sk0d@ Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 22 minutes ago, Plzeňáček said: 2.0TDI 140kw 4x4 :-) http://imgur.com/lQNCqAb http://imgur.com/IFTtG0v 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Skvělé, moc díky :-) Jinak mi přijdou ty intervaly dooost dlouhé, třeba v Haldexu každé 3 roky olej, když u S3 byl po 60 tisících... Tady po 3 letech můžu mít najeto klidně trojnásobek. Nebo vzduchový a palivový filtr po 90 tisících... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 sk0d@: aha - v tom případě poprosím o 1.4 tsi - díky :-) Plzeňáček: vzduchový 90tkm mi fakt přijde hodně - měnil bych ho jako kabinovej, tj. po 60tkm, nebo 2 letech.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Plzenacek no to su papierove hodnoty, a ten znesie vela Samozrejme odporucam pouzivat selsky rozum. MartinB nech sa paci http://imgur.com/qqfS1Qy http://imgur.com/EfRWjtk 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 (editace) sk0d@: ještě jednou děkuji :-) Tuší někdo, co obnáší "Přídavné práce k inspekčnímu servisu" ? Jinak to je brutus - kontrola rozvodového řemene po 240000tkm - to si tedy věří :-) Editováno: 31. Květen 2017, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 (editace) Po kolika se dělá rozvodový řemen pro TDI? Už jsem to našel, TDI se dělá po 210.000 km. Editováno: 1. Červen 2017, autor: Prochaine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Problematika motorových olejů je řešena na mnoha fórech. Ale zřejmě to patří zde: Byl jsem dost překvapen přístupem autorizovaného servisu, který nedovoluje, aby si zákazník přinesl vlastní značkový a osvědčený olej, v origo obalech, a s požadovanou specifikací VW 507 00 . Toto mj. škodovka zcele legálně dovoluje. Místo toho mi autorizovaný servis nutí olej VW G052195 LongLife III, SAE 5W-30. Nevíte náhodou co se pod tímto "noname" olejem skrývá? A může takto "obcházet" doporučení či instrukce škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 (editace) sk0d@: můžu poprosit taky 2.0 TSI 206KW 4x4 díky Editováno: 23. Červen 2017, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 před 2 hodinami, KarelM napsal: Problematika motorových olejů je řešena na mnoha fórech. Ale zřejmě to patří zde: Byl jsem dost překvapen přístupem autorizovaného servisu, který nedovoluje, aby si zákazník přinesl vlastní značkový a osvědčený olej, v origo obalech, a s požadovanou specifikací VW 507 00 . Toto mj. škodovka zcele legálně dovoluje. Místo toho mi autorizovaný servis nutí olej VW G052195 LongLife III, SAE 5W-30. Nevíte náhodou co se pod tímto "noname" olejem skrývá? A může takto "obcházet" doporučení či instrukce škodovky? Asi závisí na servisu, mě nic na vlastní olej neříkali nosil jsem Castrol edge profesional 507.00.Aspoň u posledního Superba 2.Se současným jsem ještě nebyl, protože mám ten predplaceny servis, bude olej od nich. Jen vím,že oni mají třeba olej Shell,jiný servis má třeba Castrol.Tvrdili mi, že stejný olej v obchodě nekoupím,mysleli tím stejně kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Bezne např. na Jarově neberou vlastni olej. Jednou sem se nechtel dat, a nakonec musel sam starej pan Fojtik ('otec zakladatel') schválit, ze mi to vezmou. Nicmene i diky (nejenom) teto prihode se tomuto servisu uz vyhybam. Jinak tady nechci zakladat flame, ale mam dobreho znameho, je to olejar, zivi se tim 25 let a ten mi tvrdi, ze kdyz olej splňuje specifikaci, normu a uvolnění vyrobce, tak je celkem buřt, co to je za značku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Taky jsem dostal tyto informace, rozhoduje specifikace např. 50700. V servisech účtují za 1 litr tohoto oleje 700 Kč, a to je tedy síla. Proto se brání doneseným značkovým olejům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 A to si vezmi, ze to kupuji po barelech a maji množstevní slevy. A pak prodaji litr za 700 - 800Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 On 23/06/2017 at 9:14 PM, tomson1 said: sk0d@: můžu poprosit taky 2.0 TSI 206KW 4x4 díky Nech sa paci http://imgur.com/YYHx18r http://imgur.com/WZladxT 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 sk0d@: Pro úplnost poprosím i o 2.0 TDI 110 kW. