rojan Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 (editace) V sobotu od 17:00 jsem pozvan na 50 ... Takze - v sobotu - rad se setkam co nejdrive. Abych pak stihl dostat se domu. A co tak sraz na benzince Shell na dalnici za Bohuminem (pred hranicema) ve 13:00 ?Odtud je to cca 35 min do Europy. Nebo snad nedele? Tam uz nemam zadna omezeni Zdravim Editováno: 28. Březen 2016, autor: rojan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 (editace) Tomík by mohl čekat i na opozdilce dejme tomu tady: 50°11'46.714"N, 18°42'10.002"E (odpočívadlo na dálnici A1 kousek před Knurówem). Jinak tu trasu jako přímej odkaz se mi snad povede vložit napodruhý : https://mapy.cz/s/xGw1 Jinak jak jsem se před chvílí dozvěděl, pro mne je sobota 9.4. zabitá - mám z pátku na sobotu druhou noční za sebou a budu mrtvej minimálně do pozdního odpoledne... Editováno: 28. Březen 2016, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Kdo bych mohl přijet v nedele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Za mě pokud neděle tak co nejdřív, uvidím, jestli vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Pokud nebudu muset se zájezdem tak přijedu. Přizpůsobím se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 ja taky mužu v ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Dobře. Nikdo nic nepišu ještě. Takhle zůstava sobota v 14:00. Ted' musime domluvit plan setkani. Na výběr mame: sjezd u europy centralnej, knajpa kde mohli by jsme sníst, fotečky na pamatkové rozhlásové stanici, nakupy - jestli někdo chci. Ja navrhuji něco takového: - europa centralna - fotky - knajpa (hospoda) - nakupy. Prosim Vaše navrhy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Ok,jsem pro Takže sraz dáme na té Shellce u toho KFC v kolik kluci? 13h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Musime výbrat ještě hospodu. Mame na výbĕr : - monc blanc -tam jsou sladkosti a kavá . Ona je u Europy Centralnej. -la costa - pizzerka - Gabriella -restaurace (hospoda) Co navrhujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Mě je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Tomek,jak majom placki to idemy.Bydymy tylko my?Albo i vasi(PL)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Já nebudu, sorry, když to bude v sobotu, nestíhám dojet bo mám z pátku na sobotu 12h noční a přijdu z ní nevyspalej v sobotu v půl 7 ráno - a když to bude v neděli, tak bych se zas nestíhal vrátit tak, abych mohl bez problémů v pondělí na 6:00 ráno do rachoty. Zkurvenej turnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Ekkare ty snad nikdy nepřijedeš Co 23.4. v Sedlišti?Viz. příslušné téma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 něco mi říká že to taky nevýjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Voice-tobě taky žádný sraz nikdy zrovna nevyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Ani nevýjde. O žádném srazu jsem ani nikdy neuvažoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) Tomek,jak majom placki to idemy.Bydymy tylko my?Albo i vasi(PL)?V Gabrielli snad a maji placky. Teho nevim. Nigdy jsem tam nebyl. Gabrielli mam jen nevic než 200m. Budeme my a kluci z fcp (fabia club polska). Vite, problem je takový že dobré parkoviště je jen u europy centralnej a u zbytku neni. Musiš zastavit na ulici . Editováno: 3. Duben 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 To parkování pořešíme operativně Kluci v tu sobotu dáme v kolik sraz na té Shellce směr PL? V 13h? Kdo neví,tak píšu ještě jednou že mezi Bohumínem a Ostravou (a samozřejmě i obráceně) není potřeba dálniční známka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Stačí ve 13h. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Ani nevýjde. O žádném srazu jsem ani nikdy neuvažoval. ale ukazat by ses mohl, moc Ti neublizime Kluci se mnou pocitejte dle pocasi, pokud bude azuro tak pracuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Jak to je se známkou PL. Je nutná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 V polsku je zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Ekkare ty snad nikdy nepřijedeš Co 23.4. v Sedlišti?Viz. příslušné téma TEORETICKY tam já v aktuálně platným plánu směnování na měsíc dubenec žádnou směnu ani před, ani po nemám. Jenže to platí dneska - zejtra už o tom může můj vedoucí začít uvažovat jinak ... Nechám to projít Válečnou radou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Hele kluci a holky. Dnes natačil jsem video , pomočne video jakhle mate jet na naš sraz. Jsou tohle velke soubory a nevim kde tohle dat aby jste mohli stahnout. mate na to nějaké tipy? Na poštu to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.