Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

myslím že 5 to nebude ten je prý už zaplánovaný, tento týden se plánule 6 kt protože říkal že kdyby naší štít nepřidali že by se na ten termín ještě dostali ale třeba 7 kt stihneš opravdu nevím, pouze říkám co říkal prodejce, ale na auto se hrozně těším a je to moje 1 auto co kupuju jako nové

Tak to by mě taky naštvalo že jedno objednané auto to stihlo doobjednat a druhé ne.,,Jedině si je prohodit." Ani si  jsem nedal konfiguraci auta, co vše  bude mít !!!:skoda:

Doplním znova to zadám a hodím list já mám automat a naši manuál zitra doplnim

tak ve složce můj karog je moje konfigurace - bohužel teda bez toho štítu - ale tvar přístrojovky je uplně stejný, tak snad půjde vyměnit a najde se někdo kdo to bude umět dodělat

Upraveno od olexaV

Uz vam predajcovia povedali ako sa bude spravat digitalny panel s Amundsenom? Ci tam budu mapy, alebo len s Columbusom?

jenže všude kde ukazují digit štít tak je ve spojení s columbusem, ani na jednom autě jsem to neviděl a amundsenem, ale když se objednával na auto, tak prodejce nic neříkal o omezení, a ikdyby nešla mapa, tak je to porád hezčí než klasické budíky

Je tam rozhovor i o "verzích navigace" (7:55), ale moc z toho poznat není, ale asi Amundsen bude mapa jen na jednom (tak jak Polo s "Amundsenem").

tak jestli to bude jako polo tak je to dobré řešení naco mít navi v obou displeích

Podle informací, které mám, je úplně jedno jestli Amundsen nebo Columbus.

přesně tak. Podmínka je aspoň nějaká navigace.

U jiných modelů je potřeba doobjednat i jiné věci.

V tom videu výše tvrdí, že "nabídka bude rozšířena o nabídku s rádiem". (čas 7:10)

Klicove slovo je tam "bude"...

v Ambition je Bolero a digi intrument neni vubec v nabidce z toho se da soudit ze zatim neni verze bez navigace v produkcnim stavu.

Upraveno od havrosh
preklep

Zdravim vsechny .... Ja jiz mam Karoqa doma :-) dokoupil jsem si lapace necistot na kola, gumy pod nohy a vzadu na ostruvek a gumu do kufru.....Tedkomc resim stresni pricniky nejlepe origo skoda a to je otazka na Vas..... da se nekde koupit origo levneji? Nebo budu muset dat 5300Kč? A jeste jedna vec .... potreboval bych radu ohledne stresniho boxu..... nema tu nekdo zkusenost s MENABO MANIA 580 DUO? moc dekuji

• 2 týdny později...

Fraška, bohužel. Dvojička s Atecou, která měla zjevně výrazně zdatnější soupeře. Pak se diví, že už novinám prakticky nikdo nevěří.

Pánové,co už máte karoqa ,má pod kapotou kryt proti hluku.Díky.

před 4 hodinami, cilda1 napsal:

Pánové,co už máte karoqa ,má pod kapotou kryt proti hluku.Díky.

Ano má mám 1,6 naftu 85kw

já si myslím že to bude jako u ostatních vozů, v případě dieselů kryt bude, v případě penzínů tam nebude, takto jsem to viděl na octávii i fábii, ale ruku do ohně za to nedám

Hele, ja mel F3 1.2 TSI Style a mela to tam.

V patek se podivam, budu mit 1.5TSI Style na vikend

Podle obrázků pod testem 1.0 TSI taky má: http://www.tomhyan.cz/skoda-karoq-2017-dalsi-do-party

Ono u Fabie III 1.2 TSI to je tak že kryt měla, MR17 o něj přišlo a MR18 s 1.0 TSI opět kryt má, takže záleží i na roku výroby, to že dnes má Karoq deku pod kapotou neznamená bohužel že ji bude mít i za rok...

To sedi, ja mel F3 MR2016

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.