Červen 1, 20169 r Možná máš s tím snímačem pravdu, u renaultu a fordu to je v té kapličce, zkoušel jsem to rukou zakrývat a světla se zapla. Tady jsem to ještě nezkoušel, takže nevím jistě. Každopádně chtít 4,5k za plast s kouskem čalounění je celkem mazec. Každopádně díky za info, tak snad to poslouží jako info pro další, koho to potká. Příště raději někam ke sklenářům.. L.
Červen 1, 20169 r Čidlo se dle dílenské příručky nemění s opatrností lze sundat. Jen se dává nové "lepidlo".
Červen 2, 20169 r Dáva sa nové lepidlo ktoré sa oficiálne nedá objednať doteraz , takže sa to rieši cez spriatelené autosklá kde vedia ten "gél" znovu naniesť na pôvodný senzor ktorému nič nie je ,... je to pekne naprd riešenie , hold niekedy v OII, SII,Yeti a podobne to bolo moc jednoduché a funkčné tak prečo to nezmeniť , a vymeniť normálne zrkadlo za polovičné ... inak oficiálne riešenie je zatial len výmena celého senzoru čo poisťovňa neznesie
Prosinec 9, 20168 r Pridavam sa do klubu ... na dialnici odletel kamienok od dodavky. Rana to bola riadna a dierku v skle bolo vidiet hned. Po asi 10 min bolo pocut hlasne puknutie a uz to islo ... pre istotu som to vycistil a prelepil priehladnou foliou. V noci uz mrzne, tak aby to nepokracovalo. Da sa na tom legalne jazdit? ...alebo riskujem, ze mi policajt zoberie technicak? (prasklina v zornom poli).
Prosinec 10, 20168 r Jak je to na Slovensku, to nevím, v ČR nesmí být na čelním skle ve stíratelné ploše (tam kde stírají stěrače) prasklina větší než 20 mm. Kdyžtak nasaď kratší stěrače.
Prosinec 10, 20168 r Ihned bych si zařizoval výměnu, jednak kvůli policajtům, jednak proto, že se to může kdykoli zvětšit vlivem změn teplot...
Prosinec 10, 20168 r Tady není na co čekat, okamžitě nahlásit pojišťovně a objednat se do servisu. Mě se to takto rozšiřovalo 2-3 cm za den.. Potom co jsem to měl nahlášené tak jsem pár dní jezdil než byl volný termín atd. takže hlavně kvuli tomuto neni dobré na něco čekat.
Prosinec 10, 20168 r Tu v tvojom prípade nič neporiešiš treba výmenu. Je to v zornom poli. Prasklina ide na okraj skla, ak by nešla dalo by sa to ešte zalepiť.
Prosinec 10, 20168 r Podle mě se lepí pouze drobné prasklinky, nad 2 cm prasklina a v zorném poli se automaticky mění. Mics0d například ve svém tématu ani prasklinu neměl ale jelikož bylo poškození v zorném poli tak mu sklo vyměnili. Asi vědí co jsou dnešní skla zač a nechtějí riskovat prasknutí po lepení nebo si to nedovedu jinak představit.
Prosinec 10, 20168 r No, dostal jsme loni za tohle 500kc flastra... prasklina v zornem poli,vozidlo nezpusobile k jizde, hrozi odebrani TP.. ve spravnim rizeni flastr az 2000kc.. tak nejak to ten pan prislusnik rikal, kdyz jsem s nim zive debatoval.. ja bych to ihned vymenil...
Prosinec 11, 20168 r Jak píše MilanHos. Taky mi odlétl kamínek na okno a uštíplo to sklo na dvou místech kousek od sebe. Podle mě to nebylo nějak hrozné a myslel jsem, že to jenom zalepí. Je to prý v zorném poli, tak sklo je úplně nové. Upraveno Květen 28, 20178 r od Mics0d
Prosinec 15, 20168 r Tak auto je ako nove. V utorok poobede som zaviezol, v stredu poobede bolo hotove. Cena ~280eur. K servisu, s Danubiou mam v poslednej dobe dobre skusenosti.
Únor 12, 20178 r Tak po tolika zásazích, co uz jsem koupil je vlastne s podivem, ze az ted... Mala dubka, ale je tam - nastesti to je za zrcátkem ze strany spolujezdce, takze to ještě není tak akutni, ale budu to muset poresit, dokud mam tu pojistku na skla
Únor 15, 20178 r No me zas takova dubka vydrzela 2 roky. Ale uz ji mam taky pryc. Casem jsem schytal neco noveho. Rano rana jak zdela. A nic jsem nevidel (mysleno poskozeni). Odpoledne prijdu k autu a pres zrcatko 15cm prasklina od horniho lemu. Takze se sklo poroucelo na vymenu.
Únor 22, 20178 r Hm,o vikendu na horach jeste mrzlo a dubka zacla delat pavouka. Sklo vymeneno za nove, akorat ted zbyva opruz s rakouskou vinetou :-(
Únor 22, 20178 r Aky vopruz ?? Vsak ked pojdes do rakuska zastavis na hraniach kde ich predavaju vymenis za poplatok 10 euro a daju ti novu ;-) len si zober so sebou potvrdenie o vymene skla. Nic strasne za 3 minuty vybavene
Únor 22, 20178 r Poplatek 10eur? Za neco, za co nemuzu? wtf? Ja nasel na netu, ze vyplnit formular od ASFINAGu a bud jim poslat slepenou znamku s potvrzenim a spodni casti kuponu a oni poslou novou. Anebo si koupit novou za vlastni a pak poslat zadost s cislem uctu a vyse jmenovane doklady a oni to proplati...
Únor 22, 20178 r tak ja ked som menil rakusku dialničnu znamku z dovodu ze som mal rozbite okno ako ty, tak som to riešil takto. My chceš povedať ze ťa tych 10 euro zabije hej ? A chcem ešte dodať ze nemusis nic posielať a chodiť na poštu len zastavíš na hraniciacha vybavene. ano potrebuješ tlačivo ze ti vymenili okno a aby si mal pri tom tlačive aj tu poškodenu dialnicnu znamku. za ten poplatok ti ju vymenia.. No skus a daj vedieť ako si pochodil. Upraveno Únor 22, 20178 r od safi288
Únor 22, 20178 r a to bylo tak to sklo rozbite, ze to servis nedokazal prenest? Nebo rakouska je v tom horsi nez ceska? Mi pri vymene skla bez problemu prendal na nove sklo i ceskou rocni znamku a vypadala jako by tam byla od novoty. Ale je fakt ze jsem se ptal zda to jde a pokud jo, at to udela.
Únor 22, 20178 r Taky jsem měnil okno a naší známku v poho přenesli. Když jsem sloupaval rakouskou po dovolený tak to by asi nesvedli.
Únor 22, 20178 r Ceska je v pohode. Jde sloupnout vcelku. U rakouske tam zustane kousek te orlice. Maji to tak chranene proti prenosu. Nepise se na ni RZ jako u ceske. Sice mi ji taky slepili, ale je takova rozostrena jak kus toho "alobalu" chybi. Zkusim ten formular z Asfinagu. 10e je sice prd, ale z principu se mi prici platit hodnotu 10d znamky kvuli necemu, co jsem si sam nezpusobil. A co kdyz za mesic chytnu dalsi sutr?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.