Říjen 12, 201410 r divíš se když máš prahistorickou verzi vcds , předpokládám čína.... pokud ne, tak můžeš updatovat. Upraveno Říjen 12, 201410 r od kokta7
Říjen 12, 201410 r Tak se to nakonec povedlo. Dnes vlastními silami aktivováno: Dálkové společně s mlhovkami HHC Režim autoškoly v rádiu (zobrazuje rychlost na rádiu) - blbost, při další příležitosti zase vypnu. Změna citlivosti čidla vlhkosti (nevím jestli bude fungovat i s manuální AC, uvidíme časem) Ton1, měl jsem podobný problém. Kamarád má originální SW ale nějak ho neaktualizuje, nemá důvod (u nás v Jižních Čechách moc OIII na servis nejezdí). Ale poradil jsem si, stačí v tomto bytu změnit manuálně poslední dvě nuly na jedničky (tím změníš bite 0 a 1 na 1). Poté by ti to mělo fungovat, každopádně zálohuj původní kód! Kokto7, ty nemáš asi vůbec v lásce kabely z číny, viď. No, ale chápu tě. Stačí být ale méně ostrý a kolegovi poradit. Ferdovi, díky za návod na mlhovky - dodatečně ale přece. Upraveno Říjen 21, 201410 r od Koty
Říjen 12, 201410 r Já to udělal přes LCode 2 (je v nabídce LCode nahoře), tam jsem je ručně zaškrtnul. Koty: Tak jsem rád, že to nakonec funguje! Já věděl, že to musí jít, vždyť máme vlastně stejná auta.
Říjen 12, 201410 r Tak to gratulace, autoškolu taky vypnu, ale ty dalkové s mlhovkama? Spíš asi už tím sem otravný, ale Coming home a living home bez Auto a senzoru? I koruny na ucet bych poslal :-)
Říjen 12, 201410 r Dálkové s mlhovkama jsou v pohodě, u nás je hodně srnek a docela to pomáhá. Stejně když jede proti auto, vypínám dálkové tak se automaticky vypnou i mlhovky. Krenstiku, na CH a LH bych se vy..., nestojí to za žádné peníze. Akorát to vybíjí baterku. U předchozí OII jsem měl možnost zapnout v maxidotu a první co bylo jsem to vypnul a byl klid - to je můj názor.
Říjen 12, 201410 r čím sem ho urazil pane bože? akorát sem napsal jestli má čínu, tak těžko updatuje alespon na 12.12 aby mu něco fungovalo.... kdybys ten kabel a sw dělal ty, tak bys taky nebyl rád, když by ti to někdo "kradl". dyt sem mu poradil, že má starší verzi, co nechápeš? Upraveno Říjen 12, 201410 r od kokta7
Říjen 12, 201410 r Ty světla věřím, mám to na druhém autě a je to efektní jako světelná houkačka a v noci pomáhá. Jen před technickou je potřeba to vypnout :-) jsem za to vyletěl :-) a to jsem si vytáhl drátky na ameriku atd.... Já docházím k autu po tmě a právě na dalším ( MX-5) jsem to dodělával, ale tam to mám řešené alarmem který má další výstupy. Upraveno Říjen 12, 201410 r od Krenstik
Říjen 12, 201410 r to nevím jestli jde bez senzoru aktivovat CM/LH... přes ten alarm sem to viděl už taky, nebo existuje plno těchto modulů(ale to není ideální no) http://www.bi-xenony.sk/coming-home/
Říjen 12, 201410 r Právě že u II jsem to dokódoval. Na tuhle budu možná řešit větší přestavbu, nebo v lepším se na firmě upraví výměny aut a moji dostane někdo jiný a já v lepším případě vybavené auto, ale mezitím bych to nějak chtěl zkusit :-)
Říjen 12, 201410 r Kokta7: ..to je v pohodě. Tyto konfigurační SW neznám, píše mi to verzi SVO 12.12.2. Je to origo koupené v ČR. Jaká je poslední verze upgrade ( update)?....... nebo je to problem v nějakém plug-inu? Koty: Díky za radu . Zkusím to.
Říjen 12, 201410 r Beta verze:(Bety jsou taky většinou ok)... http://www.ross-tech.com/vcds/download/beta/current.html stable http://www.ross-tech.com/vcds/download/ je možný že nemají dodělaný ještě popisky(za to se omlouvám), stačí označit bajty jak avízoval koták... ale ideální mít nejnovější verzi... Upraveno Říjen 12, 201410 r od kokta7
Říjen 12, 201410 r Dálkové s mlhovkama jsou v pohodě, u nás je hodně srnek a docela to pomáhá. Stejně když jede proti auto, vypínám dálkové tak se automaticky vypnou i mlhovky. Krenstiku, na CH a LH bych se vy..., nestojí to za žádné peníze. Akorát to vybíjí baterku. U předchozí OII jsem měl možnost zapnout v maxidotu a první co bylo jsem to vypnul a byl klid - to je můj názor. A jak na aktivaci dálkových světel s mlhovkami? Možná už to tu padlo, ale začíná to tu být trochu nepřehledné. Pokud to tu ještě nebylo, tak alespoň bude další věcný příspěvek do tématu, což by bylo super, jsme na fóru a šíříme informace.
Říjen 13, 201410 r Dálkové s mlhovkama? A neodporuje to něčemu? Jakože uziti mlhovek má sva pravidla.
Říjen 13, 201410 r Legal to neni..ale dálkový hned vypínáš když někdo jede... Upraveno Říjen 13, 201410 r od kokta7
Říjen 14, 201410 r Ahoj, Škoda v novém ceníku přidala funkci Smartgate pro zobrazení dat z řídící jednotky na chytrém telefonu. Nevíte, jestli se to dá zapnout jen softwarově, nebo jestli je to opravdové "zařízení"?
Říjen 14, 201410 r Přenos dat probíha přes wifi..tim pádem bude ve voze modifikovaná jednotka BCM dle mého názoru..takže nedokoduješ ;-)
Říjen 14, 201410 r Wifi a BCM...to je hodně divoká teorie. Vše bude určitě součástí jednotky 5F(proto je to možné i u Yetiho).
Říjen 14, 201410 r Nene jedna se o extra jednotku napojenou na CAN. Obsahuje wifi modul, pomoci ktereho se sparuje s chytrym telefonem.
Říjen 15, 201410 r Já myslím, že ano. Budou to aplikace pro Android a iOS, tedy distribuce skrz obchody těch platforem. Tady je seznam těch aplikací. Zatím mají venku jen jednu a ta je zadarma. Navíc ty aplikaci jsou takové v podstatě kravinky, že nemá smysl je prodávat. Byly by to velmi malé příjmy a lidi by byli akorát naštvaní.
Říjen 15, 201410 r Vidím dostupnou jen jednu... https://itunes.apple.com/cz/artist/skoda-auto-a.s./id420627878 https://play.google.com/store/apps/developer?id=%C5%A0KODA+AUTO+a.s. Upraveno Říjen 15, 201410 r od ferda25
Říjen 16, 201410 r Vždyť píšu, že mají dostupnou jen jednu. Ty ostatní jsou asi zatím ve výrobě, nebo to spustí až budou venku první auta se smart gate. Kdoví.
Říjen 16, 201410 r Hm hm... auto je objednané a přidání SmartGate by "mohlo posunout termín dodání"... :-/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.