Jump to content

Měření emisí 2016

toknitram

Recommended Posts

Ahoj, byl už někdo na STK v tomto roce s TDI ? Napojujou na tu diagnostiku? Mě žádná kontrolka emisí nesvítí ale občas mi to spadlo do nouzáku a po opětovném nastartování Ok na VAG v paměti nic není. A co readiness výpis v první sekce mám vše 00000 ale v prostřední liště mám jednu nebo 2 jedničky pak dám kdyžtak foto. Děkuji za poznatky mám z toho docela vítr. Každej mi tvrdí že slyšel ale zatím mi nikdo neřekl že byl na STk a že to je opravdu tak

Edited by toknitram

Jako první bych řešil ten nouzák a ne velbloudy a komáry. Lidi toho nakecaj až je z toho leckdy panika :) V práci sem např. zaslechl že 1,9 TDI PD už přes ME neprojde, minulý týden ve středu sem odjel z STK s úsměvem na tváři, kouřivost 0,17 :)

Edited by šulda

Přikládám ještě foto toho readiness code, nejsem v tom sběhlý tak nevíjak zjistit co jsou ty jedničky, nevíte někdo co to je za okruhy? (nebo jak se to říká :)) :kol-97:  Popřípadě budu mít problémy na těch emisích?  :wallbash:

post-88917-0-84409000-1459015578_thumb.j

Edited by toknitram

• 2 months later...

Tak STK za mnou,,, emisema jsem prošel tak tak , diagnostika OK, ale vysoké rozdíly v kouřivosti , technik tomu šlapal na plnej asi 15x než ho to pustilo ale prošel jsem, prý to je občas horší naftou, ale já tam měl plnou Vervy tak nevím no, jestli nechat něco překontrolovat