Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Celkem zajímavé řešení pro jednotky MIB2:

https://translate.go...44297&edit-text=

Byl použit displej pro Columbuse a výsledek není špatný.

Tj. lze použít displej pro Superba3: 3V0919606......

Ferdo muzes to prosim nekterym neznalym, k nimz se pocitam, polopaticky vysvetlit o co se tam vlastne jedna a k cemu to je?

Diky ☺

á - už to chápu :-)

děkuji za vysvětlení

• 3 měsíce později...

Nezkoušeli jste někdo, jakou maximální velikost Flashky zvládne Amundsen pochroustat ? 

• 2 měsíce později...

Amundsen v MR 2017. Diky 8' obrazovce jsem rušil Columbus a zatím nelituju. Jedine co chybi je živé informace o provozu. To ale Columbus také neumi pokud se nepletu.

IMG_6939.JPG

V dřívějším MR byl u Amundsena menší displej. Chci ho vyměnit za ten z MR 2017, tzn. 8´, ale prozatím se nedá sehnat. 

Uz se uci tyden a porad se ani jednu nenaucil. Co u vas, take mate stejny problem nebo jen muj je retardovany?

IMG_7055.JPG

Ahoj, uz jste nekdo zkouseli aktualizovat mapy Amundsen/Columbus MIB ? Vsechny Columbusy mi prosly bez problemu, ale Amundsen ani jeden. Zatim mam myslim posledni verzi STD2_0635_EU_1_2016_2017.

Zkoušel, proběhlo vše bez problémů.

před 23 hodinami, KarelM napsal:

Zkoušel, proběhlo vše bez problémů.

Jj, uz jsem pri prohledavani vlaken nasel tu zaludnou radu :-) tusis proc je nutno pouzit tu jejich SD ?

Prý tam jsou skryté sektory, které se po vložení do slotu ověřují. Tak mi to uvedli v SA.

Přesně tohle mi bylo řečeno prodejcem PC, když jsem se ho ptal co na ní může být zvláštního, když tam jiná karta nechodí. Jinak když se koupí auto s Amundsenem, tak tam samozřejmě ta karta je. Problém nastává pokud se ztratí, nebo zničí. Potom se musí koupit nová prázdná. 

• 2 týdny později...

Ok, to se da vcelku pochopit, ale...

Skryte sektory jdou urcite binarne take zkopirovat,

Proc To ma u skodovky nizsi rada navigaci a vyssi ne (ze by jiny projektovy tym :-) )

No nic pockam na orig. kartu.

• 4 týdny později...
V 16. 6. 2016 at 9:41, Costas napsal:

Nezkoušeli jste někdo, jakou maximální velikost Flashky zvládne Amundsen pochroustat ? 

Zkoušel jsem 128GB, v pohodě.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Řešil jsem u známého rychlost Amundsena a navigace se znatelně zrychlila po přehrání mapových podkladů na neoriginální kartu(není to úplně jen o překopírování dat).

Upraveno od ferda25

• 2 týdny později...

Amundsen v MR 2017 má již 8 palcový displej. Nevíte někdo číslo dílu celého displeje z ETKY? Je to stejné jako pro Columbus tzn. 3V0919606 ?   

jednotky 2 generace maji stejne rozliseni, muzes tedy menit displeje jak se ti zlibi ... ja mam amundsen s diplejem columbuse, tedy 8 palcu ... podotykam, aby nedoslo k omylu, ze mam O3

Upraveno od MaroCZ

Dnes jsem do svého vozu dával display z Columba.Jediné co se upravuje je modrý konekor.

A1.JPG

A2.JPG

A3.JPG

Hoši,má Columbus nějaké lepší mapové podklady nebo jsou totožné s Amundsenem?

• 2 týdny později...
  • Autor

Poslední software pro Amundsen: 0252

• 1 měsíc později...
V 14. 3. 2016 na 23:48, ferda25 napsal:

Celkem zajímavé řešení pro jednotky MIB2:

https://translate.go...44297&edit-text=

Byl použit displej pro Columbuse a výsledek není špatný.

Tj. lze použít displej pro Superba3: 3V0919606......

Ahoj Ferdo, mohu předpokládat, že 3V0919606 je totéž jako 5E0919606, tedy změněno pouze označení pro S III a O III, display je jinak stejný? Díky.

• Autor

Ne, nebo si myslíš, že tvar displeje je stejný v O3 a v S3?

Nevím, proto se ptám. Nemám možnost to porovnat vedle sebe.

Upraveno od signoflife

• 1 měsíc později...
V ‎6‎.‎9‎.‎2016 na 18:23, Fanda75 napsal:

Ahoj, uz jste nekdo zkouseli aktualizovat mapy Amundsen/Columbus MIB ? Vsechny Columbusy mi prosly bez problemu, ale Amundsen ani jeden. Zatim mam myslim posledni verzi STD2_0635_EU_1_2016_2017.

A nejaky navod,ako aktualne mapy stiahnut?Mam este tie povodne z 2015.Nieco som nasiel,ze tahat z ofiacialnej Skoda stranky.Skutocne to je tak?Navi Amundsen 08/2015

Upraveno od Patrik1971

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.