eddiee29 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 před 13 hodinami, PyroSVK napsal: Ja som mal nieco podobne na S8, musel som najprv manualne odinstalovat Caristu. no ale ja měl novej telefon co v sobe caristu neměl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr OII Combi Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 (editace) Jakou verzi programu mě doporučíte pro Octavii combi II 1.6. 75kW r.v.2005? Děkuji! Editováno: 8. Srpen 2019, autor: Petr OII Combi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandi888 Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 V 2. 5. 2019 na 19:19, puli napsal: Prosím o pomoc octavia 3/2014 udělal jsem led,star-stop,logo,mlhovky, proste vše funguje ale jak jsem dal nové téma 3 na rádiu columbus tak se to seklo pouze logo na rádiu a nic nefunguje ,už jsem vyzkoušel rádio vyndat ,baterku vyndat a furt jenom logo .pres caristu jsem dal vše původní a nic použil jsem verzi novou i jinou a nic . Existuje vůbec nějakého restart rádia . Zdravím vyriešil si tento problém lebo mne sa stalo to iste a neviem co teraz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandi888 Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Prosím o pomoc octavia 3/2014 udělal jsem led,star-stop,logo,mlhovky, proste vše funguje ale jak jsem dal nové téma 3 na rádiu columbus tak se to seklo pouze logo na rádiu a nic nefunguje ,už jsem vyzkoušel rádio vyndat ,baterku vyndat a furt jenom logo .pres caristu jsem dal vše původní a nic použil jsem verzi novou i jinou a nic . Existuje vůbec nějakého restart rádia . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 Pyro tebe sa co na fabii II podarilo s caristou rozbehat? Ja som chcel na roomstri hill hold, ale nemam tam tu moznost... Odoslané z STF-L09 pomocou Tapatalku HHC nejde ani mne. To mám cez VCDS. Myslím že na Fabii som nič navyše cez Caristu nekodoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puli Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 před 16 hodinami, Bandi888 napsal: Zdravím vyriešil si tento problém lebo mne sa stalo to iste a neviem co teraz . Ahoj Už si to moc nepamatuji takhle sem jezdil asi měsíc myslím ze jinou verzi co podporuje téma jsem vrátil na spatek na původní hodnoty a radši se do toho nehrabu aby to zas neudelalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 (editace) Nová verze, nevyzkoušeno !!Použít LP. Carista_3.9.3.apk nebo https://uloz.to/file/RDMVIJHQv6C2/carista-3-9-3-apk Editováno: 10. Srpen 2019, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hanzlík Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Ahoj, nemá někdo k dispozici poslední betu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beranek29 Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Ahoj, snažím se stáhnout jak caristu a luckypatcher ale nedaří se mi to naistalovat v telefonu. vzdycky mi to napíše že nelze instalovat, balíček je poškozený. Nestalo se někomu něco podobnýho nebo nějaká rada co s tím? jedná se o telefon huawei p9 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabtechie Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 I have some experience here. with the old Patcher on the first page didn't show me a single pay, so Carista was locked. with the new patcher https://www.fabtechie.com/change-your-gaming-experience-with-lucky-patcher/ it was two green payouts like pises. if you still have an old cellphone, try to send the app via Bluetooth, it will go So despite this lucky line apk and 3.7 beta44 still showing one pay still try another version of Carista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Dnes na OIII dokódováno automatické vyhřívaní volantu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 (editace) Nová verze,použít LP,nevyzkoušeno!!! https://uloz.to/file/EBdUhNzVEIJ8/caristav-4-0-beta18b-apk Editováno: 23. Září 2019, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Dnes nakódována další, pro mě, skvělá funkce. Konkrétně odklopení zrcátek až při zapnutí zapalování. Carista po aktualizaci SW nabízí nově kontrolu všech žárovek a jejich přilpadné chybové hlášení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 To jako že si můžeš nastavit, pro které žárovky je kontrola aktivní a pro které ne ? To bych potřeboval [emoji846] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Přes jakou verzi jsi nastavil odklopení zrcátek až při zapnutí zapalování? To je šikovná vychytávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Skrze 400019 4.0 Beta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Dík, asi ještě není odemčená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Pres LuckyPatcher odemknes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludviktom Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Povedlo se Vám někomu na OIII FL (r.v. 2019) bez automatických světel rozchodit přisvětlování mlhovkami do zatáček (tj. cornering)? Používám caristu 4-0-beta18b, ale cornering se mi zatím nepovedlo rozchodit. Dokódovat cornering pomocí caristy jde, ale nic se po aktivaci nestane. Díky za případné tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Ahoj. Zkoušel jsem se prokousat příspěvky, ale nenašel podobný.... Mám problém - Carista mi skončí při skenu možností "customizace" na 3% a vyhodí žádost o volbu výrobce vozu. I když dám moje auto O3 2014 stejně se to vše opakuje a tak pořád dokola.... Diag a čtení kódů jde. Máte to někdo podobně? Zkoušel jsem různé verze, ale neúspěšně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Měl jsem, přeinstaloval jsem a už funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 a podělíš se se mnou o tu správnou verzi? :-) na které ti to jede? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 Skrze 400019 4.0 Beta. V 30. 9. 2019 na 9:25, LukášCBR napsal: Skrze 400019 4.0 Beta. Ahoj, nemůžu nikde tuto verzi najít, podělíš se? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koala1 Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 (editace) Ahoj,chtěl jsem se zeptat,která verze aktivuje HHC,asistent rozjezdu do kopce?Díky všem. Editováno: 2. Říjen 2019, autor: koala1 Škoda Octavia II 1.2 TSI 2011,Elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 To může být u každého auta jiné logicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.