Březen 28, 201114 r Nejsem si jist pánové, ale v tom případě mám doma kouzelné všechny 3 vypalovačky! a to zcela náhodně vybrané kousky - 2x ntb a 1x pc - vše mám déle než moji škodnou :-D Musím vysmeknout ohromnou poklonu JohanoviJFV, dnes mi dovezl nové mapy a všechny perfekně fungujou, prostě jednička ! Je to SUPÁK JAK MÁ BÝT! VŘELÉ DÍKY JOHANE Upraveno Březen 28, 201114 r od Lanny
Duben 17, 201114 r Autor Poradí někdo ..?? Mám DX navigaci, mapu ČR a Polsko, normálně mi to českým hlasem, ovšem dnes jsem vyndal CD a chtěl jsem vyzkoušet jinou mapu, ta nejela, tak jsem tam dal opět ČRa Polsko, ale už mi to nějak nechce mluvit česky .. pouze anglicky nebo ty řeči, které jsou v paměti ..Čeština tam není, takže teď nechápu jakto, že to mluvilo česky, když jí tam nemůžu najít a znova jí spustit... Díky za všechny názory a odpovědi ... :-)
Duben 18, 201114 r Autor Už je to vyřešené ... Nahrála se čeština a už to opět frčí ... :-) Upraveno Březen 20, 201411 r od žralok
Květen 27, 201312 r Čau lidi,sháním aktualizaci map,nejlépe 2012/2013 nebo 2013/2014 českou republiku,slovensko..... Díky.
Srpen 24, 201411 r Zdravím vás nemohl by mi prosím někdo vypálit aktuální mapy na navigaci DX. Předem moc děkuji
Duben 21, 201510 r Zdravím měl bych dotaz, nedavno jsem menil baterku čímž se mi lockovala navigace i s radiem. Bohužel po předchozím majiteli nemam ten 4 místny kód. Myslel jsem, ze zkusim tovární. Nevíte jaky je ten tovární kod. Díky.
Duben 21, 201510 r někde se to tady řešilo, ale asi budeš muset napsat do bolky, někdo řiká že za kilo ti to řeknou a někdo že i zadara, záleží na koho natrefíš asi
Duben 21, 201510 r Jo jo to už jsem četl v jinem topicu tak asi normalka zajdu do škodovky a budu trvat na gratis zprovoznění hlava nehlava :-D
Květen 25, 201510 r Ahoj, mam dotaz - koupil sem si Superba s DX navigaci a byly k tomu i mapy (Alpy, Nemecko, Cesko, hlavni trasy Evropy, Italie, je toho celkem dost), nicmene kdyz dam jakekoliv z CDcek do navigace, bud mi to napise, ze neni vlozeno CD, nebo ze CD je nekompatibilni. Jednou se mi povedlo navigaci spustit (asi z 50pokusu). Ted mi jde o to, jestli resit problem v navi (spinavy laser, ci podobne veci), pripadne jestli se to stava u palenych CD. Jsou cista, neposkrabana, nicmene znamy mi rikal, ze se takova CDcka v autech vyhrivaji a prestavaji fungovat. Napadlo me vzit jedno z CD a zkusit ho klasicky prepalit (kopirovat disk) a zkusit, ale nevim nevim, mate nekdo zkusenosti, pripadne mate nekdo spolehlive fungujici mapy a DXko kolem Slaneho, Kladna na test?
Květen 26, 201510 r Mapy jsou chráněné a je potřeba je vypalovat speciálním postupem a často i na speciální mechanice. Asi bych to neřešil. Poslední mapy jsou ve verzi 2013-2014 a další už nebudou, Slovensko chybí úplně atd.
Květen 26, 201510 r Vsak to ja vim, ja ale resim to, ze mi je DXko neprecte a ja nevim jestl je to vadnou navigaci, nebo CDckem s mapami ... Proto sem se ptal, jestli to nekdo neresil, pripadne jestli neni nekdo z okoli ochoten mi na vyzkouseni mapy zapujcit, abych pripadne ten problem zacal resit vidim to spis na chybu v DXku, protoze jednou to napise nekompatibilni CD, jednou ze neni vlozeno CD, jako by ho to nechtelo precist ... ale i to muze byt spatnym CD...
