brrrrm Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Ako majiteľ predFL som spokojný s výzorom, čakal som to určite krajšie. Som však zvedavý na reálne fotky... vrátane sociálnej verzie + ešte čo nás čaká v interiéri. Denné ledky na mňa pôsobia, že smerujú zo stredu von smerom nadol? Možno optický klam, ale súčasné predFL svetlá sa mi predsa len páčia viac. Som prekvapený, že hmlovky asi zostali pôvodné a neprešli zmenšovaním ako pri ostatných fejsliftovaných škodovkách. Zadok je určite krajší, avšak s tými oblinkami mi akosi pripomína O2C poFL. Dizajnom nezaujme, ohúri však funkčnosťou. Snáď niektoré fičúrky sa podarí dorobiť.. (mŕtvy uhol, diaľkové, jazdné pruhy???), avšak svetlá nemienim meniť. A snáď aj nová simple clever škrabka bude pasovať. A R18 iba pre hatchback??? Editováno: 8. Únor 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 @wirer Zdá se mi to, nebo je ta spodní část nárazníku stejná a jen je tam místo mřížky plástev. Třeba pude měnit kus za kus, nebo jen s drobnou úpravou, Mlhovky taky vypadají stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 No myslel jsem ze kdyz se tady porad mluvi o led zadnich svetlech tak ze budou v LED i smerovky. Podle fotky budou jine koncove svitilny na hatch. a kombi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Jine koncove svitilny na hatch a kombi jsou uz ted - tvarove. A full LED nebylo realne, staci se podivat na ostatni modely, i ty kratce po FL. Snad jen Kodiaq ma ve vyssi verzi full LED zadni svetla. Jinak na tech fotkach je hatch "vice realny" nez kombi, ktere je fakt mizerny render, coz se tyka i zadnich svetel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Jina je pozice radaru. Kus za kus urcite ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 skoda jen, ze fotky jsou s panorama strechou. docela by me zajimalo zda se konecne zbavime prutu ci ne:) Z tech spy fotek co tu byly to moc poznat nebylo:( jinak desing na zivo uvidime. za me zatim tam nic divneho nevidim. ale jak tak sleduji, tak holt mam asi jine citeni nez vetsina tady:D bo treba FII pred FL se mi libila a stale libi. Akorat se bojim toho GPF. ale zase pokud se mi uz podari drzet max 5lete intervaly vymeny aut tak by to snad mohlo vydrzet. A pak otazka ceniku. co z tech blbustek bude v zakladu style co navic. Podle me si nemohou dovolit jit s cenou uz o moc vyse. nez je ted cca 430-450 za skoro full style. A taky myslim ze jelikoz lide moc nebudou chtit GPF, tak by mohli to i podporit tou vybavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psemrad Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Náhled do nového interiéru FIII FL uvěřejnila ŠA ve videu na https://www.skoda-storyboard.com/cs/ : Editováno: 8. Únor 2018, autor: psemrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 V interiéri žiadne zmeny nevidím, čiže zmeny sa asi budú týkať iba farebného prevedenia + grafika budíkov? Akurát tá opierka na tomto screene vyzerá byť už kožená.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 vsiml jsem si jina grafika budiku, obsivani sedacek + operky ve dverich + loketni operky. Dale mi prijde ze tempomat ma solo ovladani na pacce pod blinkrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Bikes:To je ACC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Exteriér - naozaj bude treba vidieť naživo, z fotiek vypadá ten predok tak "nesúrodo", ale to môže klamať obrázok, v zadu sa mi to páči aj nepáči. Tie svetlá ale vypadajú vzadu lepšie, som zvedavý, či pôjde kus za kus s predFL vymeniť Interiér - tam nič zásadné nevidím, grafika budíkov sa mi viac páči predFL. Prípadná zmena materiálov opierok rúk, či už v strede, či v dverách je detail, môže potešiť, ale nič to v podstate nerieši. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Ze StoryBoard ŠA: Jedná se například o upravený design přístrojového panelu, sedadla pro výbavu Style kombinující materiál Suedia a látku (sportovní sedačky mají navíc kontrastní červené prošívání), elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka v základní výbavě již od úrovně Active nebo rozšíření oblíbené automatické funkce pro všechna elektricky ovládaná okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Zatím jedinou smysluplnou věcí mi příjde "blind spot detect", snad se bude dát jednoduše dodělat na předFL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tak automatika pro okna, to je velmi příjemné překvapení. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 @bojler souhlas. trochu me mrzelo, ze o to v F3 prijdu a zda se ze ne:) dokonce s bonusem i na zadnich oknech. Zatim mam v zadu jen kliky. a blind spot jsem zvedavy ten bych bral. light assist doufam, ze bude v paketu se svetly. tak veta o tom oslnovani a vyssim vykonu led svetel k tomu svadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Co mna trosku sklamalo, ze nedvihli vykon TSI na 85 kW... Inac ma zaujali tie 18" disky pre hatchback - to naozaj bude z vyroby mozne objednat ultranizke 215/35 R18 na beznu verziu? EDIT: pozeram, ze bol zvyseny profil pneu z 215/40 R17 na 205/45 R17 - cize aj 18" asi dostanu vyssi profil... Editováno: 8. Únor 2018, autor: Cjoctavian 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 wirer radar nemá, takže toho trápit nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 1.0 trivalec s DPF, automatem a na 18 tkach.. to chces.. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 3 hours ago, brrrrm said: A R18 iba pre hatchback??? Historia sa opakuje Aj O1 RS mala 17" len ako volitelnu vybavu pre liftback, combi len 16". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Zaujímavé, z akého dôvodu? automatické funkce pro všechna elektricky ovládaná okna ... @wirer môžem si to pridať do zoznamu úprav na rok 2019? Editováno: 8. Únor 2018, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 @brrrrm - tiež potešilo, jedna z dvoch vecí, čo mi na Fabii bude chýbať Takže pokiaľ to pôjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 brrrrm: mozno sa predpoklada, ze s combi sa nebude jazdit az tak dravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Jo, ty dojezdy potěší, ale zas na druhou stranu, v předchozím autě jsme to měl a teď v FIII mne to zatím nechybělo. Uvidíme v létě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) @JirkaBrno jestli to bylo na me, tak ne:) staci mi trivalec bohuzel s gpf* v 6kvaltu a na 15/16. zato s vybavou:) tech "ku..." abych pak nadaval, ze je to na nic a zustal u tomtoma na mobilu:D *pri mem odhadu vlastictvi 5 let a najezdu kolem 100kkm a pak protiucet za jine. treba budu mit stesti a mine me jeho udrzba:) Editováno: 8. Únor 2018, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tak 5let a 100tis pokryje prodloužená záruka, takže z tohoto pohledu pokud to tak plánuješ se netřeba bát až tak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.