ondrassa Vloženo 5. leden 2016 Vloženo 5. leden 2016 Hezký den, snažil jsem se tu načíst něco k tématu, ale stejně se raději zeptám. Mám TDI 1,4 55 KW z roku 2004, a dnes jsem si chvíli po nastartování (které trvalo o chvilku déle než obykle ale jen cca 1 sekundu) a chvilce jízdy všiml že svítí ikona baterie. Potřeboval jsem ale dojet jen cca 3 km, tak jsem jel dál po cca 300 metrech začla svítít i ruční brzda, po čase i ABS a chvíli předtím než jsem dojel na místo vypadl i posilovač. Poté auto nešlo nastartovat, ale když jsem to zkusil za 15 minut znova naskočilo hned, ale svítí ikona baterie. Baterku mám zralou na výměnu, má 4-5 let. Chtěl bych se zeptat jestli výměna baterie problém (bláznící kontrolky a výpadek posilovače) nejspíš vyřeší - baterii jsem už měnil a snad to zvládnu zase Na žádné větší opravy určitě nemám znalosti a dovednosti, ale prvně se chci zeptat než to dám do servisu. Podobný problém jsem našel tady http://forum.skodahome.cz/topic/124627-za%C4%8Dne-to-servom-kontrolky-nakonec-skape-motor-a-u%C5%BE-nena%C5%A1tartujem/?hl=posilova%C4%8D .. Díky za rady Citovat
Supermarine_Spitfire Vloženo 5. leden 2016 Vloženo 5. leden 2016 Jak říká ladik, změřit dobíjení, změřit baterku popřípadě udělat test, nabít baterku, kouknout na vag. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.