Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Jo, vzpominate si na ten pocit ....? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Dnes jsem zahlídnul fc v nějaké tmavé barvě a ty stále propíraná svěla - mám pocit, že ten, kdo se o auta tolik nezajímá, ani nebude vědět že už není jen jedno hlavní přední světlo, ale že jsou dvě vedle sebe - alespoň u těch tmavých barev se ztrácí ten meziproužek. Za několik měsíců tady po té změně neštěkne ani pes. (Asi tak jako dnes nikoho neohromují přední světla na fc OII). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Zadna Skoda po nejake dobe neohromi a to muze byt sebekrasnejsi. Jezdi jich proste mraky u nas a ten design zevsedni at uz je povedenej nebo ne. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Poradna recenze od Jandy. Sice facelift ale nez se to rozjede na 200km/h tak clovek si muzr zapalit krabicku cigar. http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-skoda-octavia-2017-jaky-je-kabanuv-pohrobek/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 U manuální klimatizace se změnil vzhled panelu, přijde mně to docela jako krok zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Včera mi dovezli na prodejnu mojí objednanou "Šedivku" ( Šedá Quartz metalíza ), dnes jsem se byl na ní podívat. Pro zajímavost - objednáno 12.12.2016, vyrobeno 8.2.2017, na prodejně 10.2.2017 Hned jak jsem jí spatřil tak se mi zalíbila, píšu to zcela upřímně bez toho "že si jí kupuji tak se mi přeci musí libit". Opravdu jsem byl velmi mile překvapen. Ta tmavě šedá metla a LED vpředu + TOP LED vzadu tomu zcela určitě sluší. Musím ale také napsat, že hned vedle stála jedna s barvou tuším Capučíno a ta se mi tolik nelíbila. Za mě tedy zatím vede ta Šedá Quartz metla ale to je osobní záležitost, každému se líbí trochu něco jinýho. Myslím, že by tomu ještě hodně slušela Šedá Busines co se dává na Supíky, ale ta je u O III jako zvláštní lakování. Jsem zvědav také na stříbrnou, ta by mohla také vypadat dobře. Jinak interiér pěkný, ten 8" tablet na palubce vypadá luxusně. Za mě tedy velká spokojensot a kluci co máte objednáno, buďte v klidu a těšte se na ní, je pěkná ;-) To je zatím v rychlosti vše, až bude doma tak udělám i fotky a písnu více. Jinak hned vedle mojí stál Kokodák, takže jsem zčíhnul i toho a taktéž moc pěkný. Překvapila mě na něm barva, taková zelenkavá, koukám do konfigurátoru a vůbec tam takovou nevidím. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 před 31 minutami, luban napsal: Včera mi dovezli na prodejnu mojí objednanou "Šedivku" ( Šedá Quartz metalíza ), dnes jsem se byl na ní podívat. Pro zajímavost - objednáno 12.12.2016, vyrobeno 8.2.2017, na prodejně 10.2.2017 Hned jak jsem jí spatřil tak se mi zalíbila, píšu to zcela upřímně bez toho "že si jí kupuji tak se mi přeci musí libit". Opravdu jsem byl velmi mile překvapen. Ta tmavě šedá metla a LED vpředu + TOP LED vzadu tomu zcela určitě sluší. Musím ale také napsat, že hned vedle stála jedna s barvou tuším Capučíno a ta se mi tolik nelíbila. Za mě tedy zatím vede ta Šedá Quartz metla ale to je osobní záležitost, každému se líbí trochu něco jinýho. Myslím, že by tomu ještě hodně slušela Šedá Busines co se dává na Supíky, ale ta je u O III jako zvláštní lakování. Jsem zvědav také na stříbrnou, ta by mohla také vypadat dobře. Jinak interiér pěkný, ten 8" tablet na palubce vypadá luxusně. Za mě tedy velká spokojensot a kluci co máte objednáno, buďte v klidu a těšte se na ní, je pěkná ;-) To je zatím v rychlosti vše, až bude doma tak udělám i fotky a písnu více. Jinak hned vedle mojí stál Kokodák, takže jsem zčíhnul i toho a taktéž moc pěkný. Překvapila mě na něm barva, taková zelenkavá, koukám do konfigurátoru a vůbec tam takovou nevidím. Zelena JUNGLE u Kodiaqu byla zrusena, stejne tak i Cervena a to i u Superbu a i Yetiho Tyhle dve barvy tem autum moc sluseli, vubec nechapu jejich vyrazeni. Cervenou by mela ovsem nahradit nejaka cervena metaliza, ovsem tu Jungle asi zatim bez nahrady 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Vo výbave style je len jeden aktívny konektor pre USB ? (Tie vzadu sú len nabíjacie) V kastlíku spolujazdca nie je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Zadní jsou jen nabíjecí (buď rád, alespoň ti tam nebudou děti a jiní cestující vzadu cpát flešky a podobně ) v kastlíku je jen slot na SD kartu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Zmeny 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 (editace) Zajímavé je, že v tom videu mluví o 7st DSG pro 2.0TDI 110KW 4x4 i když takhle varianta není v konfigurátoru. Tak buď kecá, nebo to třeba přijde v 22KT jako 1.5? Editováno: 13. Únor 2017, autor: Sighart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Modrá FL s halogeny u dealera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 LukasCBR - nenatiahlo ti obrazok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Blbne forum. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Nejak to posledni dobou pres T&T nefunguje. Diky M_ike 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 V Sk si Full Led do active a ambition ani nevieš objednať. Pre style je to len v pakete style+ za príplatok 999 evri :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Jao: ........ no hezky, takze kdyz nekdo bude chtit tak musi vzit nejvyssi vybavu..... dobrej nesmysl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KulickaM Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 před 2 hodinami, Sighart napsal: Zajímavé je, že v tom videu mluví o 7st DSG pro 2.0TDI 110KW 4x4 i když takhle varianta není v konfigurátoru. Tak buď kecá, nebo to třeba přijde v 22KT jako 1.5? ...ve slovenském konfigurátoru tato varianta je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Aleši, priste vbehnu do salonu, at mi to startnou, ze to potrebuju na skodahome forum. Slibuji, ok? Dal jsem to jako ne zcela beznou variantu, treba se nekomu zrovna tato kombinace bude hodit. L&K, Stylu atp je tu uz prehrsle. "Socek" verzi moc ne, tak se nezlob. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Tie halogeny opticky zväčšujú tie svetlá a je to také Favorit style 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Konečně povedená verze! 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 A za priplatek viko kastliku... ? :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Jj a bude to o 100tis drazsi, protoze Skoda a protoze Scaut a lidi jim utrhaji ruce. [emoji23] [emoji23] [emoji23] . To se povedlo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Limitovaná edice, to víš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 A bude jenom s litrem MPI a bez serva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.