Únor 16, 20187 r před 10 hodinami, stanmar napsal: No srovnávat Yetiho s Karoqem vzhledem k tomu, že Karoq je o něco výše je asi zbytečné. Automobilka se veze na vlně zájmu o SUV a taky si to nechá zaplatit. S nějakým snižováním ceny bych moc nepočítal. Zájem je a lidi to zaplatí. Srovnávat Yetiho s Karoqem nechci, protože to nedokáži, jsou to jiná auta. Já jen chci za Yetiho plnohodnotného nástupce a škodovka, které fandím celý život, mi nabízí auto, které je výrazně dražší. O levnější verzi se slabším motorem neuvažuji ani náhodou.
Únor 16, 20187 r Cenu urcuje mimo jine nabidka/poptavka... proc by Skoda davala vetsi slevu, kdyz nestiha uspokojt trh??? 420.000 byla cena kdy (ve kterem roce)? Pocitas s inflaci? (pocitejme prumer 2010-2017 = 1,5%) Jak spravne psal @bojler vyrazne lepsi vybava, takze cena se me zda naprosto OK
Únor 16, 20187 r Když už reaguješ na můj příspěvek, mohl by sis ho příště přečíst celý. Cenu určuje poptávka - něco podobného jsem napsal také. Rok 2010 - objel jsem na kole polovinu kraje a dostal se na cenu 420 000Kč. Dodání auta leden 2011. Inflace - ano, nějaká tu určitě je. Lepší výbava - ano je lepší a také jsem napsal, že stále přemýšlím jestli Karoqa nekoupit i za tu cenu která nyní v mé konfiguraci je cca 610 000Kč, ale stále tu vidím ten cenový rozdíl a stále přemýšlím, jestli ty peníze dát. Upraveno Únor 16, 20187 r od Artigas
Únor 16, 20187 r Jen pro zajímavost ,restrikce na digitální přístrojoví štít, auto jsem měl zaplánované napevno na 6kt a vyrobeno není. Výroba zastavena,asi nejsou ! Upraveno Únor 16, 20187 r od cilda1
Únor 16, 20187 r Před hodinou, Artigas napsal: Srovnávat Yetiho s Karoqem nechci, protože to nedokáži, jsou to jiná auta. Já jen chci za Yetiho plnohodnotného nástupce a škodovka, které fandím celý život, mi nabízí auto, které je výrazně dražší. O levnější verzi se slabším motorem neuvažuji ani náhodou. No mě ceník taky nepotěšil, takže plně chápu tvé rozpoložení.
Únor 16, 20187 r 47 minutes ago, Artigas said: Když už reaguješ na můj příspěvek, mohl by sis ho příště přečíst celý. Cenu určuje poptávka - něco podobného jsem napsal také. Ja jsem reagoval na tvuj prispevek "V zásadě s tebou souhlasím, jen ty počty...", necitoval jsem. Mezi tim tam skocil dalsi tvuj prispevek.
Únor 16, 20187 r před 49 minutami, cilda1 napsal: Jen pro zajímavost ,restrikce na digitální přístrojoví štít, auto jsem měl zaplánované napevno na 6kt a vyrobeno není. Výroba zastavena,asi nejsou ! Asi na tom něco bude 1 auto máme potvrzenou výrobu na konec března takze posun o 3 týdny a 2 auto výroba až konec dubna a to ještě pouze možná
Únor 16, 20187 r Prvně jsou ve výbavě oproti dosavadnímu autu jen drobnosti, o které nestojíš. V 15. 2. 2018 na 20:50, Artigas napsal: Karoqa bych si docela rád koupil, jen mi dělá problém, že ačkoliv do auta chci jen to, na co jsem zvyklý ze svého Yetiho (...) Ano, budu mít místo 1,4/920 motor 1.5/110, ale jinak co? Jen drobnosti o které ani nestojím…. Ty drobnosti jsou takové ptákoviny jako vyhřívání předních sedadel, zadní parkovací senzory, automatická klimatizace, elektricky ovládaná okna vzadu, rádio bez díry (ale naopak s handsfree, zadním reprem, bluetooth, dab), multifunkční volant atd. Teď o levnější verzi neuvažuješ... před 3 hodinami, Artigas napsal: O levnější verzi se slabším motorem neuvažuji ani náhodou. ... a chceš naopak ještě Full LED světla s rezervou v paketu za 15 000Kč. Mimochodem, pokud bys za Yetiho zaplatil 420 000Kč, tak by se jednalo o slevu 13,98%. A to není číslo, které se v té době dalo běžně dosáhnout. Naopak si troufám tvrdit, že i v současné době se dá na Karoka sehnat lepší slevu než 1,7%. Takže co je vlastně zadání? Bylo by zřejmě vhodné do nějakého hospodského tématu vyložit karty na stůl a říct, že problém není dřívější cena Yetiho, ale cena nějakého současného nápadníka.