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Nech sa paci http://imgur.com/BV4C3D8 http://imgur.com/luho0IE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 sice me tu nakopete do pr*ele, ale pokud mam 800 000+- na superba, tak neresim 3-4 tisice za olej ne... a pochybuju, ze s koupenym - ojetym nekdo jezdi do znackoveho servisu.. kdybyste to resili na foru dacia, tak to beru, ale u manazerske limusiny resit vlastni olej... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 (editace) Neřešil bych, ale proč bych měl podporovat zrovna servisy, které se ohánějí nějakými interními předpisy, když to SA legálně povoluje? Jde o princip. A finanční rozdíl více než 2000 Kč není zrovna malý. To je plná nádrž. Editováno: 28. Červen 2017, autor: KarelM 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 To: sk0d@ díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Jsem se dnes podival na kabinovy filtr(diky tomu videu,jak jsem tu nekde shledl:), protoze se mi zacalo spinit vic a vic okno zevnitr.Po cca 21tis/km a 8mesicich provozu vypada desne.Plny bordelu a cerny.Stejne jsem vzdy menil po 15tis,tak to asi odpovida.Tech 60tis a 2 roky se mi zda nemozne. Tak pristi tyden koupim novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Ahoj lidi, za posledni dobu jsem si taky vsiml, ze se zacinaj blbe tvarit na vlastni dily. Uz roky si vozim svoje. Zacal jsem u Octavky I Oct II, Supa II a te Sup III. Naštesti zatim nemeli odvahu mi nic rict, protoze by si neco vyslechli!!!! Prave proto, ze si muzu dovolit kupovat takhle auta se nenecham okradat od servisu, ke kterym jezdim, protoze jejich hlavni ulohou je servis, ne prodej nahradnich dilu. Kdyby se nechovali jako zlodeji a davali si treba 10% asi bych noc nerikal. Ale oni k te desitce davaj jeste jednu nulu a to je uz drzost neskutecna. Ted mam auto v Auto styl, Jeremiasova ulice. Sup napsal rocni prohlidka, chtel jsem vedet, co to presne znamena( nastaveny promenlivy olej 30 nebo dva roky)!!! Technik neco brblal, ze to jenom zkontrolujou, ale nic menit nebudou. Tak jsem nechapave zakroutil hlavou, ze si to zitra necham vysvetlit, proc to existuje!!! Vecer mi napsali, ze je auto hotove a cena 1900,- !!!!!!!!!!!!!! To me hodne pobavilo!!! Uz ted se tesim na zitrejsi pokec Mate nekdo zkusenost, co se jako ma kontrolovat po tom roce!!!!!!!????? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Prý pokud nechci ztratit záruku, musím na tu prohlídku pravidelně každý rok. Kromě toho samozřejmě výměna oleje, dá se to spojit. Pokud někdo zná úkony, dejte to sem, bude zajímavě vědět za co vlastně chtějí těch 1900. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Úplně vidim, jak mi s udiveným výrazem bude říkat 900,- za připojení k diagnostice, 350,- voda do ostřikovačů, 200,- za seřízení světel, 500,- za umytí a vyčištění. ( mytí, doplnění vody do ostřikovačů jsem samozřejmě zakázal) Ten údiv mu asi zůstane až ho začnu škrtit a tu vodu bude muset vycucat !!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Co to je za prohlídku,kolik máš najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Tak ty si jim rekl, ze to chces vysvetlit a oni automaticky zacali pracovat ? To ti to mohl vsvetlit technik ne ? Nebo nechapu teda Kazdopadne jsem zvedav co to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Bývalo dobrým zvykem, že autorizák při těchto servisních prohlídkách předal vyplněný check list, jinak řečeno "Seznam údržby", který jim vyjede ze systému (ELSA) po zadání konkrétního auta. No a tam se dozvíš, co se všechno při konkrétní prohlídce vlastně kontroluje. Auto Styl ve Stodůlkách důrazně nedoporučuji - svého času jsem tam měl "skvělé" zážitky, ale to sem už nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.