Jan R. Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Květen 2019 Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 (editace) Odtien? Cosmic sa mi zda menej syta... Vyzera to odvazne ? Editováno: 3. Květen 2019, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Fabia v odtieni, ktory sa pouzival na este na F1 - fantasy green. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 Asi je to džungle, ale přijde mně ten odstín nějaký jiný. Ve skutečnosti i na fotce. Měl jsem zelenou Jungle zafixovanou jako míň sytou. Pistacchio to není, Agave už vůbec ne. Tak co by to mohlo být.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelenisko Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 před 29 minutami, bojler napsal: Asi je to džungle, ale přijde mně ten odstín nějaký jiný. Ve skutečnosti i na fotce. Měl jsem zelenou Jungle zafixovanou jako míň sytou. Pistacchio to není, Agave už vůbec ne. Tak co by to mohlo být.. Dle VIN je to zelená Army :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 (editace) Podle CC ani neni v palete zvlastniho lakovani. Podle nazvu tu barvu znam, ale jeste jsem ju nevidel. Super, diky :-) EDIT: tak dokonce jsem nasel v archivu i Rapida ve stejne barve tady ze SH Editováno: 9. Srpen 2019, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Modrá Sea 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 V 9. 8. 2019 na 10:41, bojler napsal: Asi je to džungle, ale přijde mně ten odstín nějaký jiný. Ve skutečnosti i na fotce. Měl jsem zelenou Jungle zafixovanou jako míň sytou. Pistacchio to není, Agave už vůbec ne. Tak co by to mohlo být.. Tento kus tam stojí doteď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Je to zelená Army. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vignette Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 Ahoj, nemáte někdo fotky laku sea green? Našla jsem jen tu sea blue a zajímal by mě rozdíl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 (editace) Nemám ani green, ani blue. Ale mám zelenou a modrou. Dříve See, nyní Sea. Na Fabii zelena a je to hodne tmava fotka. Na Superbu modra. Editováno: 1. Srpen 2020, autor: bojler 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Šedou titan nebo anthracite někdo nemá náhodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelenisko Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 před 5 minutami, M_ike napsal: Šedou titan nebo anthracite někdo nemá náhodou? Šedou titan mám na Kodiaqu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Ještě jeden Titan v trochu lepších podmínkách. A sice jen na OII Tour, ale přecejen Anthracite. Mimochodem díval jsem se a podle všeho je rozdíl mezi barvami Graphite a Anthracite. Podle fotek to tak nevypadá a už jsem si nepamatoval, jestli šlo jen o přejmenování, jako v případě Quartz a Metal. Ale jsou jiné. Graphite mně nevím proč nejde nahrát. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Anthracite mi prijde svetlejsi jak titan, pritom bych to cekal naopak.. Kazdopadne diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Nezná někdo kod té černé lesklé barvy jak je u sport line verzí např zrcátka apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Ta metalická černá by měla být F9R - black magic, např přední rámeček na S3 FL: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Driv taky na fabii rs byla cerna magicka metla 9910. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Ono je ctyrmistne cislo barvy, pak byva jeste napr. 8T8T kod barvy pouzivany pri objednavani/vyrobe (u barevnych strech to je napr. 8Txx) a jeste byvaji indexy u nahradnich dilu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 (editace) @M_ike Šedá Titan tá prva je niekedy po obede fotená, tie druhé dve už sú podvečer. Editováno: 4. Srpen 2020, autor: Richard Štupák 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Zelená Limette (?) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Ano 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Modrá Sea: 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucharcik Vloženo 25. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2020 Nevíte někdo jestli bude na Superba k dispozici nová barva TITAN modrá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Zatím určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.