Popu Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 ETKA pise tvuj stejny udaj. No uvidime, asi bych to moc nehrotil. Me osobne prave zaskocil vic rozmer 7Jx18" ... myslel jsem si prave ze to bude aspon 7,5J, prece jenom nevim jak hnudne by na tom uzkym disku vypadala prave ta pneu @ski1961 .... Octavie a Fabie je neco jinyho, do toho bych to fakt nezahrnoval a neporovnaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 Pneumatika je se svymi 215mm stejne siroka jako u 17", takze 7J by vypadalo normalne/stejne jako na 17" kolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 je vidis to, ja podvedomne zil zase v jinym rozmeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 (editace) Tak Polo GTI ma 7,5x18" a Ibiza FR ma zas 7x18" (oboje ale s pneu 215/40)... EDIT: a v slovenskom cenniku je halucinacia 7x18" a pneu 235/35 (len pre TSI a hatchback) Editováno: 19. Červen 2018, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Tak mám informace od kamoše co dělá ve Škodě že ten filtr pevných částic pro benál nebude jen tak, tak nevím co je na tom pravdy: " To nejhorší teprve přijde. Filtr částic pro 1,5 TSI. Bez možnosti regenerace jako to má nyní nafta. " Každopádně je to další hovadina která se odrazí na spolehlivosti motorů Tsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 (editace) @Pitrsman no já mám ze škodovky mail starý cca 10 dnů, kdy jsem se na to dotazoval, zde je odpověd..u Fabií by to mělo být obdobné.. Vážený pane, dohledali jsme pro Vás odpověď. Vozy Rapid 1,0TSI, vyráběné od KT31 budou opravdu vybavené GP Filtrem (GPF). S přáním hezkého večera, Karel Heřman Informační linka 800 600 000 infoline@skoda-auto.cz Editováno: 26. Červen 2018, autor: ski1961 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Pokud bude GPF fungovat (minimálně) stejně dobře i bez regenerace, tak je to jen dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 Nevidím v tom ani jeden přínos, jen další věc která přijde po záruce na hromadu peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 FL Scout 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Asi první foto, na kterém se mi FL líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Brožura EN: new-fabia-brochure.d8fdcb5c0e4bdd1b76bc4831dca0a180.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 nevypada to zle ale ciste vizuelne mi soucasna podoba prijde hezci, nemuzu si pomoct 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Já zatím fl ještě naživo nikde neviděl a to jsem byl i ve Škodováckém salonu a na cestách jsem denně.. Jsem docela zvědav jaké budou dojmy naživo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Kdyz ja ten Scout paket na FIII proste nemuzu... Videl jsem ale nazivo zadni LED svetla a vypadaji rozhodne hodnotneji, nez puvodni provedeni. Jejich vymena stoji za uvahu (a investici). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Taky už jsem je viděl, jsou fakt pěkné až na to že nemají odrazky a nějaké odrazkové nálepky na nárazníku to fakt ne, za mě je to hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Mne sa FL paci, designeri pouzili rovnake designove triky ako pri facelifte Passata B5 (teda masivne zvacsenie prednej masky a zuzenie a vizualne zdvihnutie prednych svetiel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 @ronall: je to tak, tech odrazek je skoda. Nalepky na naraznik jsou tabu, to bych uz radsi vymenil i naraznik. Ale z fotek se mi ty kocici oci moc nelibi, pockam na osobni setkani. Pak se uvidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 anglická brožúrka v lokálnom jazyku som nehľadal new-fabia-brochure.d8fdcb5c0e4bdd1b76bc4831dca0a180.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 No s výměnou nárazníku by se ty zadní světla pěkně prodražila, obzvlášť na MC. Má nějaký nápad @Lukason? Mě by se třeba líbila odrazka na způsob Octavie RS přes celý ten černý dofuzor. Ale jak říkáte nálepky zeda nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 @MilanHos ... Ja jsem jiz na prichod FL svetel pripraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Ahá, to je nálepka? A je to skutečně odrazka nebo nebo tomu jen tak říkají a světlo to vůbec neodráží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Ale jo, nevypada to zle. Chtelo by to ovsem videt nazivo. Nicmene difuzor na nasi Fabii neni, tudiz takto to nepujde. BTW, jeste bych to udelal ze tri kusu, ala original odrazka na OIII RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 ano, je to reflexni cervena nalepka, mam toho doma asi 50m jen me mrzi, ze neni moc pruzna, chtel jsem olemovat cely difuzor, ale krabatilo se to, tak jsem udelal jen takhle linku ala Ofce RS. Jeste jsem chtel nalepit pruzky na ty dva vystupky na difuzoru, ale to moc neladilo, tak jen takto. Tri casti ne kdyz je to samolepka, tak by to vypadalo divne oproti klasickym odrazkam v difuzoru ofce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 @LukasonProblém je v tom, že zadní odrazka musí být homologovaná. To byla jedna z mála věcí, za kterou mě kdy na STK jebali: na staré motorce SPZtka zakrývala originální odrazku, tak jsem na rámeček nalepil nehomologované odrazky a šel na technickou. Ty šly šly dolů se slovy, ať si tam dam nějakou schválenou nebo SPZtku posunu víc nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 tak si koupim na aliku homologacni samolepku a nalepim to tam Nejakou odrazku fakt neresim, az budou FL svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.