Únor 17, 20187 r Olexa před 12 hodinami, olexaV napsal: Asi na tom něco bude 1 auto máme potvrzenou výrobu na konec března takze posun o 3 týdny a 2 auto výroba až konec dubna a to ještě pouze možná Tak ,mně zatím nikdo neřekl kam jsem posunut .Snad v pondělí se dovím více .Jaký jste měli přesně první termín a jak jsi se to dozvěděl že tě posunuli?
Únor 17, 20187 r Naši měli 7-8 týden a v pondělí se ptali na termín a řekli že už mají naplánováno na konec března na 12 týden takže malinko posun
Únor 17, 20187 r Prodejce mi ukazoval,na monitoru který den měla být výroba,ale další info je prázdné,je tam že auto je na pevno zaplánované ,ale nevyrobené. Upraveno Únor 17, 20187 r od cilda1
Únor 17, 20187 r Tak pokud už je zaplánováno na termín tak k posunu již nedojde aspoň dle informací prodejce
Únor 17, 20187 r Že si myslím že to nemaj pořádně připravený když se kvůli tomu posunuje výroba atd Asi větší zájem než čekali Upraveno Únor 17, 20187 r od olexaV
Únor 17, 20187 r Je to divný, přece plánují výrobu dopředu a musí vědět, jestli mají potřebné díly. Nějak tomu nerozumím.
Únor 17, 20187 r byl jsem ted v autosalone, a dodaci lhuta na 1.5 AP skoro rok. Coz by snad ani nevadilo, kdyby ale byla nejaka alternativa s automatem a nebyla to 4x4 - 1.6 mi do toho prodejce nedoporucoval.... a pak uznzbyva jen ten litrovy tsi.... zbyva uz jen hamletovska otazka... co s tim
Únor 17, 20187 r Otázka je jestli nestíhaj že nemají potřebné součástky a nebo maj problém že jim natom něco nefunguje???? Upraveno Únor 17, 20187 r od Hyper ST
Únor 17, 20187 r No... za tyden mam domluvenou zkusebku... a pak asi objednam 1.0 ... cekat se mi nechce a tri roky s litrem vydrzim ... snad. Ted uz jen resim jestli k te cervene bude aspon trosku ladit svetly interier . Clovek to nikde nemuze videt... ani tu cervenou, natoz s bezovym vnitrkem
Únor 18, 20187 r Červenou u nás mají jako zkušební naši jí objednali ale já bral radši modrou nějak mě červená nepřesvědčila
Únor 18, 20187 r Červenou jsem měl půjčenou,vypadá lépe naživo ,moc pěkná ,ale nakonec jsme vybrali jinou
Únor 18, 20187 r před 15 hodinami, Hyper ST napsal: Otázka je jestli nestíhaj že nemají potřebné součástky a nebo maj problém že jim natom něco nefunguje???? Tot' otázka.
Únor 18, 20187 r Kolegovi posunuli vyrobu Spacebacku o 2mesice (11/2017 -> 1/2018) kvuli kolum... => muze se stat u kazdeho modelu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.