat zadni obcas potrebuju sundat a dat na cyklonosic, takze si jeste pockam a od Noveho roku uz snad pujde ofiko nechat si udelat 3. RZ.

Na ty simple drzaky uz jsem taky narazil, ale nekde na forech resili, ze je to delane pro nemecke RZ, ktere jsou o par mm sirsi, takze nase z toho vypadava - jsem si myslel, ze tohle je uz davno EU standardizovane,  kdyz muzou byt parky a pomazankove maslo...   :kol-44:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...