Pavel 5 Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 U jedné O3 1,6 jsem je měnil ve 230000 km a řemen skoro jako nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 V 12. 1. 2019 na 10:12, BPetr napsal: Zdravím Vás, včera jsem nechával kompletně vyměnit rozvody + vodní pumpu + řemen a napínák alternátorovýho řemene. Musím říct, že rozvody teda nic moc, v prosinci začlo pískání od rozvodového řemen. Rozvodový řemen po vytažení nevypadal zrovna hezky, byly na něm celkem prasklinky. Vodní pumpa byla už načnutá taky, měla jemný úniky. Najeto na staré rozvody 133tis. Pískání se už neprojevuje. Prozradil by jsi prosím cenu, klidně to rozepis a taky kde ti to kdo dělal, spokojený, nespokojený. Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Tak co chlapy.. prozradí někdo přibližnou cenu rozvodů v autorizáku ? V říjnu mne čeká výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Cca 12 tisíc (sada rozvodů + inovované čerpadlo + řemen příslušenství + chladící kapalina + práce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius_001 Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 Známému měnili v záruce na 1.6TDI rozvody po 30.000. Přý jsou kdesi jaksi odrbané nějaké kryty a lítá tam bordel. Připadá mi to zdůvodnění jako nesmysl. Slyšel jste někdo něco podobného ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KKubAA Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 O3 1.6 TDI 77kW rok 2013 Před pár měsíci když bylo najeto 125 000 se mi zadřela vodní pumpa respektive chcala jak průtokáč. Rovnou jsem udělal komplet rozvody a celý i s prací rovných 10 tis v Praze na Radlický. V origo ŠA servisu chtěli 16 tis. Udělali to rychle a perfektně. Ještě že ta pumpa odešla, protože řemen byl před smrtí a těch udávaných 210 000 km by se nedožil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Chcibse zeptat, dočetl jsem se že diky komplikovanějšímu vodnímu okruhu, se musí při výměně fridexu použít nějaká podtlakova pumpa. Je to nutné nebo se to dá prostě normálně nalít? Hádám že to je kvuli tomu blbymu čerpadlu kdy na studenym motoru ma omezený oběh vody clonou. Jinak ma přímo někdo postup na výměnu rozvodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 zoberieš pár prípravkov a vymeníš , podtlakovka nie je nutná ale je to s tým jednoduchá a krásna robota , bez toho aby ti to niekde vyvrelo bez vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxop Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Výmena rozvodov u 81kw motora typu CXXB, r.v2017 tiež platí po 210000km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba_86 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 O III FL / 1.6 TDi 85kW / 65Tkm po dvou letech a dnes v servisu doporučení na výměnu vodní pumpy - lehké úniky vody a pazvuky za studena. režim převážně dálnice a silnice 1. třída lehce nadlimitním tempem. Ty auta jsou dneska robustní asi jako krabičky od sirek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Jsem to mel u firemniho VW stejne jako kolegove a delali nam to na zaruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Nájezd u mé OIII 1.6 TDI 77 kW (2015) se přehoupl přes 209 000 km, tak nastal čas na výměnu rozvodů. Nechal jsem rovnou udělat i vodní pumpu, když do toho lezli, i když nejevila žádné známky opotřebení nebo nefunkčnosti. Nechal jsem udělat v autorizáku Verold Benešov a maximální spokojenost od rychlosti objednání a opravy, přes perfektní komunikaci a ochotu až po cenu. Na autě se dělalo víc věcí plus jsem tam přivezl i další auto na servis, tak byli vstřícní s cenou. Rozvody, vodní pumpa, chladící kapalina, režije: 9 400 Kč Práce: 2 800 Kč Celkem: 12 200 Kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Solidní cena 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Lidi,chystám se na výměnu rozvodu a vodní pumpy, můžete mě poradit jaký kvalitní komplet (od jakého výrobce)mám koupit,1.6 TDI 81kw.motor CRKB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef.D Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 V 5. 2. 2022 na 14:21, Pavel S napsal: Lidi,chystám se na výměnu rozvodu a vodní pumpy, můžete mě poradit jaký kvalitní komplet (od jakého výrobce)mám koupit,1.6 TDI 81kw.motor CRKB Nejčastěji používám continental zrovna jsem ho včera dělal.Ale nechci nikomu dělat reklamu. Přístup dobrý,akorát jsem se trochu zaseknul s horním deklem.je tam málo místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 (editace) před 17 hodinami, josef.D napsal: Nejčastěji používám continental zrovna jsem ho včera dělal.Ale nechci nikomu dělat reklamu. Přístup dobrý,akorát jsem se trochu zaseknul s horním deklem.je tam málo místa Díky👍,koupím tedy tyhle,budou OK? Editováno: 9. Únor 2022, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 před 2 minutami, Pavel S napsal: Díky👍 https://www.autodily-pema.cz/autodily/skoda/octavia-iii-combi/1.6-tdi-81kw/remenovy-pohon/rozvodovy-remen-sada/sada-rozvodoveho-remene?productId=8233997 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosko Vloženo 12. Duben 2022 Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Teda to zíram na tie ceny v AS u vás. Aktuálne 148tis km, studené štarty už niečo popiskuje z okolia pumpy a počuť "šúchanie" aj po zahriatí. Na prehliadke pred 2 mesiacmi nič nepozorovali. Nacenenie rozvodovej sady + pumpy s kvapalinou + klinový remeň 600 eur, plus práca 176 eur (4Nh). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Ahojte. Mám nabehané 100 000km. Nie je to veľa ale rok výroby je 2013, teda za chvíľku bude mať auto 10 rokov. Viem že interval je 210 000km. Stojím pred dilemou či meniť rozvody alebo nie keďže auto už bude mať 10 rokov. Nič nepíska , vodná pumpa netečie. Niekde som čítal že rozvody by sa mali meniť aj vzhľadom k veku vozidla. Takže neviem čo mám robiť. Poradťe. Tí čo ste už menili rozvodovú sadu akú značku odporúčate? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 3. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2022 Moje auto má 7 let a 146 000 km. Příští rok budu určitě měnit páč si auto plánuji navzdory původním předpokladum ještě nějaký rok ponechat. . Vypadá to na sadu od contitech a origo pumpa + nová orig chladící kapalina G12evo. Jinak náklad mi vychází i s prací mého mechanika do 10k Kč - za mě v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafra Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 Budu teď měnit rozvody ve 100 000km kvůli vadné vodní pumpě. Ve 2 autorizovaných servisech chtěli shodně 23.000Kč. V neautorizovaných 18.000 Kč (nevím zda origo) a 12.500 Kč (neorigo - Continental) = Č. Budějovice 06/2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 21. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2023 (editace) Ahojte. Vymenené rozvody komplet v neautorizovanom servise. Sada značky Continentál vrátane vodnej pumpy a náplne G13. Cena 430 €- Rozvody menené pri 104 000 km. Pokazená vodná pumpa. Editováno: 21. Červenec 2023, autor: stevo11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.