Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ak to chapem spravne, tak pri update dostane technik moznost adaptacie ponechat, alebo nahradit konfiguraciou, ktoru ku konkretnemu VINku drzi server...

Každý software pro každou jednotku je psán jinak. I v řadě update pro jeden typ jednotek se může vyskytnout jeden, který bude mazat adaptace, ale to zatím u BCM jednotek není.

Upraveno od ferda25

Když ťuknou zakázku s VIn tak jim vyskočí co"říká" fabrika  A tam bylo přehrát. 

Možná někdo ví víc, já neměl pořádně čas a auto vyzvedávala kolegyně. 

V lednu jde na pravidelný servis, tak se poptám....

Může to bezdůvodně začít psát závada osvětlení vozidla.

• 4 týdny později...

Kto koduje na slovensku ?

Igor v BA. Posli PM ak chces kontakt

Záleží na tom čo chceš dokódovať.. :)

Igor je najlepší ak si z Blavy alebo tam môžeš prísť.. 

A v NR alebo okolie vie niekto kodovat?

Ahoj,

doufam, ze to neni (nebude) OT, ale chtel bych se zeptat (nikde jsem to tu nenasel).

Jde dokodovat a nebo nejak "aktivovat" (treba prehranim SW/FW) "Optical Parking System 360°"?

V podstate je to naznaceni trajektorie pri aktivovani parkovaciho asistenta.

http://www.skoda-auto.com/sitecollectionimages/models/new-octavia/octavia-combi/octavia-combi/new-technology/octavia-combi-technology-parking-03.jpg

Diky

Zvlastna otazka, ake mas senzory a radio?

Zvlastna otazka, ake mas senzory a radio?

Mam Columbus a senzory mam 12x (Automatic Park Assistant). Nebo si se ptal na neco jineho? :)

Vsiml jsem si tehle funkce, kdyz jsem tedka do firmy objednaval novou Oct III a na Amundsenu jsem koukal, jak je tam ta trajektorie. Libi se mi to a rikam si, co je tam potreba "dodat", aby to slo i me.

mam columbus a park asist a trajektoria tam je od vyroby...

pytal som sa len preto, aby som sa uistil ci nemas 3rd party radio alebo dorabane senzory...

A v NR alebo okolie vie niekto kodovat?

Na zraze v PN nie je problém... ;) 

Určitě zobrazení 360° není problém na autě nastavit.

Trajektorie nebyla u aut vyrobenych na zacatku nabehu O3. Je dostupna az od urciteho tydne. Ale melo by stacit nakodovat v PDC.

Asistent jizdy v pruhu

Nevite pls nekdo, jestli je moznost upravit nastaveni asistenta - aby varoval po delsim casovem useku?

Tady někdo chce autopilota :-D

ne jen oddálit to pípání pokujdje nějaká možnost na více jak 10 vteřin...

Upraveno od jindrous

Koukám, že se množí počet lidí, kteří mají problém s těmi 10s... já už to řešil někdy loni v září.... a bohužel to není technicky možné - to zvednout .... pokud ovšem od té doby někdo na něco nepřišel :kol-34:

Nejde o autopilota, ale o to, že to hlásí falešné poplachy, i když člověk normálně řídí... , je to ten problém Jindrousi ?

přesně jak píše Napalm , tak to cítím i já, občas to prostě zbytečně pípá...

ide kódovaním zmeniť aby sa zapli svetlá, keď sú v režime auto neskôr? Mám nastavenú najdlhšiu dobu čo bola v ponuke.

Logicky mi to připadá jako nesmysl. Jestli máš nastavenou nejdelší možnou dobu, tak jak by mohla jit nastavit ještě delší? Nebo to jde někde nastavit v nastavení auta (kde?) a ty to chceš ještě protáhnout přes kódování?

ano cez prekódovanie myslím, pretože podľa mňa mi to zaplo dosť skoro, ešte bola dobrá viditeľnosť a už spínač automaticky zapol aj xenony

Někdo řešil úplné vypnutí ESP...tak podle všeho je to změna posledního bytu v kódování jednotky ESP(adresa 03) na hodnotu $07 = volby ESC Zapnuto, ASR Vypnuto, ESC Vypnuto a nebo hodnota $06 = ESC Zapnuto, ESC Sport, ESC Vypnuto.

Příklad:

stávající kódování:

1A076A913429296C007E060441C52958562C9400608294F0F4435070C002

nové kódování:

1A076A913429296C007E060441C52958562C9400608294F0F4435070C007

nebo

1A076A913429296C007E060441C52958562C9400608294F0F4435070C006

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.