Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

> annex007

Možná blbost, ale nemáš při stlačení toho tlačítka zapnutý nějaký spotřebič (rádio, zapalování)? To se potom nezobrazí, alespoň u mne.

Jo tak to je jak píše "oct". Vypnutej motor a mačkam a je to tam. DIKY!! Já to dělal vždy se zapnutým zapalováním 

Ahoj, tak všechno co by na mý Octě mělo jít, se mi povedlo, ale nemůžu za boha vypnout AM pásmo na Swingu (první verze bez dotyku) r.v.2014....BYTE 14 se u mě nepoužívá a nejde tedy cokoli měnit...tady současné kódování....037302003C00000011110001000000002F0000840000010000...poradí někdo prosím?

037302003C00000011110001000001002F0000840000010000

Ahoj Ferdo,

vis uz, jestli pujdou nakodovat zadni LED lampy z O3 FL na O3 predFL obyc zarovky popr. bez kodovani na O3 predFL, ktery jiz maji zadni LED?

Diky roti

Ahojte páni, potrebujem asi pomôcť lebo už som to prešiel 10x a buď som slepý ale to tam prosto nie je.. Chcem si nastaviť aby sa mi s interiérovým svetlom rozsvietili aj blinkre na spätnom zrkadle. To ako to nastaviť nie je problém ale ani za svet neviem najsť ktoré sú tie blinkre na spätakoch..Nevie niekto pomôcť aké číslo svetla to je? Ja som bol v tom že to bude 16,17 ale nejde mi do hlavy že na tieto dve svetlá tam nie je vôbec žiadne nastavenie a aj ked som tam skúšal dať nastavenie na to interierové tak sa nič nedialo. Nemám na aute žiadne LED svetlá všetko su klasika.

Ďakujem.

Upraveno od Sinister

O3 není Fabia ;-) 

no to mi je jasné ale pod nejakym označením to hádam musí byť aj tam aby sa to dalo upraviť.

Zdravím, poradí nějaká dobrá duše, jak aktivovat XDS, pokud to vůbec u 1.2 TSI jde?

Jedná se o OIII Style 1.2TSI 81kW MR2016.

Díky

Ak to ide u tvojho auta, tak takto.

Module 03-ABS
otvoriť kódovanie 07
Lcode
v Byte 23 povoliť Bit 1

díky juknu na to:)

Ale inak si myslim ze v style vybave ho mozno uz mas aktivovane seriovo. Ja som ho mal uz na ambition akurat HHC som si zapinal.

Jo, opravdu to tam jiz bylo:)

• 2 týdny později...

Pánové ,

v minulý týden jsem navštívil Ferda25 - Strakonice.

Vše dokódováno dle mých představ.

Šikovný člověk, neváhejte tam vyrazit.

Nechť vám všem se kola dobře otářejí a plechy auta nechť se lesknou...

první komentář :D:D

Aaaa vidim, ze jsi byl uspesny :rolleyes:

Dnes nakódované v Košiciach el.kufor na DO, easy entry, pretočenie ručičiek, mierne zoslabenie LED Dlr pri smerovkách, druhá hmlovka vzadu, ESC sport a ďalšie fjučury..Iwhy, skvelá komunikácia, šikovný chlap, môžem len odporúčať.

S tim easy entry mne napada - Na jakou pozici se sedacka vraci? Na tu posledni co tam byla, nebo na tu co je ulozena v klici?

Diky.

Skvele, diky za info Alesi.

Hľadám niekoho, kto vie odblokovať obraz DVD počas jazdy na Columbuse, viem prísť do týchto krajov:  KE, PO a východná časť BB a ZA. Vopred ďakujem.

Iwhy v KE

Bol som pri ňom.. zopár príspevkov vyššie ;).. DVD nevie. 

Kódoval už niekto corner na OIII FL Style s full LED svetlami, prípadne "denní řasy" (BCM MQBAB 5Q0 937 084 CF)?

je tu niekto kto vie kodovat 03 v okoli ziliny?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.