Červen 3, 201510 r Mapy pro DX Česko+Polsko 2013-2014 Po nějakém tom roku přináším reupload + návod. Konečně se mi to podařilo vypálit Navigace mi to nesežrala hned poprvé, chvíli jsem s tím jezdil a pak to najednou vzala a od té doby vše OK. http://ulozto.cz/xtpoMjYX/blaupunkt-travelpilot-dx-2013-2014-poland-czech-republic-rar
Červen 20, 201510 r Ahoj, mám dotaz, vyndal sem DX rádio a nahradil sem ho 2DINem, a samozřejmě nemám kod - kod co sem dostal nefunguje, ale povedlo semi bohuzel DXko zablokovat a jiz mi tam nejde vlozit (po konzultaci s minulym majitelem sme zjistili, ze ten kod neni od jeho DX, ale od jineho radia). Jak se da DXko odblokovat a zjistit kod? Do autorizaku tady muzu zajet, chteji za to 400,- nicmene netusim co by chteli za odblokovani... EDIT: Vyřešeno. Samotné zjištění kódu - kolik to většinou stojí, když ste si to někdo nechal dělat? Dělají to v Bolce gratis? Upraveno Červen 20, 201510 r od Jirka.Mayrich
Červen 24, 201510 r Pokud se nepletu, tak DX navi se po 1 hod. odblokuje. Jinak kód by správně autorizák měl dát zdarma, ale je u nich normální praxe, že zato chtějí různě. V návodu u DX navi se přímo píše, že kod sdělí autorizák "zdarma" po ověření vlastnictví!
Říjen 5, 20159 r Mapy pro DX Česko+Polsko 2013-2014 Po nějakém tom roku přináším reupload + návod. Konečně se mi to podařilo vypálit Navigace mi to nesežrala hned poprvé, chvíli jsem s tím jezdil a pak to najednou vzala a od té doby vše OK. http://ulozto.cz/xtpoMjYX/blaupunkt-travelpilot-dx-2013-2014-poland-czech-republic-rar Ahoj.Prosim tě nemohl by jsi mi to vypalene cd poslat na dobirku?Kolik by jsi chtěl?Mě to vubec nejde.Dekuji Spuda
Listopad 6, 20159 r Chlapi je tady někdo z Ostravy kdo umí dát do DX češtinu?Na kolik to vyjde?Pročetl jsem to,ale žadný kontakt jsem na nikoho z Ov nenašel.
Listopad 28, 20159 r Zdar borci.Tak mám problém s DX a prosím o radu nebo o typ. Chtěl jsem dnes zapnout dx abych si poslechl rádio a houbelec.DX se normálně rozjede,stanice naskočí ale je hrobové ticho.Do nastavení jsem nejebal.Měl jsem i DX poté odpojené ale vše je stejné. Stanice to ladí,ovládání funguje,pojistka je ok,káblík vypadlý není,ovládání na volantu je taky ok ale zvuk nikde.Ani šumění z repráků prostě nic.Zesilovat můžu jak chci ale je ticho. Nemáte někdo zkušenost co s tím? Díky předem Vick
Listopad 30, 20159 r Schema a na co se zaměřit: ukostření na zesíku pin 16,19 a 22 (hnědý kabel)-popřípadě zkusmo ukostřit pojistka S260 za nosičem relé napájení na zesíku pin 20,21,23 (červenohnedý)-zkusmo napojit přes pojistku na + pokud nepůjde, tak dále zkontrolovat (prozvonit) kabely mezi zesíkem a radiem dle přiloženého schematu pokud bude vše OK, tak zesík je KO
Listopad 30, 20159 r Hanz a DXko kterým pinem spíná zesík aby sepl relé a valilo to ? Myslim ze se tomu nadává remote :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.