Krenstik Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Zítra ji napíchnu, máme jí v LED na firmě, tak uvidíme co půjde se světlama.... ;-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Aha, díky za odkaz No nemůžu si pomoct, mi ty halogeny přijdou hezčí..Mít to, kvůli viditelnosti i barvě světla si sice asi stejně LED dodělám (nebo koupím), no halogen je za mě v tomto případě lepší.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 (editace) Ten můj příspěvek o světlech byl asi o chloupek tragičtější než je to doopravdy. Bylo to ráno po prvním smutném ozkoušení... Určitě ty světla bude použitelná a vzhledem k tomu, že jsem se z té projížďky vrátil celý, tak určitě jsou. A možná je to jen subjektivní, jak píše @Aleš_BX a třeba jen panikařím a šířím poplašné zprávy. Ale oproti tomu jak svítili xenony jsem z těhle světel zklamaný, cítím to jako krok vzad, místo dvou kroků vpřed. Na druhou stranu třeba dodat, že ze zbytku auta jsem zatím neskutečně nadšený. Video zatím není, protože jsem trouba a zapomněl jsem vyndat kartu z kamery a videa jsou už smazaná. Zkusím si v tomhle týdnu udělat čas na další noční výlet a něco natočím. Editováno: 3. Duben 2017, autor: Sighart 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Zvláštní, když i fotografie z přímého srovnání bixenon/led hovoří jednoznačně pro LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Moje osobni zkusenost hovori tedy take pro LED. Sice neni nataceci, nicmene ten svetelnej kuzel je tak sirokej ze to neni potreba. Svitivost je uplne nekde jinde oproti standartnim bixenum (po vymene za jine vybojky to bude asi taky jina pisnicka). Kazdopadne ty dalkova svetla jsou opravdu nezvyk (to ze to je staticky svetelny kuzel). To jak daleko ty LEDky dosvitej mi prijde teda take dostatecne, pokud nekomu svitej jen tesne pred auto, asi bude lepsi si to nechat zkontrolovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubiCzech Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Ahoj, měl bych otázku. Objednal jsem si Oktávii s disky TRIUS 7Jx17 Pneu 225/45 R17. Nějak nemůžu najít ET těchto disků. Koukám po kolech na zimu ... Nevíte ET ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Malo by to byt 49 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Prošel jsem všechny fotky a RS se mi prostě líbí http://www.auto.cz/za-volantem-skoda-octavia-rs-sportovali-jsme-na-okruhu-105321 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Hele kdyz jsme u toho [emoji3] ma facelift jiz LED sviceni, jako Seat Leon i v interieru? (myslim stropni). Kdyz jsem s nim jel, tak me nenapadlo se podivat. Nicmene asi by byla ostuda udelat led ambientni osvetleni a na strop dat zarovky. Muze to nekdo nejlepe s L&K nebo Style potrvdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 No co jsem jel s kolegou (Style), tak prostor pro nohy má žárovkou, takže strop bude asi taky furt žlutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Footwell jsem si sam vsiml. To je trapne ale budiz. Nicmen strop by me dost prepvapil :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Jj, tak nějak s tím osvětlením to bude : verze L&K 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 1.4TSI 110kW 6MP, 7DSG se vrací do výbavy Style. Navíc se tento motor stane základem výbavy LK. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 U toho motoru je obrovská škoda, že k němu nejde ani připlatit víceprvek. Reference ze všech stran super. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Jde k němu adaptivní podvozek. To je jediná možnost okolo podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Golf má od 90kW výš standardně víceprvek, bez příplatku. Za příplatek byla k 1.2TSI dřív šestka. Kdybych těsně po sobě neměl zkušenost s oběma variantama, tak by mě to neštvalo. Ten rozdíl je zřetelný a) při vyšších rychlostech, zvlášť při větru bé) na nerovnostech c) v lepším držení stopy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 před 59 minutami, Habi001 napsal: 1.4TSI 110kW 6MP, 7DSG se vrací do výbavy Style. Navíc se tento motor stane základem výbavy LK. Nic noveho si nam nerekl Ja uz to tady pisu pres mesic ... 22. tyden se ma vratit presneji ...do Style vybavy. Uz jsem mel vybranou 1.8 TSI 132kwm, ale co jsem se dozvedel, ze se ma vratit 1.4 TSI tak jsemse rozhodl, ze uz vyckam i kdyz to cekani je hrozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Jojo91 - fajn, tak Vám příště nic psát nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Habi001 - nenech si to tu znechutit. Tvé informace jsou užitečné . 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Sorry, ale Habi001 je jedinej, kdo tu prinasi oficialni info od Skody. Ty jsi, Jojo91, neprinesl zatim nic. Jinak to stropni osvetleni se zarovkama nechapu [emoji3] aspon RS jej mohla dostat v provedeni LED (jako ma Cupra davno) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 No RS vetsinou dostala tu nejlepsi techniku Octavia jako prvni jiz od zacatku. U trojkove po FL jsou to napriklad LED mlhovky. Zatimco L&K je LED nema... RS proste je vykladni vyloha Octavie a neskutecne me mrzi, ze nedostala aspon to interierove LED sviceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Asi je to jak pro koho [emoji4] pro me osobne treba auto dela motor a tam bude mit vzdy RS navrch. RS rozhodne neni pouze ozivenim. Treba Octavia L&K mi nikdy nedavala moc smysl. Proc rovnou nekoupit Superb? Ale tohle je tezke OT a patri to do jineho topicu, nez o FL. Co s FL ale souvisi je to, ze i zde derivat RS popet ukazuje, ze ma proste navrch. Verejnost i novinari prijali FL v provedeni RS velice kladne, coz se o obycejne Octe moc rict neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Nevie niekto co sa zmeni pre MR2018? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 nova-octavia-cenik.pdf nova-octavia-rs-cenik.pdf nova-octavia-scout-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) 771 000 kč ceníkovejch za 180kw, to mají kluci docela předražené... Ani DCC nemá RS245, tomu nerozumím proč to tam nedají => větší zisk do budoucnosti pro škodovku ze servisu : Editováno: 13. Duben 2017, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.