Přejít na obsah

Divoce svítící kontrolky a přestal fungovač posilovač

ondrassa

Doporučené příspěvky

Hezký den,

snažil jsem se tu načíst něco k tématu, ale stejně se raději zeptám. Mám TDI 1,4 55 KW z roku 2004, a dnes jsem si chvíli po nastartování (které trvalo o chvilku déle než obykle ale jen cca 1 sekundu) a chvilce jízdy všiml že svítí ikona baterie. Potřeboval jsem ale dojet jen cca 3 km, tak jsem jel dál po cca 300 metrech začla svítít i ruční brzda, po čase i ABS a chvíli předtím než jsem dojel na místo vypadl i posilovač.

Poté auto nešlo nastartovat, ale když jsem to zkusil za 15 minut znova naskočilo hned, ale svítí ikona baterie. Baterku mám zralou na výměnu, má 4-5 let. Chtěl bych se zeptat jestli výměna baterie problém (bláznící kontrolky a výpadek posilovače) nejspíš vyřeší - baterii jsem už měnil a snad to zvládnu zase :) Na žádné větší opravy určitě nemám znalosti a dovednosti, ale prvně se chci zeptat než to dám do servisu.

Podobný problém jsem našel tady http://forum.skodahome.cz/topic/124627-za%C4%8Dne-to-servom-kontrolky-nakonec-skape-motor-a-u%C5%BE-nena%C5%A1tartujem/?hl=posilova%C4%8D ..

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...