Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na Octe Scout uprava nikomu nevadi, tak proc by nemohla byt i pro Fabku? Oboji nedava smysl a je to jen o vzhledu. I kdyz Octa Scout je aspon 4x4, to u Fabie a Rapida nehrozi.

Vloženo

Právě proto, že O3 je 4*4. Přijde mi, že je vidět, že se snaží splnit sen i těm, co na tu O3 Scout nemají a tak tam nacpou plasty a lidi se pyšní rádoby 4*4. Možná pokud zvednou světlou výšku třeba o 3-4 cm, tak by to možná trochu smyslu dávalo, ale možná to dostane 1 cm a bude z toho obrovské haló :-)

Vloženo

Jo, to souhlasim... u F3 i SB je to ciste jen o pozlatku pro nekoho, kdo se chce odlisit. MC je taky jen pozlatko a jak se tu po nem nekteri muzou utlouct :)  

Mne osobne se ale tahle uprava libi vic, nez MC, kdyz uz bych si mel vybrat... 

Vloženo

Právě proto, že O3 je 4*4. Přijde mi, že je vidět, že se snaží splnit sen i těm, co na tu O3 Scout nemají a tak tam nacpou plasty a lidi se pyšní rádoby 4*4. Možná pokud zvednou světlou výšku třeba o 3-4 cm, tak by to možná trochu smyslu dávalo, ale možná to dostane 1 cm a bude z toho obrovské haló :-)

OIII SCOUT je ale úplně jiná, než OIII 4x4. Například má vyšší profilové číslo pneumatik, tudíž má větší obvod kol => větší světlá výška.

FIII Scoutline je naproti tomu nesmysl.

Vloženo

Prodávat se to bude. Pár set kusů za celovýrobu F3 v ČR potkáme. U 110 koní bude cena přes 400, to bych šel do Vitary nebo Yetiho2. Necháme se překvapit.

Vloženo (editace)

Když jsem šel z práce, tak jsem ten zázrak viděl, sice to mělo F RZ, ale v té základní modré barvě, na plecháčích a musím uznat, že to stříbrné lízatko vypadalo jak největší tuzing. Určitě záleží na barvě toho auta, ale tahle modrá to totálně zabila, navíc jsem musel jit až k autu, abych se přesvědčil, jestli to má ty plasty na blatnících. No, jsem zvědavej, až to uvidím v jiné barvě. Každopádně vyšší to určitě nebude, mělo to nějaké 15tky a byl to docela břichoplaz, ale přeci jen je to zajížděcí auto. Ale tahle barva na tom vypadala ošklivě.

Jan R.: Nová Vitara je ale docela zoufalost, na autosalonu jsem si ji detailně prohlédl a oproti předchozí generaci to působí jak socka a už to nemá ani uzávěrku atd, navíc dost se auto i zmenšilo a plasty působí neskutečně lacině.

Editováno: , autor: Losky83
Vloženo

Na Octavii III Scout ten zadní plast vypadá také, jako když ho tam někdo dobastlil doma, je to moc velké.

Myslíš mojí modrou nebo Race, Denim ?

Jj, taky jsem na Vitaru koukal. Ano plasty tvrdé, dozadu se mi hůře nastupovalo. O uzávěrku nejde, auta jsou na horší cesty. Třeba druhou chatu, co máme na Vysočině v lese - jede se tam po polňačce, kde jsou vyjeté koleje od traktorů. S jedničkovou Oktávkou se škrtá a dost - samovýroba  5mm plechu pod motor. S F2, která měla vzadu pod miskami z. tlumičů 12 cm jsem tam vždy projel bez škrtání, tohle teď vyzkouším v létě.

I kdyby byl podvozek jen o 2 cm výše a v základu dekl pod motor ( to čidlo pod vanou fakt na ...) pro noho lidí má tato verze smysl. Já nechtěl čekat půl roku, než by šla do výroby a kryt si dám ten z Rapida..

O pohon 4x4 u tohoto typu auta vůbec nejde ( Captur se prodává sám) a nikdo by ho ani neplatil, jde jen o ty chaty, kempy kdesi ...

Vloženo (editace)

Světlá výška u vozů Fabia/Rapid scoutline  je stejná jako u standartního modelu.

Pokud je potřeba jí zvýšit je nutno do výroby objednat paket pro špatné cesty,ten zahrnuje mimo jiné i ochranný kryt motoru.

Pozor o jeden palec snižuje možnost objednání/montáže kol.

Editováno: , autor: macc33
Vloženo

Jan R.: Myslel jsem tu modrou, co máš ty. Prostě na normální fábii to je v pohodě, ale tady to zamaskovalo ty černé prahy i ty plasty na blatnících. Dost mě to zklamalo. Zezadu jsem se na to už ani podívat nešel, protože je mi jasný, že tam bude ještě horší stříbrné zvěrstvo jak vepředu:) Protože to co je na Scoutu O3 je taky děs. Vypadá to jak nějaká čínská replika:)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dneska jsem F3C ScoutLine potkal na silnici, jela stejným smerem, a mohl jsem si ji prohlédnout že všech stran... Modrá pacific se stříbrnými doplňky. Musím říct, nic moc, docela mě zklamala. Na fotkách vypadá lépe.

Vloženo

Říkal jsem, že Pacific s těma doplnkama vypadá nic moc. Takové tuzerské, zvláště to stříbrné lízátko. Já ji vidím každý den a tahle barevná kombinace je průser

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...