JendaII Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Ahoj lidičky. Mám dotaz. Co říkáte, mam koupit lítá kola v AutoKelly a nebo je lepší koupit origoš ve š-eshop? Jedná se mi o kola 15" černé na pneu 185/60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Já bych hlavně 15” nebral černý. Ještě víc opticky to kolo vypadá v černé menší než už je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 (editace) Tady jak to vypadá na autě: Jako ano, když se to někomu líbí proč ne, ale čisté černé bez broušení prostě zanikají... EDIT:https://forum.skodahome.cz/uploads/monthly_2018_04/20180403_171721.jpg.70f9b4b4a672f2fe31954453a0fbb030.jpg Editováno: 6. Duben 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 (editace) Diky za reakce a foto ukázku. Jen doplním, že mam barvu červenou corrida, tak mi přišlo, že když jsou tam černý plasty a maska, tak by tomu slušelo i černý kola... u tý modrý barvy auta jsou docela nevýrazný-splývají... Editováno: 6. Duben 2018, autor: JendaII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 To je Monte Carlo? K MC vypadají dobře černé broušené kola, ale čistě černé bych nedával, kór né v R15. Ale jak vždy říkám, pokud se to líbí majiteli, tak s tím problém nemám Ikdyž je pravda, že černá a červená k sobě ladí, ale já jsem spíš pro opačnou kombinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Nee... Trumf.... Mám na tom nový gumy 15" ale na plechu. Rád bych litá, ale nechce se mi kupovat kvůli tomu nový gumy.... Plechy bych pak použil na zimní. A stříbrný se mi na tom moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Aha, zrovna jeden tady z fóra nahodil ty černé na červeného Trumfa: Jako nevypadá to špatně, asi lepší než na té modré, ale ty kola prostě zanikají. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Ahoj Mertab. Zrovna jsem na tu fotku taky koukal v jiném tématu a chtěl jsem ji sem dát taky.... Předběhl jsi mě Máš pravdu, taky zanikají.... Můj závěr je tedy takový, že jdu do stříbrných.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Souhlas, černá je dobrá, ale chce to rozbít nějakým broušením a větší rozměr. Já volil trošku "kontrastnější" kombinaci, ale to by se k červené nehodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Tak jsem tu tvou foto našel... Ty červený kola tý černý sluší hooodně.... Jo, chce to výraznější barvu kol, než je černá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Cerna kola jedine na bile auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Ani tam né. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 (editace) Černá kola musí mít nějaké broušení, aby to vypadalo: Čistě černým nepomůže ani větší rozměr... (R17) EDIT: čistě černé R16 Editováno: 7. Duben 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Bohužel černá kola působí jako “díra” v podbězích. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Na bile auto se hodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 @osobne Podle mě na něm teda úplně zanikají... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 @osobne Přesně jsi zde vložil názornou ukázku, jak dokážou kola zaniknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Jojo musíte dávat takový fotky kde nezaniknou Ale stejně mě štve že nedávají na MC broušený 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 @MilanHos ešteže si pri fotení mal také šedivé nenastriekané pneumatiky, čierne kolesá sú hneď viditeľnejšie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 MilasHos: Černý prodej (zájemců o neviditelná kola je stále dost ) a kup broušená. Easy. Cenová ztráta nebude vysoká. A se štěstím třeba i negativní = zisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Kdo si mysli, ze mu cerna kola zapadla, muze je jeste zvyraznit reflexnimi samolepkami za par USD. https://m.aliexpress.com/item/32792532436.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32792532436 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 To bych na kola nedal nikdy v životě. @MaverickTo bych mohl během zimy, ale musel bych mít větší rezervu peněz než bych prodal ty černý. A to já mám teď jiný výdaje než na auto, stačilo mě letos shánět zimní gumy na Dione Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 (editace) Tak u toho MC je tam aspoň ta linka kolem kola, což přecejen aspoň mírně oddělí tu pneu od disku (není to moc, ale lepší než nic). EDIT: @osobne když už zvýrazňovat kola červenou, tak pořádně Editováno: 8. Duben 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 A co třeba toto.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.