Přejít na obsah

bouchání v podlaze


tomino300km

Doporučené příspěvky

Zdravím. Mám takový problém u fabie 1.9 TDI rok 2003. Jakmile se to trochu zahřeje,tak se občas ozve jakoby bouchnutí do podlahy spolujezdce. Např. při 100 km jízdě to bouchne 3x během jízdy a udělá to třeba i 15 minut po vypnutém motoru. Kdyby to bylo lupání chládnoucího výfuku,tak to neřeším,ale je to rána,jako by někdo bouchl kladivem do podlahy. Nemůže to být něco spojené s chladičem co je pod spolujezdcovou podlahou?Díky za rady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příteli okřídleného šípu,

tím chladičem to rozhodně nebude. Ten pouze ochlazuje naftu, která se vrací do nádrže a takhle tepelně dilatovat nemůže. Je to rána, jako by někdo bouchl kladivem do podlahy a udělá to i 15. minut po vypnutí motoru? Jak dlouho máš toto vozidlo, znáš jeho historii? Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé okřídleného šípu,

pro: tomino300km -trochu jak v Mrazíkovi. Ale chlapi možná jsem na to přišel! Dělá to ten palstový kryt podběhů. Vyhnily některé ty plíšky, které jej drží a je kure.sky volný. Jak psal kolega dělá to za jízdy, i 15 minut po vypnutí motoru. Když jede v určité fázi jízdy se pod něj dostane vzduch a bouchá. Po zastavení přijde silný vítr a opět s plastem zacloumá. No a záhada hlavolamu je vyřešena, aniž bych se ohnul a podíval pod jeho auto. Mnoho zdaru. Radek. :kol-47: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...