Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem

Mám malí problém,vlastnim fabii 1,2junior r.v.2002.problem je ten že při zařazené 3-4 při 2500-3000 otačkách a rychlosti 50-80 začne auto vibrovat a třese se čelí volant i auto jako by byla na kolech boule,pri vyřazení na neutral to nedělá.koukal jsem a kola jsou v poradku i jsem je nechal vyvážit ale dělá to pořát.nevíte někdo kde nebo v cem by byla chyba.předem díky za rady.

s největší pravděpodobností bude š mít problém s homokinetickým kloubem. Měl jsem onehdá prasklou manžetu a postupně mi vymizela veškerá vazelína, takže kloub na sucho a dělalo to totéž, při záběru v určitém režimu otáček klepání, po odstavení plynu klid, pak to i vibrovalo do volantu, při zatáčení klepání. Naštěstí nebyl kloub zničen, pomohla nová náplň vazelíny a manžeta. Takže pokud je možnost najet někam na rampu, zvedák, prohlédnout manžety (prasklé), chytit za poloosu a zahýbat s ní jak v horizontálním tak vertikálním směru. Pokud bude mít větší vůli bude to některých z koubů a počítej, že spíše vnější u kola.

• Autor

Hned o víkendu se na to kouknu a dam vědět.diky za radu

• Autor

ahoj,tak jsem koukal a byla to manžeta na PL vnější byla prasklá a úplně bez vazeliny.Rozebrání poloosy trochu porod ale podle popisů tady na forech to nakonec šlo.Po namontovaní zpět vše v pohodě jen mírné chvění volantu ale zkusím ještě vyvážit kola a uvidím.Jinak dík za radu.

to mi povídej, taky jsme se s manžetou natrápili, než se nám podařilo rozebrat poloosu, bylo to několik telefonátů po známých mechoších, bo jsme se báli více zabrat. No uvidíš, musíš jen doufat, že nebude kloub nějak poškozen a že po doplnění vazelíny ještě nějaký ten kilák našlape :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.