Hlouchyno Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 (editace) Přesně tak to vidím i já. Je tolik různých podmínek při provozu(kopce a různé rychlosti a zatížení auta), že se podle pravidla jezdit nedá. To musíš mít v ruce a nebo si kup automat. Editováno: 28. Červen 2017, autor: Hlouchyno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MáťaLohniský Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Děkuji vám všem za rady. Věřím, že když nedám v nízkých otáčkách kolem 1500 plný plyn až na podlahu a radši si podřadím tak motoru nic špatného neudělám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 automatu bych veřil stejně jako mé líné ruce občas podřadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi737 Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 (editace) Zdravim, mam novu Fabiu III 1.0 TSI 81KW s manualom necely mesiac (najazdenych 1800km) a uz 3-krat sa mi stalo, ze som nevedel zaradit 1. prevodovy stupen. Teda paka akokeby zaskocila (no lahsie ako obvykle), a po uvolneni spojky bol pocut neprijemny zvuk z prevodovky a zratal som zuby... Chcem sa opytat, ci je to normalne, ci si nova prevodovka len musi "sadnut" alebo ci to mam riesit v servise. Vdaka Editováno: 16. Březen 2018, autor: tomi737 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 No normalni to urcite neni ... Jeste pojezdi do tech 5tis km a kdyz se to bude opakovat, okamzite reklamuj ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Za sebe bych spíš radil jet do servisu hned, mám Fabii 1.2. 81kw naježděných 30 tis. kilometrů a zuby jsem nepočítal nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi737 Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Tak servis urcite navstivim dalsi tyzden. Dufam, ze to bude len nastavenie tiahiel prevodovej paky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi737 Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Nakoniec do servisu sa mi podarilo objednat az o par tyzdnov neskor ako som chcel, ale i tak som tuto navstevu zrusil. Po mesiaci pozorovania sa mi zalezitost so zlym radenim cez zuby uz vobec neobjavila. Asi sa musela prevodovka trochu zabehnut a zrejme aj ja som si musel na radenie zvyknut... je to o nieco ine ako na Fabii 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaakus Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 (editace) Zdravim vas, chtel jsem se zeptat, vlastnim Fabii 3, 1.4 tdi 77kW a mam problemy se zarazenim zpatecky. Ne vzdy se mi to zadari napoprve a docela me to rozciluje. Najeto mam aktualne 58 tisic. Auto mam teprve tyden. Je to normalni? Dale pri stlaceni paky a nasledneho zarazeni zpatecky, kdyz se zadari, tak mi pak radici paka poskoci nahoru ( zpatecka stale zarazena ). To je taky bezne? Mel jsem predtim vw golf, kde se zpatecka radila stejne a nikdy mi paka nevyskocila, tak me to zarazi. Editováno: 10. leden 2019, autor: Maaakus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 (editace) pozri si to tu: https://forum.skodahome.cz/topic/143887-řazení-zpátečky/ Editováno: 10. leden 2019, autor: kybernetik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaakus Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 před 7 minutami, kybernetik napsal: pozri si to tu: https://forum.skodahome.cz/topic/143887-%C5%99azen%C3%AD-zp%C3%A1te%C4%8Dky/ Bohuzel tem odkaz nelze jiz otevrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Zkus teď: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 Jazdim podla citu neriadim sa co mi vypisuje je to proste benzin a potrebuje otacky samozrejme nie az tak ze sa to prehana ale aj to neni naskodu trosku mu stupit na krky. Inak je velmi dobre sprevodovana to sa mi luby. Jazdim prevazne dlhe trasy cca 700-800km a ide dobre najazdene cca 60000km za necele 3roky. Skusal som aj co to da 215km/hod. a mozno by este isla..... Foto ake otacky ma pri 200km/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 @LujdziL To máš 1.2 TSI 81kW, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 Vzhledem ke stáří vozu, rozsahu otáček a zařazené 6 není jiná možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARTHI Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 1.0tsi 81kw najeto necelych 60tis. Rok stary vuz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 Ano 1.2 TSI 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 (editace) ty 1.2 TSI 81kW továrně jedou hodně dobře, pokud nechceš tak tě 2.0 TDI 103 kW ve dvojkové ovci není schopná v akceleraci předjet, jede to naprosto stejně... Asi proto tyto jednotky zařízli a tříválec v poslední verzi přidusily, až příliš konkurovali 1.5 TSi... Myslím si že 1.2 TSi 81kW je asi jeden z nejlepších koncernových dostupných motorů, povedl jsem jim, nemá žádné slabé stránky, nebo známé problémy. Lepší je snad jen 103 kw 1.4 TSi ale ty si lidi drží a v bazaru když jsou tak předražené... Editováno: 26. leden 2021, autor: 15degren 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Zdravím, mám na svoji Fabii 1.0TSI 70kw 2018 problém se zařazením zpátečky. Když chci zařadit zpátečku tak zhruba v 1 z 5 případů se mi stane, že to jde přes zuby. Někdy se to stane i několikrát za sebou. Spojka je maximálně došlápnutá. Nevíte co s tím? Najeto 70000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 To je normální i v knize se píše vyčkejte pár vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Takže při řazení zpátečky mám chvíli nechat seslapnutou spojku a pak zařadit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 zpátečka nemá synchronní kroužky, zkus chvíli počkat a pak zařadit, mělo by to pak jít bez zubů..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Občas je dobré spojku po vyřazení na N min 2x sešlápnout, pak jde zpátečka lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 Noo, žádné rady nepomohly. Zde je video, jak se to projevuje. zvuk.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojs Vloženo 3. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2023 Mě pomáhá zařadit jedničku a pak až zpátečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.