Mr_Y Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 zdravím, mám fabku rv 2002 dneska se mi stalo ,zamkl jsem dálkou auto a po několika minutách se samovolně otevřelo a stáhlo to přední okénka, když jsem je chtěl vytáhnout a zamknout auto ,okénka bez problému, ale centál začal cvakat a auto se nezamklo, zkoušel jsem to mechanicky i pomocí klíčku, někdy se mi to podařilo zamknout a někdy vůbec. Několikrát jsem se zkoušel zamknout v autě pomocí locku u okének a začlo to cvakání....Myslel jsem, že by to mohlo být ve "spínači stahování oken" ale odpojil jsem ho od kabelu a nechal auto libovolně být a pak jsem přišel a opět ,okenka dole a auto celé odemknuté ,že by tedy zámek ve dveří u řidiče, který ovládá centrál a všechno ? děkuji za jakékoliv rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misumi Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Mechanizmus mezi klíčem a zámkem není ve správné poloze , nebo vada přímo v jednom z předních zámků. Zjistíš odpojením v gumové průchodce . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts