vetteran Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Dobrý den . Prosím o radu.Po nastartování auta něco začne v kabině jemně hučet.Něco jako kdybych mněl zapnutej ventilátor na 2.Samozřejmně mám kromně motoru vše vypnuté.Hučí to jak v klidu,tak při jízdě,jak studený motor,tak teplý motor,prostě furt.Koukal jsem do motoru,nic nevykoukal. Spíš mně příjde ,že to je slyšet víc v kabině než v motoru.dík za radu vet. Fabia 1.2 47kw 2003 130 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Servo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 čerpadlo benzínu ? Je pod zadníma sedačkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetteran Vloženo 2. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 čerpadlo benzínu ? Je pod zadníma sedačkama. Tak to hučí to čerpadlo,dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.