Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ETKA pise tvuj stejny udaj. No uvidime, asi bych to moc nehrotil.

Me osobne prave zaskocil vic rozmer 7Jx18" ... myslel jsem si prave ze to bude aspon 7,5J, prece jenom nevim jak hnudne by na tom uzkym disku vypadala prave ta pneu ;)

@ski1961 .... Octavie a Fabie je neco jinyho, do toho bych to fakt nezahrnoval a neporovnaval.

Pneumatika je se svymi 215mm stejne siroka jako u 17", takze 7J by vypadalo normalne/stejne jako na 17" kolech.

je vidis to, ja podvedomne zil zase v jinym rozmeru :D

Tak Polo GTI ma 7,5x18" a Ibiza FR ma zas 7x18" (oboje ale s pneu 215/40)...

EDIT: a v slovenskom cenniku je halucinacia 7x18" a pneu 235/35 (len pre TSI a hatchback) :D

Upraveno od Cjoctavian

Tak mám informace od kamoše co dělá ve Škodě že ten filtr pevných částic pro benál nebude jen tak, tak nevím co je na tom pravdy:

" To nejhorší teprve přijde. Filtr částic pro 1,5 TSI. Bez možnosti regenerace jako to má nyní nafta. "

Každopádně je to další hovadina která se odrazí na spolehlivosti motorů Tsi.

@Pitrsman no já mám ze škodovky mail starý cca 10 dnů, kdy jsem se na to dotazoval, zde je odpověd..u Fabií by to mělo být obdobné..

Vážený pane,

dohledali jsme pro Vás odpověď. Vozy Rapid 1,0TSI, vyráběné od KT31 budou opravdu vybavené GP Filtrem (GPF).

S přáním hezkého večera,

Karel Heřman
Informační linka
800 600 000

Upraveno od ski1961

Pokud bude GPF fungovat (minimálně) stejně dobře i bez regenerace, tak je to jen dobře.

Nevidím v tom ani jeden přínos, jen další věc která přijde po záruce na hromadu peněz. <_<

• 2 týdny později...

FL Scout ;)

37005706_1758704610888659_920507724570034176_o.jpg

Asi první foto, na kterém se mi FL líbí.

nevypada to zle ale ciste vizuelne mi soucasna podoba prijde hezci, nemuzu si pomoct

Já zatím fl ještě naživo nikde neviděl a to jsem byl i ve Škodováckém salonu a na cestách jsem denně.. Jsem docela zvědav jaké budou dojmy naživo..

Kdyz ja ten Scout paket na FIII proste nemuzu... :wacko:

Videl jsem ale nazivo zadni LED svetla a vypadaji rozhodne hodnotneji, nez puvodni provedeni. Jejich vymena stoji za uvahu (a investici). 

Taky už jsem je viděl, jsou fakt pěkné až na to že nemají odrazky a nějaké odrazkové nálepky na nárazníku to fakt ne, za mě je to hnus.

Mne sa FL paci, designeri pouzili rovnake designove triky ako pri facelifte Passata B5 (teda masivne zvacsenie prednej masky a zuzenie a vizualne zdvihnutie prednych svetiel)

@ronall: je to tak, tech odrazek je skoda. Nalepky na naraznik jsou tabu, to bych uz radsi vymenil i naraznik. Ale z fotek se mi ty kocici oci moc nelibi, pockam na osobni setkani. Pak se uvidi. 

No s výměnou nárazníku by se ty zadní světla pěkně prodražila, obzvlášť na MC. Má nějaký nápad @Lukason;)

Mě by se třeba líbila odrazka na způsob Octavie RS přes celý ten černý dofuzor. Ale jak říkáte nálepky zeda nic moc.

@MilanHos ... Ja jsem jiz na prichod FL svetel pripraven ;)

36871629_10211989287033596_4609022786516549632_n.thumb.jpg.bf7082e2736c72f8825eed84d45d72c2.jpg

Ahá, to je nálepka? A je to skutečně odrazka nebo nebo tomu jen tak říkají a světlo to vůbec neodráží? 

Ale jo, nevypada to zle. Chtelo by to ovsem videt nazivo. Nicmene difuzor na nasi Fabii neni, tudiz takto to nepujde.

BTW,  jeste bych to udelal ze tri kusu, ala original odrazka na OIII RS.

ano, je to reflexni cervena nalepka, mam toho doma asi 50m :D jen me mrzi, ze neni moc pruzna, chtel jsem olemovat cely difuzor, ale krabatilo se to, tak jsem udelal jen takhle linku ala Ofce RS.

Jeste jsem chtel nalepit pruzky na ty dva vystupky na difuzoru, ale to moc neladilo, tak jen takto.

Tri casti ne :( kdyz je to samolepka, tak by to vypadalo divne oproti klasickym odrazkam v difuzoru ofce.

@LukasonProblém je v tom, že zadní odrazka musí být homologovaná. To byla jedna z mála věcí, za kterou mě kdy na STK jebali: na staré motorce SPZtka zakrývala originální odrazku, tak jsem na rámeček nalepil nehomologované odrazky a šel na technickou. Ty šly šly dolů se slovy, ať si tam dam nějakou schválenou nebo SPZtku posunu víc nahoru.

tak si koupim na aliku homologacni samolepku a nalepim to tam ;)

Nejakou odrazku fakt neresim, az budou FL svetla.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.