Únor 2, 20187 r V 23.1.2018 na 11:52, Šutrák napsal: Tak podle SM verze CNG ma byt.. Tak jsem zvedav, zdali to skutecne nekde opsali a nebo to na soucasnou platformu naroubuji.... Keeeeez by. edit: snazil jsem se vice patrat v historii a zde je asi pramen: Škoda to zatím oficiálně nepotvrdila, ale vyplývá to z rozhovoru, který Flotila v Ženevě vedla s šéfem českého zastoupení Lubošem Vlčkem: „Jako Škoda Auto věříme, že CNG má před sebou budoucnost. Mobilita na CNG je ekonomická i ekologická. Pokud u osobních vozů jsou náklady na 1 km konvenčního pohonu 2,40 nebo 2,50 Kč, u CNG je to pod 1 Kč. I nadále budeme přitom rozšiřovat své CNG portfolio. V brzké době se objeví minimálně jeden další model. Nechme se překvapit, ale mohu prozradit, že to bude Fabia nebo Rapid.“ Keeezby Fabia... CNG na 100% rozhodně nebude!!! Nejde o motor, ale o podvozkovou platformu, která neumožňuje zástavbu plynových nádrží. CNG Fabie až ve čtvrté generaci.
Únor 2, 20187 r před 8 hodinami, Maverick napsal: I ten nárazník je nějak poštelovanej. Všimněte si jeho dělení a pozice a zapuštění senzorů. Jestli se dívám dobře, tak ty senzory jsou tam takhle jenom dva. A to by pro parkovací senzory byla dost podstatná závada. Ale dva senzory by na těch místech mohly být pro něco úplně jiného.
Únor 2, 20187 r mrtvy uhel ma senzory schovane na bokach pod naraznikem, pokud to bude tedy na stejnem principu jako u ostatnich modelu Škoda. Zadni naraznik prepracovany bude, ale tohle je cilena kamuflaz
Únor 4, 20187 r Myslím že z tohoto pohledu je to uplně jedno, ono to až takový rozdíl stejně neudělá a tak či tak to člověk bude muset umýt
Únor 4, 20187 r Lenze ty mas HB a ja combi. Tie sa tusim viac spinia vzadu... nieco by to pomoct mohlo
Únor 4, 20187 r Ještě si všimněte detajlu stříšky na 5. dveřích. U combajnu to není tolik poznat ale na tom HB jo.
Únor 4, 20187 r Jo jo, už jsem to myslím někde psal. Kdo ví jestli to nebude jen k některým motorizacím, protože třeba ta modrá (asi MC) to nemá, aspoň já to tam nevidím A pokud ten modrý HB je MC, tak je zajímavé, že má panoramu (chybí anténa), kterou by po FL už MC mít nemělo.
Únor 4, 20187 r Tak jasně že jako příplatek to zůstane někde jsem čet, že MC bez panoramy by mohlo dokonce dostat černou stropnici, tak uvidíme
Únor 4, 20187 r S tou čiernou stropnicou ma tu Lukason dráždi už pekných pár mesiacov, tak snáď bude.. bude použiteľná i do predFL!
Únor 4, 20187 r Taky nad ní zvažuji, k Dynamiku by to bylo super, uvidíme co cena... A neví někdo jak to pude s filtrem, bude hned u FL, nebo až později (třeba Up! GTI má u 1.0 TSI filtr už teď)?
Únor 5, 20187 r 14 hours ago, Martab said: Jo jo, už jsem to myslím někde psal. Kdo ví jestli to nebude jen k některým motorizacím, protože třeba ta modrá (asi MC) to nemá, aspoň já to tam nevidím Je to kvoli znizeniu spotreby/ odporu vzduchu (princip "kammback"), a Monte je "sportova" varianta s inym spojlerom, kde by tie bocnice asi uberali na agresivnejsom vzhlade...
Únor 5, 20187 r @Cjoctavian Jo, to vím, mají to i jiné koncernové auta kde se to právě liší dle modelu/motorizace/výbavy.
Únor 5, 20187 r Ja uz ty zadni deflektory mam pripraveny z Karoqa, tak doufam ze az je tam dam, tak ze vyjdou primo i pro verzi MC Samozrejme je budu muset upravit, ale rozhodne mene nez treba z Kodiaqa a Superba
Únor 5, 20187 r před 21 hodinami, brrrrm napsal: S tou čiernou stropnicou ma tu Lukason dráždi už pekných pár mesiacov, tak snáď bude.. bude použiteľná i do predFL! Kdysi dávno jsem si přečalounil formana. Nějak jsem narazil v obchodě na origo náhradní díl. Přesně střižená látka. Výsledek, nádhera. Pokud by to bylo za rozumnou cenu ale i se sloupkama. No uvidíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.