_Denis_ Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Nechápu..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 cela OIII je proste divna,snad prvni skoda co me zklamala,nemastna neslana a jeste pochybna kvalita 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Nechápu..? To byla recese, že ještě nebyl fl trojky a už tě zajímá čtvrtá generace [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Protože se snažím 3-ce vyhýbat jak jen to jde a doufám, že se mi to podaří - raději bych pak rovnou přesedlal na 4-ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Z německého fora: 31.10.2016-facelift v objednávkovém systému prodejců Listopad 2016-na webu zákaznický konfigurátor pro facelift Po vánocích 2016 a začátek roku 2017-tištěné brožury k faceliftu na prodejnách dealerů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Tak nějak se divim, že tady ještě nejsou "uniklé" fotky z focení. Leon dává docela přesný obrázek co se techniky může a nemůže stát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Taky se divím, jak dlouho to trvá, u všech aut už bylo de facto jasné, jak budou vypadat, tady zatím nic konkrétního není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Foceni OIII FL. uz davno probehlo. Konkretneji v tydnu 2.- 8.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 (editace) Ahoj Tak OIII Fl tady bude co nevidět, je už i nafocená a žádný únik fotek? To si teda Škoda dala opravdu "záležet" na utajení. Editováno: 23. Říjen 2016, autor: Hlouchyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 uz v auguste ? no pekne zdrzuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Lukason:A kde ji fotili ? Pokud to není tajné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 (editace) To je úplně jedno, resp. to je detail. Důležité je, že když Škoda nechce, tak neproklouzne ani myš. Editováno: 23. Říjen 2016, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 To je opravdu zajímavé, že nic neuniklo. Jsem celkem zvědav, co nového facelift přinese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 bojler:Ale mě to zajímá.Třeba S1 fotili v Americe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Dix1: ..... Mnichovo Hradiste, ale je to opravdu jedno...... Hlavni je ze jak pise bojler, vsechno je rizeny Skodovkou a pokud nechce opravdu nic neunikne, stejne tak fotky Kodiaqa se objevili na nejakej Reckem neznamem webu, proc asi Kazdopadne, za me neni opravdu o co stat, zadek zustava temer stejny, jen bude jinaci grafika zadnich svetel a trochu jinak narvarovany zadni naraznik, co se tyce predku, tak to se mi opravdu nelibi, tedy aspon za me,... uvidite, ale je to sileny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Aha. A co se týče výbavy? Bude tam nějaký zásadní posun? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Lukason:Dík za info. Mě říkal prodejce,že nejpovedenější předek je RS.U ostatní derivátů moc nadšený nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Facelift vždy vyžaduje citlivé úpravy a jen málokdy je objektivně opravdu lepší, než originál.. A pokud už na tak nepovedené generaci OIII chtějí roubovat naprosto nesmyslná dvoudílná světla, která neměla úspěch ani na mnohem pěknějších autech, o žádné návaznosti na design Škodovky nemluvě, lze očekávat, že to bude jó pořádná patlanina..A výbava? Podle mě, jak to tak znám, bude základ ještě chudší a nic dalšího nečekám, to až v O4. Kdyby Škodovka pro Octávku někdy pochopila například přínos monitorování mrtvého úhlu, který má v nabídce dnes už skoro vše, slavil bych, že se i zázraky dějí.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Vybavove bude vyhrivany volant, nejaky design interieru asi taky bude, to zas nevim, co bude ale dalsi v poradi, bude to mit infotaiment totozny s KODIAQEM, tudiz on-line, nejake SOS funkce a dalsi. Zas takovych informaci nemam. Ale cesi jsou ovecky a firemnich OIII fl. bude jezdit stejne ac bude hnusna 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Tak si holt pockame na oficialni fotky a informace. Myslim, ze by mohli byt brzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Jj, i kdyby mela hovno misto sedadel. Ale oni i ovecky jednou prozrou, pokud to tak bude pokracovat. Ty deleny svetla bude nejvetsi hnus od dob svetel O2 fl. [emoji3] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 U OII fl pomohlo začernění a mračítka.. Ale u tohoto ti pravděpodobně nepomůže nic.. No ale nechám se překvapit, faktem je, že je pro mě OIII natolik špatná, že FL možná v mých očích to auto jen zvedne. Níž to snad už neklesne... (?) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Denis_: Pokud jsi viděl videa z odkazů,tak hlídání mrtvého úhlu bude.Výbava viz Lucason a něco ukázal FL Leonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Díval, ale upřímně jsem si toho nevšiml. Pokud bude, tak za mě to v dnešní době zavalitých aut bude pokrok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 ano, jak doplnil DIX1 i moje video natocene na dalnici, ktere jsem pak poskytl IDNES.CZ, kde je videt v zrcatku mrtvy uhel pro pripomenuti i na mem kanalu YT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.