iddqd Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Ahoj kolegové, už se vám někdy stalo, že vám v servisu vyměnili rámeček na značku za jiný s reklamou na daný servis? Mně se to stalo už dvakrát, poprvé v jednom neznačkovém servise v Praze Libni a teď podruhé v Auto Brejla ve Vestci. Ani v jednom případě jsem si toho nevšimnul, protože v prvním případě jsem nevěděl, že se to stává a v druhém případě jsem to nečekal u značkového servisu, nicméně jak se tomuhle mám bránit? Dát si do zakázky Nechci, abyste dělali cokoliv nad rámec smlouvy? Nebo jim to říct? Stalo se to už vůbec někomu z vás, nebo mám to štěstí jenom já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Stalo se mi to jednou, ale to se mě předem zeptali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Ano stava sa to dosť bežne,hlavne ale u fir.áut ...tým to nevadí čo tam je a daný servis má reklamu na x autách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 JJ, taky se mi to stalo... ohradil jsem se a nalepky zase sundal. Ono vubec by bylo nejlepsi, kdyby se dal sehnat ramecek bez toho "reklamniho" prolisu, ktery by ciste jenom obepinal RZ. Ac jsem hledal, nikde jsem takovy nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) Oboustranou pásku pattex http://www.pattex.cz/cs/produkty/lepici-pasky/pattex-paska-120-kg.html http://www.obautodily.cz/originalni-3m-paska-quot-suchy-zip-quot-2-5-x-50-cm-dual-lock-5323cz147/ nebo se prodávají šrouby s krytkami(moderé a bílé) nebo zkus tohle http://www.autodoplnky-prodej.cz/28624-drzak-spz-simple-fix.html Editováno: 30. Listopad 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Shodou okolností se mi to stalo také v Libni, při výměně čelního skla. V principu mi to přijde velmi nekorektní a rozhodně by si z tebe neměli jen tak udělat nosič reklamy. Ty jim na dveře taky nelepíš svoje vizitky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 kokta7: ja vim, dik za tip... premyslim nad tim, ze to nalepim a hotovo, akorat zadni obcas potrebuju sundat a dat na cyklonosic, takze si jeste pockam a od Noveho roku uz snad pujde ofiko nechat si udelat 3. RZ. Na ty simple drzaky uz jsem taky narazil, ale nekde na forech resili, ze je to delane pro nemecke RZ, ktere jsou o par mm sirsi, takze nase z toho vypadava - jsem si myslel, ze tohle je uz davno EU standardizovane, kdyz muzou byt parky a pomazankove maslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iddqd Vloženo 30. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Já bych nálepku sundal, ale oni mi vyměnili celý rámeček, a je to na něm vytištěné Čekám, kdy mi třeba polepí zadní sklo. Každopádně nápad na nákup rámečku bez loga zní zajímavě, taky začnu pátrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Napisy šly dolů krásně acetonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 iddqd: hmm, asi lepsi oddil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.