mAra85 Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 (editace) Zdravím všechny a prosím zkušenější o radu. Koupil jsem před měsícem Octavii 2 a dosud jsem nepřišel na kloub dvěma věcem. První věc je jakýsi zřejmě dodělávaný vypínač umístěný pod zapínáním světel - přikládám foto. Má někdo něco podobného v autě a byl by mi schopen říci, k čemu to slouží? Další věc, na kterou nemůžu přijít je HF sada Parrot. Vůbec nejde zapnout, na nic nereaguje. Nevím, zda je rozbitý nebo jsem na to jen nepřišel. Jak tahle věc klasicky funguje a jak se běžně zapíná? Předem díky za každou radu. Radek M Editováno: 21. Březen 2016, autor: mAra85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Nebude to vypínač, ale přepínač jízd soukromé a službní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Pokial to nieje "tajný" vypínač tak tiež by som to odhadoval na prepínanie medzi súkromnými a služobnými jazdami, a čo sa týka parotu tak ak sa ti nezapína už v prvej polohe kluča v spinacej skrinke tak potom može byť buď nefunkčný alebo je odpojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Na "tajný" vypínač to nevypadá pač by nebyl moc tajný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Třeba se drží hesla - pod lampou je největší tma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Taky možnost a k tomu nálepky služební a soukromá a kde jaká fetka bude vědět ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.