robinso Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Zdravim všechny. Jsem tu poprvé hledal jsem co jsem potreboval ale nenasel tak se omlouvam. Mam OCtavii II Scout r.v. 2008 Koupi jsem ve skode novej klicek. Chteli ho prihlasit ale udajne jim to nejde nebo co Rekli mi ze musim koupit PRISTROJOVKU 1Z0 920 842 D presne tuto(ted to hlasi imobilizer aktivni) . (nova stoji kolem 20tis.) Hledam všude ale mam starch ze koupim něco spatne. Nemel někdo stejny problém jako ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Přístrojovku, nebo budíky? Nevím, v čem by ti pomohla celá přístrojovka, když imobilizér je právě v budíkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Určitě budíky alias přístrojový štít... Název tématu upravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinso Vloženo 27. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 ja tomu nerozumim proto se ptam me rikali pristojovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinso Vloženo 27. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 http://auto.bazos.cz/inzerat/55327741/Pristrojova-deska-Skoda-Octavia-II-1Z0-920-842-H-nafta-rv0.php pokud to chápu ta koupit twedy toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 (editace) Dokážu určitě dořešit i bez nové přístrojovky. Scout 2008 může být už fazit a to je ten důvod proč nepřiučili nový klíč, který nebyl zřejmě koupen jako dealer klíč přímo od Škodovky. Editováno: 27. Prosinec 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinso Vloženo 27. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 není tu někdo kdo by vyresil muj problém v okoli ZLINA??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Mysleli budiky, tak kus plastu a peny na funkci klicku moc vliv nema... Udelej si vylet na jih cech a urcite chybu neudelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.